Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Opomba: Če ste iskali za nakup Dash za namene trgovanja le, boste morda želeli preveriti Plus500 Litecoin CFD trgovanje. Imejte v mislih, da je pri trgovanju s CFD-ji svoj kapital je v nevarnosti.

Kaj je Litecoin na kratko?

Litecoin je ustvaril Charles Lee, nekdanji uslužbenec Googla. To je sprejela splošno zamisel Bitcoin, ampak spremenilo nekaj ključno komponento:

  1. Čas blok, 2,5 min v primerjavi z 10 minut za Bitcoin.
  2. Rudarska algoritem, ki blokira uporaba močnih ASIC rudarjev, kot jih imate v Bitcoin.
  3. Skupno število Litecoins voljo je 84 milijonov v primerjavi z Bitcoin je 21 milijonov.

Kako kupiti Litecoin? (PayPal, kreditna kartica, bančni prenos)

Litecoin je Bitcoin je mlajši brat nedavno vzletelo v nove višave. Ker zaskrbljena Litecoin dosegel ves čas visoka decembra 2013 $ 38 je nato padel in se hranijo stalno tečaju okoli $ 3 za zadnjih 3,5 letih. Vendar v zadnjem času Litecoin začel spet v razcvetu, mnogi pravijo, da je to posledica dejstva, valuta je bila sprejeta na mehke forkimplementations Segwit.

Danes Litecoin je trgovanje več kot $ 40 na večini pomembnejših borzah. V ta post bom zajema, kako lahko kupite Litecoins z uporabo kreditne kartice, svoj Paypal račun ali elektronskih prenosih. Imejte v mislih, da se bo s pomočjo prvih dveh metod verjetno stalo več kot z nakazilo. To je posledica dejstva, da če kupiš Litecoin s Paypal ali kreditno kartico prodajalec prevzame tveganje za svoje zahtevanje chargebackon svoj posel.

Korak 1 - Get Litecoin denarnico

Vendar pa obstajajo nekatere izmenjave, ki vam omogočajo, da nakup Litecoins neposredno.

EToro- platforme, kot so eToro vam ne daje dejanske dostop do kovancev in ne morete pošiljati kovancev iz eToro do drugih ljudi. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti s platformo je za nakup in prodajo Litecoin za fiat valute (tj dolarjev, evrov, itd). Pomen te platforme je dobro, če si le želijo špekulirati o ceni. Ta metoda je veljavna le, če živite izven ZDA.

Coinbase- Omogoča nakup do $ 500 vredno Litecoins s kreditno kartico. Višje omejitve je mogoče doseči, ko potrdite svojo identiteto. Coinbase sprejema kupci iz 33 držav po vsem svetu, in pristojbin za izmenjavo so relativno nizka (predvsem za ACH prenose znotraj ZDA).

Bitpanda- Omogoča vam, da kupite Litecoin s kreditno kartico, Skrill računa, prenos SEPA ali prenos sofort. Nakup na Bitpanda zahteva omejitve za preverjanje in nakup sta relativno nizka (600 evrov).

Bitstamp- ena najstarejših izmenjave cryptocurrency tam. Bitstamp vam omogoča nakup Litecoin prek bančnih nakazil v USD ali EUR. Si lahko izmenjujejo tudi svoje Bitcoins za Litecoins kot dobro.

Korak 3 - Nakup Litecoins in jih umakne na vaši denarnici

Ko se boste odločili na borzi, odpreti račun in kupiti Litecoins. Poskrbite, da umakne Litecoins iz izmenjave na vašo osebno denarnico. Nikoli ne puščajte kovancev v zameno saj tvegate jih izgubili, če bo izmenjava kramp ali izklopi.

Ali lahko kupim Litecoins z Paypal?

Če iščete kupiti Litecoins z Paypal ne obstaja neposredna možnost. Boste morali kupiti Bitcoins s Paypal skozi Virwox ali druge možnosti (kot je prikazano spodaj) in jih nato izmenjujejo na Litecoins na borzi, kot changelly.

Pomembne informacije!

VirWox zavira nove uporabniške transakcije za največ 48 ur. To pomeni, da lahko traja 2 dni za dokončanje tega procesa. To je še vedno precej hitreje kot z uporabo nakazilo, vendar ne pozabite, da to verjetno ne bo instant (čeprav je v nekaterih primerih je relativno hitreje). Če se vam zatakne na nobeni točki ne oklevajte v stik z mano preko kontaktnega obrazca na spletni strani.

Nekaj ​​stvari, da v mislih, preden smo začeli. Prvi je, da je zelo težko kupiti Bitcoin s Paypal zaradi tveganja, ki ga predstavlja za prodajalca. To je še vedno mogoče, zdaj pa smo prišli do druge točke. Ker ne moremo kupiti Bitcoin s Paypal neposredno, ga bomo kupili s pomočjo začasna rešitev. Ta reąitev povzroča provizijo, da bo višja. Se mi zdi ta proces še vedno vredno stroškov zaradi izjemnega nihanja Bitcoin.

Tudi najmanjši znesek za nakup v tem procesu je 0.002BTC, tako da ta proces ne uporabljajte, če želite kupiti manj kot to.

Odprite račun v VirWox

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da gredo na VirWox (virtualnem svetu Exchange) in odprite nov račun - iskati v "Ni registrirano še" povezavo, kot je prikazano na spodnji sliki:

Zdaj pa samo vpišite osebne podatke. Kje vas vpraša o svojem imenu avatar ga pustite na "brez avatar" in kliknite "Registracija. Ko se ta korak storili vam bomo poslali e-pošto z geslom.

POMEMBNO - Ne pozabite, da spremenite geslo

V e-poštnem sporočilu VirWox boste prejeli geslo. Prijavite se v VirWoxwith to geslo. Močno priporočamo, da ga spremeni, ko v notranjosti, saj vas bo prenos denarja na tem računu. To lahko storite v razdelku »Nastavitve sprememb", kot je prikazano tukaj:

Sredstva na svoj račun preko Paypal 

Zdaj pojdite na "Vplačila" in izberite način "Paypal izražanja". Vnesite znesek USD / EUR želite deponiranje in kliknite na gumb Paypal nakupa. Upoštevajte, da če je vaš račun nov boste imeli največ omejitev, koliko lahko deponira. Sčasoma se bo ta meja odstraniti in si bo mogla deponirati bolj in bolj.

Ko je račun financira, da je čas za nakup nekaj SLL (Second Life lipe) in jih izmenjujejo v Bitcoins. Začnete z nakupom SLL v zameno za SLL / USD, kot je prikazano tukaj:

Ko vidite SLL v računu (zgoraj levo), boste sedaj morali, da jih izmenjujejo za Bitcoins. Pojdi na / BTC izmenjavo in izmenjavo SLL si lip za Bitcoins:

Ti umakne Bitcoin

Pojdi nazaj na VirWox in prenos vaših sredstev v tem Bitcoin naslov:

Sedaj lahko uporabite Changellyor Shapeshiftto izmenjujejo svoje Bitcoins za Litecoins.

Sorodne novice


Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins