SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

SpaceBITis nov, samooklicani decentralizirana companythat se bo osredotočil na ustvarjanje nano satelitov za raziskovanje zasebnega prostora, in da bo uporabljal-kripto styled zaznamek kovanec kot primarni način financiranja projektov. SpaceBIT ekipa, ki je "ekipa uspešnih svetovalcev, podjetniki, inženirji in raketnih znanstvenikov," je namenjen za uporabo njihovega decentralizirano strukturo financiranja za razvoj različnih tehnologij, ki bodo raziskovanje zasebni prostor lažje, bolj dostopna in koristno za manjša podjetja.

Naš cilj je, da se spremeni dojemanje o raziskovanju vesolja, da bo bolj dostopna za mala zasebna podjetja in tudi širši javnosti. Načrtujemo, da bomo uporabili naše projekte, ki ustvarjajo intelektualno lastnino (IP), primerno za večje misije.

Kakšne so Misije SpaceBIT?

Družba trdi, da je v teh zgodnjih fazah, je že uspešno sodelovala na več "vesoljskih podvigov." Nekatere od teh podvigov vključujejo "začetek Nano-satelita na misijo SpaceX CRS3 in več zasebnih projektov CubeSat. "Še en projekt, ki ga SpaceBIT bil začetek nano-satelita v začetku tega leta, v aprilu. Ta satelit je začela kot sekundarni tovorom na SpaceX Falcon 9 CRS-3 misije.

Družba ima tudi nekaj načrtov za prihodnost, ki še niso bili izvedeni. Končni cilj SpaceBIT je, da ideje in prototipov, proizvedene v svojih zgodnjih fazah razvoja in jih spremenili v polirani izdelki, ki jih je mogoče vključiti v obstoječe sisteme vesoljskega plovila. Da bi dosegli ta splošni cilj, SpaceBIT načrte za sodelovanje z akademskimi strokovnjaki, voditelji raziskovanje vesolja industrije in različnih skupnosti, da bodo njihovi proizvodi, ki se tržijo v smeri. Ob posvetovanju s temi tremi skupinami ljudi, SpaceBIT upa, da se ustrezno pripravijo za trg in dokazati svoje sposobnosti za javnost. Poleg tega glavnega cilja, SpaceBIT načrtuje razvoj nano satelitov ponovnega vstopa zmogljivosti, ustvariti prostor obok in banko, začnite 3D tiskanje v vesolju, sodelujejo v asteroid rudarstvu, in sledenje asteroidov, ki predstavljajo potencialno nevarnost za Zemljo.

SpaceBIT zdi, da imajo veliko navdušenja za svoje projekte, da gredo skupaj z ambicioznosti njihovih ciljev. Družba je ponosen na svojo decentralizirani strukturi podjetij, trdijo, da se bo izkazalo, da je veliko bolj učinkovit poslovni model, kot je sistem centraliziran, vlada tekel raziskovanje vesolja:

Raziskovanje vodijo vlado, z javnim denarjem financirala, je zagotovil omejen dostop za državljane. Skozi reševanje izzivov množice skupnosti financira raziskovanje vesolja, upamo, da bomo razširili tehnologijo in ustvarjajo znaten inovativno intelektualne lastnine.

In ne samo, da SpaceBIT verjamejo, da bodo mogli napredovati raziskovanja vesolja več kot je vlada doslej, je družba prav tako meni, da lahko raziskovanje vesolja zelo donosna za vse SpaceBIT podpornikov skozi proizvodnjo intelektualno lastnino:

IP-intenzivne misije bo donosna dinamiko za tiste, ki podpirajo SpaceBIT. Raziskovanje vesolja je tvegan posel, vendar je tudi zelo koristno. Nekatere ocene pravijo, da za vsak dolar, vložen v programu Apollo, ki so bila vrnjena več kot 20.

SpaceBIT Vstop v očeh javnosti

SpaceBIT je bil objavljen v Londonu CoinSummitconference dvodnevno kripto-valute poslovno konvencije o. Nekatera pomembna imena v Bitcoin skupnosti-in kripto-valute skupnosti na splošno, so bili navzoči zagon predstavitev SpaceBIT je. Dva od ljudi, prisotnih na začetku so bili Gavin Les iz Ethereum in Jeff Garzik A BitcoinCore razvijalec.

Družba ni bila zelo javnost o svojih dejavnostih doslej, ki prejemajo zelo malo medijsko pokritost. Poleg tega je njihova spletna stran trenutno ni na voljo; čeprav, ko je bila na voljo, je edina stvar, prikazan je bil logotip za podjetje, nekaj kontakt povezave, in besede "Kmalu." Vendar, v skladu z družbo, SpaceBIT namerava postopoma, da svoje načrte javno, saj je delo delajo z voditelji v raziskovanje industrija prostor nadaljuje. SpaceBIT meni, da je njegovo delo, kot se začne, da postane javno, se bo izkazalo za koristno in napredovanje privatizirano raziskovanje vesolja.

Delamo z vodilnimi v panogi in bo razkril svoje načrte in partnersips (SOP) postopoma. Želimo ustvariti zdravo buzz okoli kaj do..We načrtujemo vzpostaviti novo paradigmo za raziskovanje vesolja. Prepričani smo, da bo SpaceBIT pomagalo ustvariti nov način za svet za sodelovanje in aktivno podpira nov val raziskovanja vesolja. Start-up motnje doseže končno mejo in imamo ambicijo, da vodi pot.

Začetna Sredstva za SpaceBIT

Kot smo že omenili, SpaceBIT načrtuje financiranje svojih projektov, ki jih prodajajo, ki temelji cryptocurrency simbolično-kovanec. Ti "SpaceBIT Boni" bo pomenil delež lastništva v družbi, kar pomeni, da bo vsak, ki kupi te žetone prejmejo del dobička, ki ga SpaceBIT v svojih različnih misijah. Družba namerava prodati 100 milijonov žetonov na splošno, in bodo začeli s prodajo 20 milijonov za financiranje prvi večji projekt družbe. Ta začetna množica prodaja 20 milijonov žetonov ima rok na njej, čeprav je začetni datum za prodajo nedoločen na tej točki. Vendar SpaceBIT izjavil, da bo začetna množica prodaja trajala do "konca leta", tako da se ob predpostavki, da se bo prodaja začela na neki točki v letu 2015 in se bo nadaljeval z naslednjo decembra.

Sorodne novice


Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

4 preprosti koraki za sprejem Bitcoin v vaše podjetje

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin s Paypal ali kreditno kartico takoj

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software