Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Opomba: Če ste iskali za nakup Ethereum za namene trgovanja samo morda želeli preveriti Plus500 Ethereum CFD trgovanje. Imejte v mislih, da je pri trgovanju s CFD-ji svoj kapital je v nevarnosti.

Kaj je NEO?

NEO, uradno znana kot Antshares, je bila ustanovljena leta 2014 kot način, da skupaj pametne pogodbe za digitalno identiteto sistem-in izmenjavo digitalnih sredstev. S to novo vizijo, Antshares postal kitajski prvi odprtokodni blockchain tehnologije. Med svojim eksponentno vzpon vrednosti v letu 2017, NEO ponudila vlagateljem ROI več kot 21.000%, in to je trenutno tržna več kot 1,45 milijarde $.

Dolgoročna vizija NEO je osredotočena na popolnoma izumljanju poslovanje z združitvijo tradicionalno gospodarstvo z digitalno gospodarstvo v nekaj skoval "Smart gospodarstvo." NEO želi uporabiti blockchain upravljanje pametnih premoženja v pravnem, varen in učinkovit način, da je bilo drugo podjetje lahko naredil doslej.

Glavni razlogi za NEO je vstop prestižno top 10 cryptocurrencies, ki temeljijo na trgu capwere aktivno skupnost in njene velike, prefinjeno razvojne ekipe.

NEO Smart Gospodarstvo

Cilj za novo Smart gospodarstvo je združitev digitalnih sredstev, digitalno identiteto in pametne pogodbe v eno. Z Smart gospodarstvo, je NEO osredotočen na internetu Value-IE, ki omogoča pretok sredstev z omejenim trenjem. Ta gospodarska meja je trustless in odprt za vse, kar pomeni, da je osrednji organ ne ureja. Kot take, predpisov, politik in organizaciji družbe bo pregleden in pravičen za vse.

NEO lahko olajšajo milijone transakcij vsak dan s svojim decentraliziranim porazdeljeno knjigo, zaradi česar banke in podjetja, da ponovno razmisli o način poslovanja.

NEO Boni

Platforma NEO ima dva različna žetonov: NEO in NeoGas (plin). NEO omrežje zaračuna GAS kot storitev zaračuna za uporabo blockchain (podobno kot Ethereum). GAS sredstva operacije na blockchain, kot so spreminjanje sredstev in registracijo pametne pogodbe, s čimer se ustvarja gospodarsko spodbudo za knjigovodje. Čeprav se to zdi zmedeno na prvi, da vse deluje skupaj s prefinjeno način, ki je koristen za vse vpletene v projekt. Za več informacij o tem, kako vse to deluje, preberite nad NEO bel papir.

Nakup NEO, 1. Korak: Get NEO Denarnica

Najbolj logično mesto, da bi dobili NEO denarnico, je neposredno iz spletne strani, saj ima namizje, splet in mobilne različice. Vendar, kaj je razpravo nekatere druge možnosti, kot dobro. Upoštevajte, da obstaja nekaj prevara NEO denarnice morate nujno izogibati.

Uradni NEO Denarnica (desktop)

NEO Projekt ponuja GUI namizje walletthat je na voljo samo za Windows. To pomeni, da bo vsak, ki uporablja Mac ali Linux iskati drugje.

NEON Denarnica (desktop)

Ena priljubljena možnost je NEON denarnica, denarnica namizje na voljo za Windows, Mac in Linux. Ta denarnica ima vse potrebne funkcije, saj lahko imajo NEO sredstva-posebej NEO in plinskim hkrati pa omogoča uporabnikom pošiljanje in jih prejmejo. Ta denarnica tudi omogoča uporabnikom, da trdijo, PLIN, če oni imajo NEO.

NEON je razvila mesta Sion in ne neposredno NEO razvijalci. Vendar pa veliko ljudi raje to denarnico za enostavno uporabo, funkcionalnost in fleksibilnost v vseh namizne operacijske sisteme. Poleg tega uporabnik v zasebni ključi nikoli ne shranijo na Neon strežnikih, ki ponuja najvišjo stopnjo varnosti.

Za večino del, je NEON denarnica velja za najboljšo možnost, ki jo mnogi, ki so v lasti in uporabi NEO. Vendar Mesto Sionu se že ukvarjajo z obtožbami glede napake v svojih denarnicah. En uporabnik trdi njegov NEO so preusmerjeni na neznani naslov med prenosom iz Bittrex. Na tej točki, da je težko postaviti krivdo na NEON, saj ni videti, da bi kateri koli trden dokaz.

NEO Tracker Denarnica (splet)

Uporabniki, ki iščejo za spletno denarnico pogosto izberejo NEO Tracker denarnico, ki je razvila NEO Tracker. Ta spletna denarnica je open source, ki ponujajo tako enostavnost in funkcionalnost. S to spletno denarnico tretjih oseb, lahko uporabniki pošiljate, in skladišči NEO in plinom brez shranjevanjem podatkov na strežnikih NEO Tracker (podobne Blockchain.info). Prav tako omogoča uporabnikom, da trdijo, PLIN, če oni imajo NEO.

NEO Denarnica (splet)

NEO skupnost je razvila lahek spletno denarnico, preprosto imenuje NEO denarnica, ki omogoča preprosto za uporabnike, ki imajo NEO za shranjevanje, pošiljanje in prejemanje NEO sredstev, medtem ko trdijo GAS.

NEOWallet (splet)

NEOWalletis druga možnost, ki jo Onchain razvijalci za vsakogar, ki išče za spletno denarnico na odprti kodi, ki ne shranjuje zasebnih ključev ustvarili. Tako kot drugi denarnice, NEOWallet omogoča uporabnikom, da zaslužite PLIN, kadar imajo NEO.

Uradni NEO Denarnica (mobilna)

NEO mobilne walletis edino mobilno denarnico, navedene na spletni strani družbe, vendar je razvila s strani tretje osebe, PeterLinX. Ta mobilna denarnica je na voljo samo za Android.

Denarnica NEO papirja

Ansyoffers denarnico papirja, ki se lahko uporablja za shranjevanje ali pošiljanje NEO in plina. Uporaba papirja walletis dobra izbira za vsakogar, ki želi, da shranite svojo vrednost brez povezave in visi na njem, za daljše časovno obdobje. Vendar pa uporabniki ne bodo mogli zahtevati GAS žetonov, ko se držite NEO v tem dokumentu denarnici.

OPOZORILO: prevara NEO denarnice

Glede na City of Sion, razvijalec, ki ponuja številne NEO denarnice, myneowallet (.io) je prevara, saj prihrani zasebnih ključev prav v svoji bazi podatkov.

Druga denarnico, da mnogi menijo, da je prevara je neopaperwallet (.org). Obtožba je prišel v septembru, ko mnogi, ki se uporablja, da naj bi izgubili NEO. Čeprav v tem trenutku je nemogoče reči, ali je to definitivno prevara, naj uporabniki izogniti samo, da je varna.

Idealno bi bilo, uporabljajte samo NEO denarnice, ki so ustvarjene s NEO razvijalci ali so povezane z NEO.orgwebsite. Uporaba druge denarnico preprosto ni vredno tvegati.

Nakup NEO, 2. Korak: Poišči Exchange

Kot vedno, vam predlagamo, da umakne svoje sredstva iz izmenjave, ko ste kupili svoje kovance. To je vedno menil, najboljša praksa, da ima popolno lastništvo svojih kovancev v denarnici, ki vam omogoča nadzor nad vašimi zasebnimi ključi. Ko so kovanci varno v vaši denarnici, boste uspešno zaključili postopek nakupa NEO.

NEO je bil eden izmed najboljših naložb v letu 2017, saj se je od $ 0.14 do $ 22 kos v tem času. Za večino ljudi, nakup NEO na uglednih izmenjavi in ​​ga drži v eni od varnih denarnice, ki jim omogoča trdijo GAS je odličen način, da izkoristijo dolgoročno zvišanje cen. Ker ima NEO možnosti, da korenito ekonomskih transakcij prek koncepta Smart gospodarstvo, res bi lahko oblikovali prihodnost ter opredeliti, kako je svet sodeluje na finančni ravni.

Sorodne novice


Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Kupite Peercoin s Paypal ali kreditno kartico

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners