Kaj je Feathercoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Feathercoin

Kaj je Feathercoin

V primerjavi z drugimi altcoins, Feathercoin je med najbližjem sorodstvu v Bitcoin. Na primer, se kopljejo na skoraj enak način kot Bitcoin, in sistem je nastavljen tako, da zelo deluje v številnih enak način kot Bitcoin. Feathercoin ima tudi trdo omejitev oskrbe, in se opira na P2P spremljanja skupnosti, da se zagotovi stabilnost.

Morda je najbolj uvoz razlika je, da je proces rudarstvo za Feathercoins uporablja na osnovi algoritma Scrypt, ki zagotavlja, da minerswon't ASIC pridobili veliko prednost pred GPU rudarjev. Trenutno je vse prej kot nemogoče GPU rudarje rudnika Bitcoins v vseh večjih količinah. Namesto tega je Bitcoin prevladujejo rudarji z izredno dragih in zmogljivih ASIC rudarskih strojev. Z Feathercoin pa algoritem sam bo zagotovila, da GPU rudarji ostanejo konkurenčna.

Obstajajo tudi 336 milijonov Bitcoins voljo. Rudarji so nagrajeni tudi z 200 kovancev vsakič, ko mine blok. To število se bo prepolovil, ko so 840.000 Feathercoins kopljejo. Nadalje, ker je Bitcoin nastavljen tako, da ustvari blok vsakih 10 minut, Feathercoin določa cilj na vsakih 2,5 minut. Ustvarjalci Feathercoin verjamejo, da bo višja meja in večja dobava novo ustvarjenih Feathercoins da valuta sama bolj pogosto uporablja in stabilno.

Bitcoin, na drugi strani pa je težko mejo 21 milijonov Bitcoins in le 25 bitcoins se vsakič, ko blok je izkopan ustvarjena. Nekateri ljudje verjamejo, da bo Bitcoin na koncu ne uspe, ker se preprosto ne bo dovolj Bitcoins za sistem deluje. Razmislite o tem, da so bilijone upon bilijonov ameriških dolarjev krožiti po svetovnem gospodarstvu, ki ustvarjajo likvidnost in olajšujejo trgovino. Natančno, kako bo Bitcoin deloval s tako malo Bitcoins ki so na voljo na trgu, še ni znan.

Nekateri kritiki menijo, da je preprosto premalo Bitcoins so na voljo na trgu. Za njih, morda se zdi, da bolj privlačna valuta kot Feathercoin. Bitcoin podporniki opozoriti, da je bil Bitcoin zasnovana na ta način namenoma, da bi zagotovili, da je vrednost Bitcoins ne pade in niso tako občutljivi na inflacijo. Feathercoin, na drugi strani pa so lahko občutljivi na omenjenih vprašanj.

Drug zelo pomemben koncept je sistem Feathercoin je "Napredno Checkpointing". Ta sistem ustvarja centralno vozlišče, skozi katerega lahko programsko opremo spremlja Feathercoin transakcij in zagotoviti, da nihče ne more imeti za začetek "51%" napad. 51% napad bi omogočila rudar, ki nadzoruje 51% vseh rudarske proizvodnje v bistvu dvojno preživijo Bitcoins. Advanced checkpointing sistem varuje tudi do drugih morebitnih pomanjkljivosti.

Obstaja očitno veliko vprašanj je treba upoštevati pri preučevanju altcoins. Opozoriti je treba, da je vse digitalne valute so v tem trenutku zelo špekulativna, zato bi morali biti previdni pri vlaganju v njih. Torej, če ste zainteresirani za digitalne valutah, poskrbite, da boste obdržali vaše oči na Feathercoin in drugih altcurrencies. V tem trenutku se zdi, da Bitcoin, da imajo ogromno in potencialno nepremagljiva vodstvo, vendar je vedno možno, da bi ena valuta dohitela ali celo preseči Bitcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Ripple Implosion