6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

V zadnjih nekaj letih, Bitcoin je postala bolj splošno priznana kot legitimno obliko valute po vsem svetu. To je hitro zrasla priljubljenost deloma zaradi svoje udobje v tem zelo digitalni dobi. Potniki so predvsem ukrepi za idejo povsem virtualno in univerzalni način plačila, da bi se izognili prej naporno nalogo prenosa njihovega denarja v druge tuje valute na vsaki novi lokaciji.

Če ste zainteresirani za zamisel o uporabi Bitcoin na vaš naslednji dopust v tujini, je treba opozoriti. Ostali potniki, kot je ta par, ki so eksperimentirali s popolno odvisnost od Bitcoin, in videl svoj delež težav v procesu. Preden se rezina svoje kreditne kartice, poskrbite, da poznate svoje Bitcoin dejstva in jih ustrezno pripraviti za vaše potovanje.

A "denarnica" je nujno potrebno

Narava digitalne valute postane vaša povprečna usnjeno denarnico neuporaben, medtem ko potujete. Za dostop do vaših financ, da transakcije, in shranite pomembne informacije, boste potrebovali posebno "denarnice" programske opreme. Ta uvaja novo vrsto težav za številne potnike; moramo imeti svoj pametni telefon ali prenosni računalnik z njimi, kadar jih potrebujejo za nakup, in dostop do interneta je obvezen za vsako transakcijo, da gredo skozi. Številni potniki raje šel brez svojih pametnih telefonov v tujini, tako da je treba za tovrstne programske opreme je nekaj, da razmišljajo o tem, preden stikalo za Bitcoin.

Ne Vse države Sprejmi Bitcoin

Bolivija je pred kratkim napovedala, ki so jih prepovedali valuto znotraj svojih meja. Oni niso sami; Bitcoin je trenutno v Vietnamand nezakonito zelo urejeno v državah, kot je Rusija. Ali pravilno raziskave pred potovanjem v državi, ki lahko ali pa ne imeti sovražno stališče do valute. Če potujete v eni od teh držav, boste morali Nix načrt Bitcoin in gredo z bolj sprejemljivo ponudbe.

Vsaka država ima svojo Bitcoin-Heavy skupnosti

Tudi države, ki ne omogočajo Bitcoin bo pokazal nekaj plešast lise, ko gre za prodajalce, ki sprejemajo Bitcoin. Vendar pa v večjih mestih in bolj tech-zdrava pamet skupnosti, ste bolj verjetno, da bi našli grozde Bitcoin ponudnikov, ki delujejo v isti soseski. Soseske kot Kreuzberg v Berlinhold velikih količin teh vrst prodajalcev. Poskrbite, da boste skrbno načrtovati, kje nameravate ostati med potovanjem, saj je lahko pomembno, da se pri teh vrst odločitev o Bitcoin prijaznost na vsakem območju.

Nekaj ​​Major Potovalne Merchants Sprejmi Bitcoin

Preden se odpravite do svojega cilja, boste morda težko plačati za vožnjo letalom z Bitcoin. Velike potovalne družbe so bili počasi ujeti na trend in to lahko rezervirate svoje potovanje v celoti z digitalno valuto zapleteno. Na srečo se je potovanje trgovec velikan Expediarecently napovedala, so zdaj sprejeli Bitcoin za hotelske rezervacije. Čeprav ne ponujajo nakupe letenja z Bitcoin še lahko najdete Bitcoin-ceno lete na CheapAir.com.

Vedno Si back-up

Par, ki je poskušal uporabiti izključno Bitcoin na svojem 100-dnevno potovanje opisal proces kot "praznik-ali-lakote." Oni doživeli neprijetno dolgo časa, kjer so bili prisiljeni iti brez hrane, ki ne morejo najti restavracijo, ki sprejemajo Bitcoin. Poskusi, da ne bo odvisno le od enega načina plačila, ali celo dva, če ste dodatno previdni. To je dobra ideja, da dopolni svoj Bitcoin "robo" s kreditnimi karticami in gotovino, da je varna.

Varnostni ukrepi so bolj pomembne v Bitcoin

Medtem ko lahko krajo kakršno koli bo dovolj, da uniči svoje potovanje, lahko tatvina Bitcoin je veliko bolj resna. Številni vidiki Bitcoin, da bo bolj varno, vendar obstajajo načini za hekerji in scammers, da vas napeljejo obupal informacije, ki jih ne bi smeli. Če opazite Bitcoin kraje, boste ugotovili, da je izredno težko ali nemogoče, da zahteva nazaj svoj denar. Ne pozabite Bitcoin je zelo visokim tveganjem, in z enakimi varnostnimi ukrepi, ki jih je svoj redni banka ne podpira. To je zelo pomembno, da bodo pozorni v svojih varnostnih praks v tujini, še posebej, ko gre za vaše Bitcoin informacij.

Ni dokončno odgovoriti na vprašanje, ali potovati z Bitcoin. Glede na državo, vrsto potovanja, in samih potnikov, lahko bodisi služi kot težav ali večje udobje. Ali svoje raziskave, preden se podaš za zagotovitev svoje potovanje po načrtu ali čim bližje načrtu kot potovanje lahko dobijo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Monero v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju