8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

Ker se zdi, nekaj novega se dogaja v Bitcoin polobli vsak drugi dan, veliko ljudi se sprašuje, kaj je najboljši način, da ostanejo posodobljene. Ali je to zadnje novice ali cena Bitcoin tukaj so 8 načinov, ki vam bo pomagal držati korak s časom.

Za namizju - Najboljša Bitcoin pripomočkih okrog

Moj Bitcoins Gadget (Windows)

Ta brezplačna pripomoček vam bo pokazal skupno količino kovancev, ki jih imajo v lasti, koliko so vredni in se poveže tudi na svoj rudarski bazen pokazati nagrade in druge podatke. Gradnik je napisal član BitcoinTalk Domchiand je pravkar izpeljala nov posodobljen po razpadu Mt.Gox.

Čeprav se lahko na spletni strani zdi nekoliko senčnem je bil preizkušen z več BitcoinTalk memberswhich so se izkazali, da je "varna, preprosta in čista".

Bitcoin Ticker (Mac)

Ta brezplačna aplikacija, ki sem osebno uporabo bo postaviti Bitcoin Ticker na vašem Mac OSX vrstici na vrhu zaslona. Ticker lahko pokažejo cene do 7 različnih borzah.

Za brskanje po internetu - Best Bitcoin novice spletne strani

R / Bitcoin (Ocena # 52 na spletu | 133,012 bralcev)

Čeprav Reddit je povezava predložitev mesto skozi zadnjih 18 mesecih sem ugotovil, da je najboljši vir za Bitcoin novice. Prvič, večina zanimivih novic bo to dosegla vseeno. Drugič, najbolj zanimive novice puščanje in neformalne zgodbe pridejo tudi tam.

Coindesk (Ocena # 3667 na spletu | # bralcev neznanih)

Z oceno več milijonov obiskov na mesec (podatkov, ni povsem točna), Coindesk je trenutno vodilni spletni Bitcoin. Za razliko od drugih spletnih strani Coindesk ne dobavlja sponzorirane prispevke, ki naredi svoje zgodbe malo bolj zanesljiv. Imejte v mislih, da se objavijo približno 10 delovnih mest vsak dan, zaradi česar je težko kdaj slediti.

Moj nasvet bi bil, da se naročite na njihovo vsakdanje posodobitev novic in samo prelistati na glavnih naslovov enkrat na dan. Iz neznanega razloga je na voljo za prijavo za dnevne posodobitve novice samo na mobilni versionof spletne strani (čudno...).

DCMagnates (Ocena # 135050 na spletu | # bralcev neznanih)

Če iščete novice poleg trgovanja nasvetov, potem DCMagnates je verjetno najboljša možnost. Spletna stran dobavlja široko pokritost novic in tudi trgovska analizo Bitcoin, Litecoin in drugih šifrirnih-valut. Spet je najboljši način, da ostanejo do datuma, bi bilo, da se prijavite za svoje dnevne posodobitve e-pošte.

Za mobilni telefon - najboljše Bitcoin aplikacij

Bitcoin Checker (Android) - 50.000 uporabnikov, ocenjene 4,7 s 3.427 uporabnikov

Ta aplikacija vam bo omogočilo, da se ne samo najbolj točne cene, ampak tudi, da nastavite alarme za posebne pogoje. Na primer, če gre cena gor ali dol za določen precent ali znesek.

ZeroBlock (iPhone | Android) - 50.000 uporabnikov, Ocena 4 s 840 uporabnikov

Aplikacija, ki je bila kupljena s Blockchain.infoallows vas, da si ogledate zadnje tržne cene, Bitcoin novice in tudi incompasses kalkulator Bitcoin. Bitcoin cen opozorila so na voljo tudi. Zdi se, da je iPhone različica boljša od Android, kot je strank so 4.5 ker različico Android je 3.6.

99Bitcoins 'aplikacij za mobilne naprave (Android) - 1,000+, Ocena 4.6 s 43 uporabnikov

Seveda ne bi zapustil to delovno mesto, ne da bi omenil naše Bitcoin aplikacijo. Morda to ni tako fancy kot druge aplikacije, vendar pa postane delo opravljeno. Z našo aplikacijo boste lahko spremljali najnovejše cene Bitcoin iz 4 različnih borzah, dobili najnovejše Bitcoin novice iz 7 različnih virov in prikaz Bitcoin cena pripomoček na začetnem zaslonu telefona.

Kakršne koli druge načine, da ostanejo posodobljene, ki niso bile navedene tukaj? jih delite v komentarjih spodaj. 

Ps

Če želite ostati staro šolo in se fizično časopisni papir o Bitcoin preverite Bitcoin Magazine, so digitalni in tiskano različico in delajo res lepo delo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Znanstveniki prosi za donacije Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

4 preprosti koraki za sprejem Bitcoin v vaše podjetje

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike