Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Opomba: Če ste iskali za nakup Dash za namene trgovanja le, boste morda želeli preveriti Plus500 Dash CFD trgovanje. Imejte v mislih, da je pri trgovanju s CFD-ji svoj kapital je v nevarnosti.

Dash je Digital Cash

Dash je priljubljen odprtokodni, peer to peer (P2P), decentralizirano cryptocurrency, ki ponuja številne prednosti pred fiat valute Bitcoin in drugih cryptocurrencies. Dash Core ekipa je sestavljena iz približno 50 zaposlenih, ki so nenehno izboljšujejo protokol. Z osredotočanjem na enostavnost uporabe, izpostavljenosti in tehnološkega napredka, pričakujejo, Dash, da bo dolgoročno igralec v prostoru cryptocurrency.

Dash začel na okoli $ 11 v začetku leta 2017 in v vrednosti se je povečal za več kot 200 $ skozi vse leto s pokrovčkom na trgu več kot 1,5 milijarde $. To je trenutno 5. Največji altcoin tam.

Katere so prednosti Dash?

Po spletni strani Dash družbe, Dash je "digitalna gotovina", ki ga lahko preživel kjerkoli. Dash omogoča funkcijo imenovano PrivateSendthat meša kovance skozi Masternodes, da bi bilo skoraj nemogoče, da bi spremljali posel od začetka do konca.

Dash ima tudi funkcijo imenovano InstantSend, ki omogoča plačilo za potrditev v manj kot sekundi, ob izogibanju dvojnemu porabe problemthat je skupna skrb z drugimi cryptocurrencies. Poleg tega, Dash je varna, saj so transakcije potrjujejo rudarjev, ki so skupaj gostili več tisoč strežnikov po vsem svetu.

Preprosto povedano, Dash omogoča ljudem, da čim hitreje in zasebni, kot bi jih z denarjem kupiti vsakodnevnih predmetov.

Kaj Prednosti Ali Dash imajo več Bitcoin?

Dash ima številne prednosti pred Bitcoin, saj zagotavlja skoraj trenutnih, zasebne posle. Ti dve lastnosti, skupaj z varnostjo kakovostnega bo verjetno omogočila nadaljevanje sprejem, še posebej za realnih poslov, ki zahtevajo hitrost in anonimnost.

Realno, Bitcoin ne bo nikoli uporabiti za vsakdanje transakcije, kot so odkup mleka in kruha, razen če njeno jedro protokol spreminja dramatično. Poleg tega bo vsak, ki iščejo zasebnost izbrati Dash nad Bitcoin, saj je Bitcoin ni povsem anonimen.

Želite kupiti nekaj Dash? Tu so koraki:

Korak 1 - Get Dash Denarnica

Pred začetkom postopka nakupa Dash boste morali, da bi dobili Dash denarnico. Podobno kot Bitcoin denarnice, obstajajo različne vrste Dash denarnice. Za velike količine Dash vedno uporabiti denarnico strojne opreme. Če ste samo "igral" z valuto, bo mobilni ali namizni denarnico storite tudi.

Dash Strojna oprema Denarnica

Uporaba Dash strojne denarnico ki je na voljo od Trezor, KeepKey ali Ledgeris najbolj varen način za uporabo in shranjevanje Dash za daljše časovno obdobje.

Dash Desktop Denarnice

Najlažji način za shranjevanje in uporabo Dash je uporaba namizja denarnico kot Dash Denarnica ELECTRUM. Vendar pa to denarnico nima veliko zaželene lastnosti, kot so InstantSend in PrivateSend zato morda ni najboljša izbira za uporabnike, ki iščejo popolno funkcionalnost obsegu.

Vsi, ki iščejo vse prednosti Dash smejo uporabljati dash Core walletavailable je za Mac, Linux in Windows.

Dash Mobilni Denarnice

Nakup Dash ali kateri koli cryptocurrency, vključno Bitcoin, je pogosto veliko težje, kot bi moralo biti za vsakogar, ki je nova za to industrijo. Posamezniki, ki že imajo Bitcoin lahko preprosto zamenjal za Dash na več različnih menjalnih cryptocurrency spletne strani (npr Changelly, Shapeshift).

Na žalost, ljudje, ki se trudijo za izmenjavo fiat za Dash soočajo navkreber bitko. Vsakdo, ki je bila vpletena v cryptocurrency prostor za nekaj časa ve, kako težko je bilo včasih za nakup Bitcoin. Ne skrbite, časi se spreminjajo, saj so novi načini za nakup Dash neposredno z gotovino, da bomo razpravljali v kratkem.

Nakup Dash s kreditno kartico

CEX.io- Ustanovljen je bil leta 2013 CEX.io je ena izmed najstarejših podjetij v igri. Čeprav ne morete kupiti Dash skozi svoje posredniške storitve, ki jih lahko uporabite njihovo izmenjavo in knjižni denar preko vaše kreditne kartice.

EToro- platforme, kot so eToro vam ne daje dejanske dostop do kovancev in ne morete pošiljati kovancev iz eToro do drugih ljudi. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti s platformo je za nakup in prodajo Litecoin za fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd). Pomen te platforme je dobro, če si le želijo špekulirati o ceni. Ta metoda je veljavna le, če živite izven ZDA.

BitPanda- Omogoča vam, da kupite Dash s kreditno kartico, Skrill računa, prenos SEPA ali prenos sofort. Nakup na Bitpanda zahteva omejitve za preverjanje in nakup sta relativno nizka (600 evrov). BitPanda je na voljo samo v Evropi.

Nakup Dash z Wire Transfer

Kraken- Še dobro spoštovati izmenjavo altcoin. Kraken vam omogoča, da sredstva na računu pri USD ali EUR z nakazilom in potem kupiti Dash neposredno.

AnyCoinDirect - Spletna stran, ki omogoča relativno enostavno kupiti Dash neposredno s prenosom SEPA za stranke, ki se nahajajo v Evropi. So največja izmenjava cryptocurrency v Evropi in njihove pristojbine niso predragi. Potem ko preveri, da traja približno 2 dni, da prejmejo Dash.

Nakup Dash neposredno z gotovino

Dash bankomati

# 8211; Obstajajo tri mesta v Združenih državah Amerike, v Oregonu, na Floridi in v New Yorku, kjer lahko uporabniki kupijo Dash neposredno iz bankomata. Medtem ko so stroški visoki, to je eden izmed najlažjih načinov, da pridobijo Dash. ATM lokacije za nakup BTC in druge cryptocurrencies lahko najdete na CoinATMRadar.

WallofCoins - Uporabniki lahko kupite Dash v bližnji promptno ceno, ki jo enostavno deponira denar v lokalno banko v številnih državah, kot so ZDA. Poleg tega, WallofCoins je na voljo v Kanadi, Braziliji, Nemčiji, Latviji, na Poljskem in na Filipinih.

Chat s podporo stranke pokazala, da se lahko prodajajo Dash na skoraj dogaja tržne obrestne mere, saj so depozitni storitev, preprosto imajo prodajalec na kovance za njih. S ponudbo te depozitni storitev, ki jih lahko olajšala Fiat cryptocurrency transakcije relativno poceni in pošiljanje Dash neposredno kupcem hitro.

Po preverjanju denarnih vlog, to traja približno 15 minut, da prejmejo Dash. Ko pride do tega, ljudje, ki želijo kupiti Dash neposredno z gotovino, lahko to stori za približno pristojbino za 1%, medtem ko se izognejo nakupu Bitcoin prvi. Opozoriti je treba, da ljudje, ki želijo kupiti Bitcoin, lahko to stori tudi na WallofCoins, poenostavitev postopka nakupa cryptocurrency bistveno.

Izmenjava Bitcoin Za Dash

Ko končate nakupu Dash ne pozabite, da se premaknete kovancev v vaš osebni denarnici. Nikoli ne pustite kovance na borzi, saj se lahko izgubljena ali ukradena. Ko kovanci dosegli svoje denarnice ste uradno lastnik Dash.

Potrebujete več informacij? Oglejte si Dash je uradno dokumentacijo

Sorodne novice


Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak