Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Opomba: Če ste iskali za nakup Peercoin s Paypal ali kreditno kartico, za namene trgovanja preveriti le FXOpen je kripto trgovanje. 

Peercoin (PPC / PPCoin / Peer-to-Peer-Coin) je digitalna valuta, ki je izmenično na Bitcoin. To se razlikuje od drugih altcoins z uporabo dokaz okoliša / dokazila dela (ne vem, kaj to pomeni? Dobro....me ne).

V času pisanja tržni cap ta post Peercoin je 126.411 BTC in je tretji največji altcoin. To je tudi inflational valuta, kar pomeni, da je več ljudi ga uporabljajo, več Peercoins so na voljo. Še zadnja stvar, da v mislih je, da so transakcijski stroški v Peercoin višje in stane 0,01 PPC za vsako transakcijo. To je ta za denarja veliko manj tekočine kot Bitcoin ali Litecoin npr.

Peercoin se prav tako šteje za okolju prijazen, saj porabi energije za rudarstvo, da bo bistveno nižja od tega, kar zahteva Bitcoin ali Litecoin.

Danes je glavni izmenjava, ki se ukvarja z Peercoins je BTC-E. Ker ne obstaja način, da se položijo denar na BTC-E s Paypal ali kreditno kartico, bomo morali najprej kupiti nekaj Bitcoins s Paypal ali s kreditno kartico preko VirWoxand potem pretvarjanja teh Bitcoins v Peercoins.

Korak 1 - Nakup Bitcoins s Paypal ali kreditno kartico preko VirWox

Pojdi na VirWoxand ustvarite račun. Če se znajdete težave v procesu ustvarjanja računa, ki ga lahko najdete popolno razlago tukaj. Ko je račun ustvarjen lahko nakazati na račun z uporabo Paypal ali kreditno kartico. Imejte v mislih, da boste imeli po dnevih naš račun je bila dejavna max znesek depozita na voljo.

Ko se deponira denar, ki ga nato lahko kupite SLL s tem denarjem in ga zamenjal za BTC. Za nove uporabnike, lahko traja do 48 ur, da bi dobili vaš račun potrjen ročno in videti BTC v računu, zato ne skrbite, če ne vidite Bitcoins takoj.

Korak 2 - Premaknite Bitcoins v BTC-E

Ko boste videli Bitcoins v računu je čas, da jih premaknete na BTC-E. Najprej se boste morali prijaviti / prijavite v BTC-E in ustvariti Bitcoin naslov. To se naredi tako, da kliknete na "skladi" in s klikom na "Vplačila" zraven Bitcoin.

Zdaj pa pojdi nazaj v VirWox in kliknite na "Izplačilo". Nato boste lahko poslali te Bitcoins na naslov BTC-E, ki ste jih pravkar ustvarjenega.

Korak 3 - Nakup vaše Peercoins

Ko vaši Bitcoins pokažejo na BTC-E, da je čas, da gredo v BTC / PPCexchange in kupiti nekaj Peercoins. Po končani transakciji boste lahko videli svoje Peercoins v razdelku "skladov" v BTC-E.

Končal si!

Za konec bi rad povedal nekaj stvari. Prva je ta postopek lahko traja od 1 ure do 2 dni, odvisno od tega, kako hitro se fantje na VirWox potrdi svoj račun in prenesete Bitcoins. Drugič, ta proces je veliko transakcijskimi stroški, saj ga boste preko 2 različnih borzah, tako da se vodijo v mislih. Če želite nižje provizije lahko vedno uporabite metodo normalno žice prenos vendar to traja tudi dlje.

Sorodne novice


Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypal ali kreditno kartico takoj

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Potovalna pot