Kaj je zdravilo Primecoin? Lovec prvega števila | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je zdravilo Primecoin? Lovec prvega števila

Kaj je zdravilo Primecoin? Lovec prvega števila

Primecoinis precej zanimivo digitalno valuto. Razvilo ga je podjetje Sončni kralj, ki je eden od istih razvijalcev, ki so oblikovale PPCoin in izumil dokazovanja deleža

Primecoin ne sledi enaka pravila kot v drugih valutah, in je vgrajen v matematičnem korist. Glede na način, kako se izkopati, Primecoin dejansko odkrije prej neznane praštevila.

Primecoin Odkrivanje Nova Prime Numbers

Primecoin, kot Bitcoinand mnogih drugih digitalnih valutah, uporablja proof-of-dela algoritem za rudarstvo. Vendar, namesto z uporabo metode hashcasha, ki ga v drugih valutah, ki se uporablja, Primecoin namesto tega uporablja algoritem, ki išče in preveri, posebne vrste praštevila.

Te vrste praštevili, znane kot Cunningham verig (prve in druge vrste), in bi-twin verige, smo izbrali iz dveh glavnih razlogov:

  • Obstaja verjetnost, mnoge od teh verig, ki niso Unusably velika, tako da je vredno za iskanje praštevil, ki jih je mogoče preveriti pri potrošnik razreda procesorjev.
  • Z uporabo formule, ki vključuje dolžino glavnih verig in Fermatov preizkus, so razvijalci sposobni izvajati težave formulo, ki bi povečal na večinoma linearno z večanjem cepilnim moči.

Eden od velikih izzivov v dejansko izdelavo tega dela je najti način, da se prepreči isti dokaz-of-dela, uporabijo večkrat. Vendar pa je bilo to rešeno tudi kralj, ki zahteva, da je izvor prime, kar je številka neposredno mejijo na vrhuncu, je deljivo s glavi bloka. Kot glava blok spreminja za vsak blok, in je pod vplivom prejšnjih blokov, ta pogoj zagotavlja, da je rešitev za vsak blok edinstven.

Primecoin Made Secure, ki ga Prime Numbers

Premier številke so zelo koristne. So pomembni v kriptografiji, in se uporabljajo v številnih keysecret sistem šifriranja. Večji seznam znanih praštevil raste, in kot vrednost številk povečuje, varnost metod šifriranja uporabo jih izboljša.

Razumevanje praštevila, je zelo pomembno tudi za matematiko na visoki ravni, fizike in tehnike. Vsi, ki niso praštevila lahko sestavljeni iz dveh ali več praštevili, še praštevilo sama ni mogoče izdelati iz katere koli druge številke. Praštevila so gradniki matematiki. Bolj bomo razumeli o praštevil, smo bolj razumemo o matematiki. Bolj bomo razumeli, o matematiki, bolj razumemo o vesolju, in vse, kar je v njem.

Sorodne novice


Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

4 preprosti koraki za sprejem Bitcoin v vaše podjetje

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Potovalna pot

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike