VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Največji obstoječi zameno za altcoins, Mintpal, je dal gor obvestilo na njihovi strani za podporo opozarjanje vse Mintpal stranke, da so bili ti napadli. Navedli so, da je bil cilj tega napada zaloge izmenjavo z dne VeriCoins.

VeriCoin je "dokaz-of-okoliša Verified. Dokaz-of-delo Distributed. Omrežje-vložek odvisni od obresti "kripto-valuta, ki se ponaša z minimalno časa deleža 8 ur, brez maksimalnega časa okoliša ali znesek.

Mintpal je točka pravi, da je njihova varnost res kršene, vendar so bili VeriCoin edina stvar, vzeta iz časa borze. Medtem ko so precejšnja količina VeriCoins izgubil v tej varnosti kršitev, čeprav je Mintpal ni povedal posebej, koliko je bilo izgubljenih, VeriCoin in mreža VeriCoin ni bila ogrožena in ne trpijo zaradi kakršne koli škode, kar zadeva varnost in infrastrukturo zaskrbljen. Mintpal izjavil, da so bili prizadevamo že od napada zagotoviti tako izmenjavo sam in odstopni postopek izmenjave, tako da se še en napad, kot je ta ne bo več zgodilo. Nobena druga kripto-valute so bili ukradeni v tem napadu, in izmenjava trenutno obdeluje dvige za vse druge šifrirnih-kovancev.

Poleg tega služi kot dih optimizma pri odpravljanju posledic napada, je Mintpal ekipe, razvijalci VeriCoin, in vse druge večje izmenjave altcoin prizadevamo ustvariti trde vilice v blockchain VeriCoin je, ki se začne na točki pred napadom. Če je to težko vilice uspešna, bo Mintpal mogli pridobiti vseh ukradenih VeriCoins in obdelati vse VeriCoin odtegnitvene naročila. Mintpal ekipa omenja tudi v svoji napovedi, da bodo delovni povrnitev izgub, ki vsako izmenjavo trpi zaradi vilice.

Kupci lahko pričakujejo linije podpore Mintpal se zamašena in zaposleni v naslednjih nekaj dneh, saj bo, ki se ukvarjajo s posledično po tem napadu. Ekipa je prosil za stranke, da imajo potrpljenje z njimi v prihodnjih dneh, saj bodo delali s polno paro, da Razmrsiti kakršne koli težave, ki izhajajo iz napada pa tudi izboljšanje njihove varnosti, da se prepreči še eno kršitev varnosti.

Torej, medtem ko se je ta dogodek odkrili napako v varnosti Mintpal je, in medtem ko so mnogi VeriCoins izgubil v nasprotju, Mintpal in razvojne ekipe VeriCoin zagotavlja menjalnih kupcem in uporabnikom VeriCoin, da delajo vse, kar je v njihovi moči, da se vrnejo ukradene kovance, ponovni zagon VeriCoin proces umika borze, in izboljšati varnost izmenjave.

Mintpal je največji posamični menjalni altcoin obstajajo v tem trenutku, ki ima dva ali trikrat znesek dejavnosti kot Cryptsy, drugi izmenjavi altcoin, ki ponuja različne šifrirnih-valut, vključno VeriCoin in Bitcoin. Očitno je Mintpal ni bil s hladno shranjevanje varno imeti svoja sredstva, ki niso aktivno uporabljajo pri transakcijah, saj so bili napadalec (e), ki lahko dostopa do zalog izmenjavo z dne VeriCoin, in bi verjetno lahko dostopali do ostale borze kripto-valute, če so zaželena. Ta dogodek bo zagotovo navdihnila Mintpal, kot tudi vse druge izmenjave, ki se ne uporabljajo, da začnete z uporabo hladilnice, da bi ohranila svoja sredstva varen pred novimi napadi.

Coin Kratek bo nadaljevala svojo zgodbo in bo posodobitve o vseh dogodkih, ki se sproščajo Mintpal in razvojne ekipe VeriCoin.

Hereis napoved Mintpal v celoti:

Preberite celoto to delovno mesto.

Pred nekaj urami smo bili žal predmet uspešnega napada na borzi. Naše raziskave so pokazale, da je, medtem ko je bila naša varnost kršena, je VeriCoin cilj. Radi bi poudarili, da je VeriCoin in mreža VeriCoin ni bila v ničemer ogrožena. Smo delali za zagotovitev izmenjave in postopek odstopa od nadaljnjega napada.

Kakršna je v tem trenutku velja naslednje:

1) Izgubili smo precej VeriCoin v napadu pa smo delali z razvijalci VRC in vseh pomembnejših borzah na trdo vilico kovanec v položaju pred napadom. To nam bo omogočilo pridobiti ukradenih kovancev in olajša vse dvige. Sodelujemo tudi z različnimi izmenjav za sprejem morebitnih izgub, ki jih lahko encouter zaradi zahtevanega vilic.

2) smo trenutno obdeluje izpisov za vse ostale kovance.

Kot Prepričan sem, da boste cenili, bodo naši podporne kanale najverjetneje zelo zaposlen v naslednjih urah / dneh zato vas prosimo, nosijo z nami.

Radi bi osebno razširiti naše zahvaljujoč razvijalci VeriCoin in drugih borzah, ki so potegnil iz vseh postaj, da se zagotovi, da so vaša sredstva VRC varna.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika