Kaj je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Kaj je Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Namecoinis ena najstarejših altcoins, ki so valute ponujajo kot alternativo Bitcoin

 Razvijalci Namecoin pri ustvarjanju svojo valuto, je vezava na Bitcoin blockchain, ki omogoča Namecoin se hkrati izkopati s Bitcoin, in v valuti kot alternativnega DNS sistema (Domain Name Server) je zelo nov pristop. To pomeni, da je Namecoin SHA-256based, in se strinja z neverjetno veliko hashrate Bitcoin, temveč je vezana tudi na futuresuccess Bitcoin je.

Namecoin je Edinstvene prednosti pred Bitcoin

Namecoin, in le Namecoin, se lahko uporabljajo za rezervacijo domene s the.bit TLD. Ta TLD je vedno bolj priljubljena, in ker je Namecoin DNS je decentralizirano, morebitno drugo vsebino na področjih znotraj the.bit TLD je odporen na cenzure interneta. Ni centralizirana oblast nad the.bit TLD, zato nihče ima sposobnost, da blokira, zaseg ali manipulirati domene, ki so jo uporaben.

Medtem ko je sistem DNS je znana lastnost Namecoin, da dejansko ima veliko širše možnosti, da se pogosto spregleda. Namecoin ponuja tudi varni ključ / par shranjevanje podatkov, ki se lahko uporablja za shranjevanje vse informacije, ki si jih lahko zamislite, ali se lahko uporablja za izgradnjo storitev na. Namecoin.orgmentions, "DNS, Alias ​​/ Identiteta (shranjevanje e-pošte, ime, ključni gpg, BTC-naslov), Timestamping dokumentov (dokument hash imena, hašiš, lastnik, itd), Broadcasting / Sporočila, mreže zaupanja, izdajanje in sledenje obveznic in delnic, varno in dokazljive glasovanja, "kot potencial uporablja za shranjevanje podatkov, ampak sistem bi morala biti omejena le na domišljijo razvijalcev, ki ga uporabljajo.

Prav zaradi dejstva, da je Namecoin vezana na Bitcoin, je zaščiten pred vplivom trenutnega vala Scrypt ASIC čipi, kot tudi morebitne ASIC čipi, razvitih za druge algoritmov, kot je X algorithmfamily v prihodnosti. SHA-256, Bitcoin rudarstvo ASICsthat gorivo neverjetno rast v Bitcoin mreže je že vplivalo Namecoin, in je preživela.

Kakšna je prihodnost Namecoin and Bitcoin je odnos

Čeprav Namecoin ne sme biti široko veš, kot Bitcoin, je še vedno zelo pomemben del digitalne skupnosti valute. To je edinstven v tem, da je namen, in ima pobožno naslednje, ki imajo absolutno vero v njej. Združevanje da z dejstvom, da je združiti-minedwith Bitcoin, in je ena od najstarejših digitalnih valut, pričakujem, da bo Namecoin držijo približno za nekaj časa, da pridejo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin