7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Čeprav bo ta članek dosegel nekaj naših bralcev že leta 2014, del sveta še vedno živi zadnjih urah leta 2013, tako da Bitcoin Examiner pripravili seznam šifrirnih-pesmi, ki bo vas nasmeh pred polnočjo.

1. "Bitcoin Fever"

Začnimo s klasiko. Ta melodija vas bo spomnil na nekaj James Bond je tema pesmi, ampak kaj v resnici zadeve so besedila.

Poslušaj

2. "Love You Like a Bitcoin"

Za bolj pop zvok, tukaj je to mega hit.

Poslušaj

3. "Bitcoin je tukaj"

Mi smo vložili v prikazovanju različnih stilov, tako da tukaj je nekaj hip hop za vas. Samo biti previdni in ne poslušaj ta v bližini otrok.

Poslušaj

4. "Bitcoin Song"

Nekateri indie pop / rocka za Hipster prijatelje.

Poslušaj

5. "Bitcoin za božič"

Za Bitcoiners, ki so že manjkajo božič.

Poslušaj

6. "Bitcoin barbari"

Zelo sproščeno pesem, ki bo še vedno mislite o svetu ekonomije.

Poslušaj

7. "Blame na Mt. GOX"

Naj na koncu na visoki ton s to pesmijo, ki temelji na Adele z naslovom "Rolling in the Deep".

Poslušaj7 Enostaven način, kako ugotoviti bitkoin težaveBitcoin Težava je izredno pomembno število rudarjev, temveč tudi za celotno cryptocurrency skupnosti. Glede na Bitcoin Wiki, lahko težave mogoče opisati kot "ukrep, kako težko je najti nov blok v primerjavi z najlažji lahko kdaj".

Ampak, ker težavnostne stopnje spreminjajo vsakih 2016 blokov, Bitcoin Examiner se odločili, da vam pokažemo sedem orodja, ki bo razkril posodobljene informacije o Bitcoin difficultywhenever in kjerkoli, kar potrebujete.

1. Bitcoin Težave

Ime je vse precej pove. Ta preprosta, a zelo popolna, spletna stran prikazuje trenutno težavnostno stopnjo in ocene za naslednje tri, sedem ali 14 dni.

2. Bitcoin Watch

Čeprav ima ta platforma veliko več informacij, lahko najdete težavnostno stopnjo na ciljne strani na vaši levi strani pod rubriko "blokov".

3. Bitcoin omrežje Grafi

Z več grafov o Bitcoin težavah, ta spletna stran ponuja informacije z različnimi datumi.

4. Namecoin in Bitcoin Naslednja težava

Ta platforma prikazuje vam informacije o Bitcoin and Namecoin v težavah z novim algoritem, ki se uporablja za oceno naslednjih težavnostne stopnje, ki je bolj natančen od tradicionalnih ocene.

5. Block Explorer

Tukaj, boste morali klikniti na prvo možnost, ki se imenuje "getdifficulty" in novo spletno stran se bo odprla s samo številko, ki jo iščete.

6. Bitcoinx

Druga spletna multi-tasking z veliko različnimi informacijami o številu Bitcoin: težava stopnja je eden izmed njih.

7. Bitcoin Modrost

Ta spletna stran vam bo pokazal, koliko je težava ravni, ampak tudi vam povem ocenjene naslednjo težavnostno stopnjo.


Začetni vodnik za Bitcoin rudarstvoNa 99Bitcoins, želimo iti nazaj v Bitcoin miningissue zdaj in potem, da bi vam najnovejše informacije o procesu ustvarjanja digitalne valute.

Tokrat smo odkrili velik informativni prikaz, prvotno objavljen na spletni strani New Domain, da temeljito opisuje proces rudarstvo, korak za korakom. Ta vodnik za začetnike vam bo pokazal, kako moje lastne Bitcoins.

Vir: anewdomain.net


Nekaj zadnjih besedBitcoin ponuja veliko priložnosti. To je hitro razvijajočih se trgov in že lepo število ljudi, ki postanejo milijonarji off valute. Zaradi povpraševanja po all-digitalni in anonimni valuto, in popularnost in moč sistemov peer-to-peer, obstaja dober razlog za domnevo, da je Bitcoin tukaj, da ostanejo. Iz teh razlogov, lahko Bitcoin je velika finančna naložba vozilo.

Pa smo predstavil osnovne nasvete in informacije za Bitcoin trgovanje, bi morali upoštevati tudi čas za razmislek o svojem strategije. Nihče nima vseh odgovorov, ali pa je "odlično" strategijo, ki bo zagotovila vrne vsak čas. Ne samo to, ampak več kot eno strategijo lahko uspe. Začnite počasi, zgraditi zaupanje, in kot ste pridobili izkušnje in začeli ustvarjati dobiček bo vaša strategija trgovanja začeli Povezati.

Seveda, vse naložbe nosijo tveganje in tudi najboljši vlagatelji izgubili denar na nekaterih naložb. Ne glede na to, kako dobro so vaše strategije, preprosto dejstvo je, da vaše naložbe ne bi pan ven in lahko izgubite denar. Zaradi tega bi morali vlagati le denar, ki si ga lahko privoščite izgubiti. Ne staviti svoje hiše ali hipoteko na Bitcoins, niti vašega otroka kolegij sklad ali karkoli drugega. Bitcoin investiranja, tako kot vsi, ki vlagajo, je približno deluje odgovorno. Previdni in poskrbite, da boste obdržali sami posodobiti o dogajanju na trgu Bitcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako zaslužiti denar z Bitcoin - 99Bitcoins primerov

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice