Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Sem gledal razvoj cryptocurrency v zadnjih 5 letih od Satoshi Nakamoto prvič razkril svoj Ideja Bitcoin. V tem času so se več kot 300 novih cryptos prispele na prizorišče, mnogi od njih izginja proč hitro, niti opombe v večji zgodovini gibanja šifrirnega. Razlog za vsak neuspeh je drugačen, in ne želim, da bi obtičali v razpravo o njih. Namesto tega bi rad, da bi razpravljali nekaj idej, da mislim, da je kripto skupnost kot celota objemu. Nekateri od njih se morda zdi nenavadno, in nekateri se morda zdi Optužnički, ampak mislim, da sem bolj ali manj pravilna v moji obrazložitvi. Da bi moj primer bom moral naštejemo nekaj imen in morda žalijo nekaj ljudi. To ni moj namen, to je le, da bo ena od teh neizogibnih primerih. To ni osebno, to je posel, tako da je nadaljevati s tem dogovorom.

1. Zakoni termodinamike ni mogoče prezreti

Dve najpomembnejši fizikalni zakoni v multiverse sta 1. In 2. Zakon termodinamike. Prva pravi, da energija ne more biti ustvarjena ali uničena, samo spremenil iz enega stanja v drugo. Drugi navaja, da je na koncu, vse propade. To je absolutno pomembno, da se ta dva zakona upoštevati vsak kovanec razvijalec, in vsak kovanec investitorja. Ali ste rudarske s CPU, GPU, ali ASIC rudar, ste kurjenje elektrike in elektrike ni zastonj. Dokler se ne bomo rešili problem proizvodnje in porabe energije, se dogaja, da je vedno pomembnejši dejavnik v dolgoročno sposobnost preživetja koli in vse šifrirnih valute. Ne morete dobiti nekaj za nič. To je temeljni zakon, ki ureja vesolje, in trdi, da je točka je neumno. Ko Jackson Palmer ustvaril Dogecoinhe je to naredil kot za šalo, in vsi, vključno Palmer, je bil presenečen, da je slekel. Odobrena, da je malo Shiba Inu je čudovit, toda nihče ne bi mislil, da bo dož vzlet kot je to storila. Veliko ljudi, pa ni pravilno napovedujejo, da bo zmanjkalo pare in nesreče.

Bitcoin je bil zasnovan tako, da skoraj celo stoletje, da v celoti mine, in Nakamoto verjetno nikoli ni bilo predvideno, da doseže široko mainstream sprejetje. Seveda ne v prostoru desetletje. Doge, na drugi strani pa je bil zasnovan z izrecnim namenom mainstream sprejem za ustvarjanje "prevrnil valuto" in je bil namenjen za proizvodnjo 80 milijard enot. Nato je bila sprejeta odločitev za njihovo proizvodnjo za nedoločen čas, v situacijo, ki pluje v obraz zakoni ponudbe in povpraševanja. Brez omejitev za njihovo proizvodnjo, da bi kmalu ne bo dobičkonosnost zaradi vedno naraščajoče ponudbo in konstantna ali narašča, stroški proizvodnje. Ko je donosnost padel, spodbuda, da še naprej delajo bi zmanjšal, in rudarji bi prehod na zelenih pašnikov. Kot lahko vidite v spodnji tabeli, se je cena doža bila dosledno pobočju navzdol. Opazili, kako dož obogatenih januarja v odzivu na skupnost pošiljanje jamajški bob ekipo za Soči. Potem je spet poskočila v februarju pred dropping.Another, manjši, spike posledica uspešnega sponzorstva Josh Wise v NASCAR. Po tem se je vrednost dosledno padla. Zgoraj grafika je 30 dan posnetek trga Doževe. S primerjavo obeh grafov ki jih lahko vidite, kako je dož odšel iz 60 milijonov $ milijonov $ 30 na 90 dni. Ne po naključju, je trenutno 80 milijard dož v obtoku, z drugo 20 milijard do konca leta pričakuje. Medtem ko je bilo nekaj podjetij, ki so v zadnjem času se začeli, da sprejmejo Doge kot možnost plačila, ne pričakujem ta trend nadaljeval. Nobenega razloga ni za njih, da to stori, če je vrednost še naprej padec. In bo še naprej padec, kot več in več doža pridejo v obstoj, kar je pripeljalo do hiperinflacije. Zakaj bi sprejeli Doge cenjene at.00049 zjutraj vedela, da se bo verjetno worth.00045 samo takrat, ko zaprem trgovino? Bitcoin je imel hlapne nihanje cen, ampak ker je bilo znano, da bi se kdaj proizvaja le končno število bitcoins, je poslovna sprejetje izračunano tveganje je z dolgim ​​pogledom v mislih. Nikoli ne bo konec z dobavo doža, zato ni razloga, da pričakujejo, da bo cena vedno narašča. Tudi če je bil Doge preklopiti algoritmov za organizacije proizvajalcev in / ali združiti rudarjenja, se cena ne bo dvignila.

2. Večja ni nujno boljše

Številni drugi kovanci, vidim uspeh doža, in to popolnoma nerazumevanja, skočil na bandwagon in se odločil smešno visoke številke je "Next Big Thing". Kittehcoin (25 milijard), Infinitecoin (90 milijard), in drugi kovanci se odločili, da bodo Zbaciti Doge in postala nova internetna draga. In vse od njih ni nesrečen, veliko presenečenje kar nekaj opazovalcev, tudi sam. Če bi mi povedal, v letu 2011, da bi kripto valute s psom za maskoto popolnoma zatrli DVE cryptocurrencies z mačji teme (Kittehcoin in Catcoin) Jaz bi se smejal na vas. In vendar, to se je zgodilo. Razlogov je veliko, in prepričan sem, da bo nekdo napisati "Kako Doge Beat mačk" in bom z veseljem prebral ta članek, ker uživam v učenju novih stvari. Najbolj absurdno primer tega več kovancev = Več Priljubljenost dirka, v mojih mislih, je XXL kovanec, ki obljublja, da bo javnost "2800 milijard (SOP)." Da bi vam referenčni okvir, zakaj je to smešno (v primeru, da ni takoj očitno), človeška populacija je 6 milijard. To pomeni, da vsak moški, ženska in otrok na planetu, bi prejeli 400 teh XXL kovancev, in da bi bilo še vedno nekaj ostane. To precej zagotavlja, da nikoli ne bi bilo vredno veliko kaj.

3. Manj ni vedno več

Očitna odjem od zgoraj lekciji se je, da bi morali omejiti število kovancev proizvedenih, ja? Konec koncev, je Bitcoin kodiran samo proizvodnjo 21 milijonov enot, skupaj. Medtem ko se vsak lahko razdeli na 8 decimalnih mest, to še vedno pušča Bitcoin lahko wielding pomembno tržno močjo na trgu, tudi s številom bitcoins, ki so nepovratno izgubljeno v prvih dneh, preden so dejansko imeli nobene realne vrednosti. (Da ne omenjam Satoshi Nakamoto je ogromne deleže.) Delo na načelu redkosti in verjetno poskuša dokazati, da dogecoin ni silliest ideja udaril Crypto, kdo je razvil 42 kovancev, sklicevanje na Douglas Adams klasike "The Štoparski vodnik Galaxy. "bi bilo, le 42 od njih vedno proizvaja, stanje, ki je pripeljalo do absurdno visoke začetne vrednosti $ 800,000. Ni treba posebej poudarjati, mehurček počil skoraj v trenutku in cena je kraterji na 9.000 $. Tisti prepadnimi nesreči, mimogrede, me pripelje do moje naslednje točke... Ki se bo kril naslednji teden, v drugem delu.

Sorodne novice


Post Altcoin

Potovalna pot

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

Kako analizirati ceno Bitcoin kot Pro

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba