Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Update: The Kickstarter ni uspelo, vendar ustvarjalci te ploščadi so predlagali, da storijo posamezne, po meri naročila. Ti se lahko obrnete preko Kickstarter strani, ki je povezana v članku.

Digitalna Gold Rush je na... V primeru, da niste utrujeni od primerjave med California Gold Rush leta 1849, in vključevanje Bitcoinand drugih cryptocurrencies leta 2014, mi dovolite, da bi vrgel še enega na vas. To je bilo dolgo, je dejal, da ni bil rudarji, ki je dobil bogate takrat je bilo fantje prodajajo izbirčen in lopate. S tem v mislih, da bi vam zapornico Box, vrste trdnega doma Scrypt miningrig.

Kaj je "zapornica Box Scrypt Rudarstvo Rig"?

Na prvi pogled je podoben ambiciozen Erector določen z nekaterimi računalniškimi ventilatorji priložene, in to je v bistvu tisto, kar je, čeprav danim razred letala aluminija.

Na voljo za Kickstarter lahko dobite eno od teh ameriških izdelanih kompletov za zgolj 99 $ za model starter, ki se imenuje Mini, ki lahko ročaj 3 GPU. Dodatnih 50 $ na vaš zastavo (tisto, kar pravijo "vetrovnik Edition") bodo dodali štiri 140mm ventilatorjev na svoj mini. Naslednja stopnja je tisto, kar pravijo njihova "Original Rudarska Edition", ki lahko ročaj šest grafičnih kartic hkrati in vam bo potekal $ 169. Če želite navijače, pa prečenje na dodatnih 50 $ za nadaljnja štiri 140mm ventilatorji. Ali pa za 500 $ lahko dobiš dve SLUICE_PRO okvirje z 8 ventilatorjev. Vsako možnost, ki jo izberete prihaja z 1 leto garancije, knjižico o tem, kako začeti rudarske cryptocurrency in poln dostop do svojih spletnih forumih za podporo.

Sluice_Box je zasnoval Robert Murray Jr, IT delavec, ki ni bil zadovoljen z nobeno od obstoječih aluminija miningrigscurrently na prodaj. Lahko bi šli s standardno mleka zaboj, vendar je hotel nekaj z malo več razred, kot je, zato se je odločil zgraditi svojo lastno. Ko vidim, kako dobro se je izkazalo, da je solastnik s svojim očetom, Robert Sr, drugi inženir, ki je imel več izkušenj s strojno delo in prijatelje Robert Aguilar z množično proizvodnjo in promet z ploščadi.

Mini meri 16 "X14" x12 "in tehta trdne 8 kilogramov. Na drugem koncu spektra, najdemo Pro pri 25 "x16" x12 "in nasvetov, ki lestvic na nekaj velikega 14 funtov. Če iščete graditi resno rudarstvo na proračun, to zveni kot dobra pot, da.

Kaj Perks Ali Kickstarter za to Scrypt rudarstvo Rig ponudbo?

Še zadnja opomba o teh številkah, ki jih je tako: dolar cene za mini $ 99 je na voljo samo kot Early Bird perk. Enako velja za $ 169 ceni naslednjega modela, velikosti, bo redna cena na tej eni biti 189 $. Tako $ 438 in $ 498 Perks vključujejo 8 ventilatorjev, čeprav bi to lahko izkaže, da je tipkarska napaka.

Z 27 dnevi zapustil na svojo akcijo doslej so jih zbrali $ 338 svojih $ 5.000 cilj zaradi velikodušnosti dveh podpornikov. Torej, še vedno je čas, da se vaš rudar, če ukrepati zdaj.

Sorodne novice


Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Dogecon SF: stranka, ki je bila presenetljivo resna

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Celoten vodič za uporabo Bitcoin anonimno po spletu

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju