Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Cardanois odprtokodni, decentralizirano cryptocurrency, ki je dosegla svojo pot v top deset trg cap cryptocurrencies videz od nikoder. To je relativno mlad projekt, ki se je začela leta 2015 in je na voljo za trgovanje šele oktobra 2017.

Kot tak, je še vedno zelo v povojih brez delovnega proizvoda kot doslej. Torej, kaj se je Cardano tako priljubljen naložbo s pokrovčkom na trgu več kot 30 milijard $?

Cardano valuta se imenuje ADA

Cardano je edinstven projekt, ki je izrazito prizadevanje za spremembo načina, na katerega so cryptocurrencies zasnovan in razvit. Dejstvo je, da ni bel papir ali načrt v zgodnjih fazah projekta. Namesto tega je bil sklop načel in praks. Če nič drugega, Cardano sledi znanstveni pristop, in to se odraža tudi v sami ekipi, ki je sestavljen iz inženirjev in akademskih raziskovalcev.

Skupaj, člani ekipe Cardano se razvijajo pametnega pogodbo platformo z naprednimi funkcijami. Cilj je, da se na koncu ustvariti cryptocurrency, ki ima najboljše lastnosti iz različnih projektov.

Platforma Cardano je trenutno zgrajen v plasteh, kar bo omogočilo lažje vzdrževanje in nadgradnje. Ena od plasti bo ročaj pametnih pogodbe, medtem ko bo Cardano teči tudi decentralizirane aplikacije (Dapps). Prvi uradni uporaba primer Cardanowas objavila v decembru 2017 z možnostjo, da se grški študentske diplom shranjeni in preveri na Cardano blockchain.

Nakup Cardano v 3 korakih

1. Korak: Izbira Cardano denarnico

Cardano je mlad projekt, ki je še vedno zelo veliko v razvoju. Zaradi tega je zelo malo možnosti, denarnice na voljo za shranjevanje Cardano valuto, imenovano ADA.

Cardano namizni denarnice

Edina Cardano namizje denarnica voljo je Daedalus. To se lahko prenese preko uradne spletne strani. To je open-source cryptocurrency denarnica za ADA. Ideja denarnici je, da bo rasel s skupnostjo, postaja univerzalni denarnico, blockchain platformo aplikacij, in trgovino z aplikacijami. Daedalus denarnica je na voljo za Windows in Mac. Namizni denarnica kaže, da je bolj varna kot spletno denarnico, vendar je še vedno občutljiva na škodljive programske opreme.

Cardano strojne opreme denarnice

Strojne opreme walletis velik prostor za shranjevanje cryptocurrency saj je odsoten in varen pred virusi in zlonamerno programsko opremo. Čeprav to ni mogoče shraniti ADA na strojni opremi, denarnice, kot doslej, to je verjel, da je knjiga Nano Sis dodal podporo v bližnji prihodnosti.

 Cardano spletne denarnice

Trenutno ni web ali spletno denarnico na voljo za Cardano ADA. Kot taka, ne poskušajte prenesti katerokoli spletno denarnico, ki trdi, da to, da podpira to skoraj zagotovo prevara. Medtem ko lahko spletno denarnico ponujajo veliko udobja za uporabnika (se lahko preveri kadarkoli in kjerkoli z internetno povezavo), to je ena izmed najmanj varnih vrste denarnico na voljo.

Cardano mobilne denarnice

Cardano inženirji so trenutno v procesu oblikovanja in gradnje mobilnega denarnico za Android in iOS. Ta bo uporabnikom nudijo udobje preverjanje svojih bilanc in tako prenose, medtem ko ste na poti. Medtem ko lahko našli nekaj mobilnih denarnic v trgovini Google Play in App Store, nobeden od teh so dovolj ugledna.

2. Korak: Nakup Cardano na borzi

Ker Cardano je bil na voljo le za izmenjavo v oktobru 2017, ni veliko krajev, ki jih lahko kupite še. K sreči, imate možnost, da v naslednjih uveljavljenih izmenjave cryptocurrency:

Nakup Cardano na Binance

To je neverjetno, da mislim, da Binanceonly začela leta 2017. V kratkem času, je ta temelji Shanghai izmenjavo cryptocurrency postal eden izmed najbolj priljubljenih okoli. Na Binance lahko našli na desetine cryptocurrencies, vključno ADA, ki ima tako BTC in ETH parov. Na žalost ne obstajajo možnosti plačila fiat, ampak izmenjava je vsaj relativno enostaven za uporabo z razmeroma nizkih stroškov.

Nakup Cardano na Bittrex

Začela v letu 2014, Bittrexis ameriško izmenjavo cryptocurrency z velikim številom cryptocurrencies naštetih. Na Bittrex lahko kupite ADA, ki jo je trgovanje za BTC ali USDT. Kot pri Binance, ni možnosti fiat vlog, tako da če že imate BTC ali USDT, boste morali kupiti enega od teh valut drugje uporabljajo drugačen način plačila (bančno nakazilo, kreditne kartice, itd) pred prenosom na Bittrex.

Nakup Cardano na Coinnest

Medtem ko imajo Coinnestdoes Cardano seznamu, ste verjetno, da uporabljajo to posebno izmenjavo cryptocurrency, če se ne nahaja v Južni Koreji, saj ponuja le par z KRW. Poleg dejstva, da ima zelo nizko obseg trgovanja v primerjavi z Binance in Bittrex, je malo znanega o Coinnest. Nadaljuj previdno.

Nakup Cardano z gotovino

 Tam trenutno ni način, na katerega lahko kupite Cardano ADA z gotovino. Kaj lahko storite, je kupil Bitcoin z gotovino, nato zamenjati za Cardano na eni od borz cryptocurrency zgoraj naštetih (ali prek Changelly).

Nakup Cardano s kreditno kartico

Medtem ko še ni mogoče kupiti Cardano neposredno s kreditno ali debetno kartico, obstajajo načini, na katere lahko kupite cryptocurrency na ta način plačila, preden je trgovanje za ADA. Eden izmed najlažjih načinov za to je z Coinbase. Registracija je hitra in enostavna, in si lahko Bitcoin ali Ethereum v nekaj minutah. Nato lahko prenese to izmenjavo, ki navaja Cardano, da bi jo trgovanja.

Kako kupiti Cardano z PayPal

Kot z gotovino in kreditno kartico, je še ni mogoče kupiti Cardano s PayPal. Pričakovati je, da bo več možnosti v prihodnosti cryptocurrencies še naprej raste v priljubljenosti. Kaj lahko storite, je, pojdite na LocalBitcoinsor VirWOXwhich tako pustiti kupite Bitcoin prek PayPal. Vse, kar morate storiti, potem je prenos vaše Bitcoin v zameno Cardano cryptocurrency.

Korak 3: Dvig ADA za svojo denarnico

Ponavadi svetujemo ljudem, da umik kovancev iz izmenjav, takoj ko so jih kupili, tako da bodo v skupni nadzor nad njimi. Vendar pa ni veliko Cardano denarnice na voljo v tem trenutku, in Daedalus denarnico je na voljo le za namizje. Če lahko namestite Daedalus, potem je verjetno bolje, da se premaknete kovancev preko za to denarnico. Če ne morete, potem boste morali, da jih pustite na borzi. Poskrbite, da pravilno zaščitite svoj račun.

Povzetek

Cardano je cryptocurrency, da še naprej raste v priljubljenosti. Čeprav je še vedno v zelo zgodnji fazi, je projekt kaže neko obljubo in naj bi postalo lažje za nakup, prodajo, in shranite kot cryptocurrency uživa bolj razširjeno sprejetje.

Ali ste uporabili katero od zgornjih denarnice ali izmenjave? Kaj menite o Cardano kot projekt? Sporočite nam v komentarjih spodaj!

Sorodne novice


Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico

Post Altcoin

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kako kupiti Monero v 3 preprostih korakih: začetni vodnik