Kaj je Digibyte? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Digibyte?

Kaj je Digibyte?

Za tiste, ki ste Nevješt z Digibyte, tukaj je povzetek ozadje na tem obetavnem altcoin. Ime "Digibyte" je bil izbran v upanju, da v prihodnje glede na to da je podobna v koncept na "megabajt" ali "GB", ampak za digitalno valuto.

Digibyte je Creation, Alternativa Bitcoin ali Tradicionalni Scrypt Cryptocurrencies

Digibyte je bila ustanovljena v januarju 2014, z malo ali nič fanfare. Valuta začelo trgovanje na nizkih Satoshi ravneh in kmalu se je v vrednosti po oblikovanju "Digishield." - napredna alternativa sistemu "Kimoto Gravity No" (KGW), ki se ga Dogecoin, in mnogih drugih ScryptPoW kovancev, ki se uporablja Ti sistemi se uporabljajo za zaščito valute iz hitrega inflacije zaradi miningpools, z visokimi stopnjami hash, poskušajo izkoristiti nizke težave. Algoritmi to storite tako, da preprosto ponovno ciljanje težave veliko bolj pogosto, kot je mogoče, preden. V primeru Dogecoin in Digibyte, se to izvaja vsakih 60 sekund. Zato je izvajanje Digishield pomagala, da se zagotovi, da so nihanja na borzah pripisati naravni vzpon in padec tečajev mininghash, namesto črpalke in smetišče manevri, Iznajdljivi vlagateljev orkestriranimi.

Digibyte je nakazana s skupnostmi mnogih alt kovance ", ker je ekipa zelo spretni razvijalcev, ki resnično delujejo v najboljšem interesu svojih skupnosti. Te razvijalci vodi večinoma tiho prisotnost na družabnih medijih, v primerjavi z drugimi mladimi alt kovancev, vendar so očitno zelo prizadevamo izboljšati svojo valuto, in podporo je uporabnike.

Trenutno je Digibyte kotirajo na devetih izmenjave digitalnih valut in ima vsaj 14 rudarskih bazenih. Digibyte je bil ustvarjen, da se omeji na količine, v tržni kapitalizaciji 21 milijard, kar je razmerje 1000: 1 v primerjavi z Bitcoin. Ta številka je bila izbrana z upanjem, da bi olajšali vključevanje v trgovskih plačilnih sistemov, in ustvarili bolj tekočo valuto.

Digibyte je Nedavni razvoj

V zadnjih dneh, Digibyte razkrila svoje načrte, s pomočjo Twitterja, posodobiti skupnosti o "novih, zanimivih dogodkov". To je pripeljalo do množične verige retweets skozi Digibyte skupnosti, kot tudi s številnimi skupnosti v zvezi z drugimi valutami. Sledilo je precej velik nakup blaznost se je začela na borzah, zaradi česar se je vrednost povečala iz 35 satoshis 80 satoshis.

Panika nakup Spree ohladi po 48 urah, ko je težko pričakovana objava ni treba opraviti. Vrednost kovanca nato vrnil in tja med 45 in 71 satoshis ves dan. Končno, razvijalci izdal posodobljeno denarnico, skupaj z video tutorial, pred novic, povezanih s spremembo algoritma Digibyte je.

Na CNBC priljubljenega finančnem segmentu "Fast Money" z Brian Kelly, redno prispeva k programu, in ustvarjalec nove altcoin, Nautiluscoin, izrazit in sinoči razpravljali Digibyte na dolžino. Poudarek je bil na Digishield, ki je bil izveden v Nautiluscoin kot sredstvo zaščite pred miningpool napadi. Napadi, kot je to že prej povzročilo kovanca na propad, in prisilil razvijalec do ponovnega zagona.

S povečano pozornost od množičnih medijev platform, je Digibyte je skupnost pričakuje povečanje vlagateljev, kot tudi trgovci integracijo. Pripravili so za, in pričakuje, tako, da dodate prenesete medijske komplet za njihovo novo posodobljen spletni strani. Ta komplet se uporablja za namene promocije kovanec, ki ga je skupnost, za nove vlagatelje. Pri tovrstnih pobud v mestu, in načrtovanega načrta za širitev, bo Digibyte zvesti upanje, da se bo zaupanje vlagateljev povečalo, in zaupanje v valuti razvojne ekipe rastejo.

Na tej točki, je skupnost v pričakovanju nove objave od razvijalcev. Pričakuje se, da bodo velike spremembe v algoritmu, in povečanja trgovskih integracije, se je predstavil v prihodnjih dneh. Spremljali bomo stanje, in post posodobitve takoj, ko bo kaj novega na voljo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Cryptocurrency bitka Zelenih

Post Altcoin

Celoten vodič za uporabo Bitcoin anonimno po spletu

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypal ali kreditno kartico takoj

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik