Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Vaš Litecoin denarnica bo morda najbolj pomembno orodje, ki ga imajo za zaščito in varovanje svoje Litecoins in drugih digitalnih valut, zato poskrbite, da si vzamete nekaj časa, da se seznanite z njimi!

Kaj so Litecoin denarnice

Kot Bitcoins lahko Litecoins shranjeni v digitalni denarnici. To denarnice bodo sledili skupno vrednost vaših Litecoins in vam omogočajo, da izvajajo različne posle. Morda bi bilo enostavneje, da si vaš ewallet kot neke vrste e-poštnega sistema, razen namesto pošiljanje in prejemanje sporočil, ki jih lahko pošiljate in prejemate Litecoins in denar. Prav tako lahko sledite zgodovino izmenjav in spremljati svoje finančne transakcije.

Spletna Torbica- Lahko shranite Litecoins na nekoga drugega sever.

Namizni / mobilne denarnice - Lahko shranite Litecoins napravi (na primer vaš prenosni računalnik).

Vsak tip denarnico ima svoje prednosti in slabosti. Spletne denarnice so risker saj lahko nekdo vdrl družb, strežnikov in krajo kovancev, ampak na drugi strani pa jih lahko uporabljajo od kjerkoli na svetu. Offline denarnice se štejejo za varnejše, saj bo nekdo morali fizični dostop do računalnika, da jih kradejo, ampak boste lahko tudi pošljete Litecoins samo iz te posebne naprave.

Nekateri denarnice so popolnoma brezplačno, medtem ko so drugi denarnice zaračunava pristojbine za različne posle. Prepričajte se, da pri izbiri denarnice ste prebrali nobenega drobnega tiska in pozornost na vse pristojbine, saj lahko dodate do zelo hitro. Obstaja več Litecoin denarnice so trenutno na voljo, tako da bomo šli čez nekaj najbolj priljubljenih možnosti. Za razliko od Bitcoin ni veliko možnosti za Litecoin denarnice, zato sem poskušal izbiro top 3 za vas, da cosider.

Strojna oprema denarnice

# 8211; Ti denarnice so majhen del strojne opreme, ki se poveže z računalnikom prek USB portala. Ti omogočajo pošiljanje in prejemanje Bitcoins s popolno varnostjo, saj je vse "pomembne stvari" storili brez povezave na strojno opremo. Te vrste denarnic so najbolj priporočljivo pa so prišli tudi po ceni.

Če želite globlje razumevanje o tem, kako denarnice delo, si oglejte ta video o Bitcoin denarnice. Čeprav je tema Bitcoin denarnice, enaka načela veljajo za vse cryptocurrency denarnice:

 

Top 5 Litecoin denarnice na voljo

TREZOR- Trezor je strojni denarnica, ki lahko imajo Litecoin kot tudi Bitcoin, Dash in druge cryptocurrencies. Cena je okoli 99 $, vendar je vredno dodatno varnost dobiš z uporabo takšne denarnico. Prav, saj je več valuta denarnico lahko uporabite eno Trezor denarnico za veliko različnih kovancev.

Ledger Nano S- Nano S je verjetno eden izmed najboljših denarnice okoli. To je strojna denarnica, ki lahko shranite Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Dash in celo Ethereum. Cena je okoli 59 $ in ima podobne značilnosti v trezor.

Litecoin-QT To je namizna denarnico za Litecoin ki sem ga osebno uporabo. Zelo priročno, vendar morate vedeti, da ko boste uporabili to denarnico to pomeni, da je vaš računalnik zdaj shranjuje vse vaše Litecoins. Litecoin-QT je 100% prost za uporabo.

Jaxx- križ platforma Bitcoin in altcoin denarnico. Jaxx deluje na namizju in mobilnih in je zelo intuitiven in enostaven za uporabo. Lahko preberite celoten pregled tukaj.

Exodus- lepo oblikovana denarnico za Blockchain sredstev. Vam omogoča, da imajo Bitcoin, Litecoin, Ethereum in druge cryprtos. Preberite naš pregled tukaj.

Liteaddress.orgis enostavno storitev, ki bo ustvarila ključ Litecoin in naslov za vas. Nato lahko natisnete ključ in naslov in varno shranjevanje Litecoins brez povezave. Zaradi vse kraje, ki so nastale z Bitcoins in spletnih denarnice, veliko ljudi zdaj raje shranjevanje kovancev odsoten. Ta storitev je vsekakor vredna ogleda, če iščete način za enostavno shranjevanje Bitcoins brez povezave. Preberite ta post razumeti, kako ustvariti 99,9% varno denarnico za papir.

Preden izberete Litecoin denarnico

Pri izbiri denarnico za vse vaše digitalne valute, se morate prepričati, da ste zelo previdni in iti z zaupanja vredno in transparentne družbe. Tam so bili številni Bitcoin prevare, ki so povzročili, da ljudje izgubijo na tisoče in celo milijone dolarjev vredno Bitcoins. Občasno, ljudje poskušajo rešiti majhne količine denarja, ki ga izberete manj pregledne denarnice z nižjimi pristojbinami. Na žalost, poskuša rešiti penijev včasih povzroči, da ljudje izgubijo velike vsote denarja.

Podjetja, ki so podprta z Silicon Valley podvige, ali so uradno registrirane v ZDA in drugih razvitih državah, na primer, so verjetno bolj zaupanja vreden kot podjetja, ki ne razkrijejo njihove lokacije, ali se nahajajo na območjih s slabimi izvršilnih ukrepov.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik