Kaj so Altcoins? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj so Altcoins?

Kaj so Altcoins?

Bitcoinemerged kot prvi in ​​najbolj uspešne "peer-to-peer" digitalno valuto. Toda medtem ko Bitcoin utrl pot, to ni potoval po cesti sami. Po uspehu Bitcoin, številne druge digitalno, so peer-to-peer valute izkazalo, da bi poskušali posnemati uspeh Bitcoin je. Nekateri tudi poskus za reševanje zaznanih kratkega vosti v Bitcoin in zagotoviti konkurenčne prednosti.

Te alternativne valute se pogosto imenujejo "Altcoins", posnemanjem Bitcoin moniker, hkrati pa poudarjajo, da so "alternative", da se Bitcoin. Altcoins so postali precej vroče v zadnjih nekaj mesecih, še posebej, ker je Bitcoin rudarstvo postalo zelo težko, in Bitcoin cene pri oblikovanju cen Bitcoins iz denarnice mnogih bi-biti kupci.

Večina AltCoins so zelo podobni Bitcoin, da gre za proces rudarstvo, so peer-to-peer, njihov namen pa je ponuditi poceni in učinkovit način, da bi posle in nakupe na spletu. Kako vsak Altcoin dosega teh ciljev, vendar pa se lahko zelo razlikujejo od kovanca za kovanec. Iz tega razloga, če ste iskali, da vlagajo v Altcoins, morate narediti svojo domačo nalogo in vse možne naložbe skrbno preučiti.

Obstaja veliko različnih AltCoins zdaj na voljo na trgu. Morda je najbolj priljubljena in znana AltCoin je "Litecoin." To valuta je zelo podoben Bitcoin in je bila podprta z Silicon Valley tveganega podjetja. V zadnjem času je Dogecoin, valuta, ki je postal znan po temeljijo na pes meme šel virusne, postala vse bes. Drugo Altcoins, kot Feathercoin in Peercoinhave dobil tudi nov zagon. Potem je tu še Namecoin, ki ni valuta sploh, temveč je sistem za registracijo domene, ki temelji na osnovni kodi Bitcoin je.

Torej, kaj se bo zgodilo z vsemi temi Altcoins? Nihče ne more napovedati prihodnosti, seveda, vendar je večina od razpoložljivih "AltCoins" so spremembe programske opreme in / ali koncepta Bitcoin je. Glede na to, da je Bitcoin že prevladujoč P2P valuta, in da je večina vlagateljev in spletna skupnost ga nazaj, bo težko za AltCoin več kot bi Bitcoin. Seveda, pred nekaj leti bi se zdelo nemogoče koli P2P valuta vzlet na vse, in Bitcoin je že razblinila ta pojem.

Najbolj verjetno, da bo uspešno izločijo svoj dolgoročni obstoj morda se NameCoin, vendar to ni cilj, da bo valuta. Kot cilj NameCoin biti decentralizirana DNS, namesto valuto, lahko obstaja dovolj prostora za oba Bitcoin in NameCoin sobivata skupaj in ne tekmovati med seboj. NameCoin služi tudi edinstveno in koristno vlogo, ki omogoča registracijo domene in bori internetno cenzuro.

Bitcoin sebi lahko sčasoma ne. Kot prvi resen poskus ustvariti splošno rabljene Cryptocurrency lahko Bitcoin izkaže, da je pomanjkljiv sistem. Če je tako, lahko kasneje naslednik res pojavljajo kot boljšo alternativo, vendar do sedaj se zdi, da je v položaju, da prehitela Bitcoin niti Feathercoin niti Peercoin niti katera koli druga valuta. Vsak naslednik Bitcoin se bodo morali reševati svoje temeljne pomanjkljivosti, in zdaj, ko je Bitcoin dejansko sooča z izzivi, nobeden se izkazali za "usodna".

Sorodne novice


Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?