Rise of Potcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rise of Potcoin

Rise of Potcoin

To ni bil niti en mesec, odkar sem nazadnje reportedon vojni za srce in dušo cryptocurrency konoplje, vendar mislim, da je varno reči, da se je vojna končala. Poceni copy-paste Ripoff pojavil na sceni in je pogosto prezrt, medtem ko Dopecoin še naprej tiho obstaja, skriva v senci gibanja, šifrirnega pa dejansko ne počne ničesar, razen zasedajo prostor, ampak res je bilo le dva kandidata: Potcoin in Cannacoin.

Za trenutek se je zdelo, kot da bi Cannacoin dejansko narediti moči potezo, saj se razvojna ekipa pripravila madež novo spletno stran, in razširili prisotnost kovanca za drugo izmenjavo šifrirnega, Bittrex, kar potencialnim posvojitelji dveh mestih, kjer bi lahko kupijo cannacoins. So celo napovedal svojo prvo tržnico in dodal prepotrebno pripomoček za njihovo kovanca. Vendar pa je bil izbor blaga zelo omejena, kljub nenehnim zagotovilom, da so razvijalci v pogajanjih z največjimi imeni na trgu Washington State MMJ.

Do sedaj so se ti poskusi pridobiti kredibilnost in tržni delež, ni imelo želenega učinka. Cena Cannacoin še naprej pada, do $.00927755 kot v času tega pisanja (2014/06/21 08:31 uri) brez razloga, da pričakujejo, da trend se bo končala. Kot je razvidno iz spodnjega grafa, je Cannacoin videl nekaj ostrih dvige cen, od katerih vsaka sovpada s posodobitvami zgoraj omenjenih, vendar na splošno trend je navzdol.

Potcoin, na drugi strani, je bilo tako resne, odločnih potez v svojem poskusu, da bi postali prevladujoči sila na sceni konoplje, ki skoraj vsak dan obvestila o resničnih, dejanskih gibanj. Kot Cannacoin, so prenovili tudi svojo spletno stran (celo snaggingthe.com pripona) obdržali klasično srebrno-belo-zelena motiv še gre za madež, 21. Oblikovanje stoletja, ki je nedvomno seksi.

Dev ekipa preselila svoj sedež na Old Montreal in potrojila število trgovcev, ki sprejemajo Potcoin do 22, vključno s sedežem v Amsterdamu Azarius, ki Pothead priljubljenega od leta 1999.

Ti so se pridružili tudi moči z Potcoin sodelavec (in kolegi šifrirnega novinar) Bobby Gooding, bolj znan kot Ironhammer5, da sponzor Potfunder, a množice financiranja mesto, katerega prva akcija je financiranje raziskav v zdravljenju prirojeno napako Fragile X sindrom. V 3 dneh, da je Potfunder bila na spletu, ki jih je dodal še eno dobrodelno organizacijo, zdravstvene službe Cannabis, neprofitno s sedežem v Veliki Britaniji, in dobrobiti za odprtokodne Potcoin denarnice.

Ta novica je pozdravil zelo ugodno, ki jih na trgu, kot je razvidno iz spodnjega grafa, kjer se je cena Potcoin lahko videli na bolj ali manj stalno naraščajoč trend. Cena se je gibala kot prvimi in sebični rudarjev dampinški svoje deleže v odgovor na navzgor klopi, ampak obvestilo, kako so padci redko prepadna.

Pretekla uspešnost ni nikoli zagotovilo prihodnjih gibanj, pa vendar imam razlog za sum Potcoin bo kmalu izbruhnejo v veliki meri. In je bilo, da je razlog predstavil včeraj, ko Potcoin debitiral theirpre plačanih Potcoin kartice, s-igre spreminjajo napredek v distribuciji cryptocurrency. Največji kamen spotike pri sprejemanju potrošnika cryptocurrency je dostop in prednapetost kartice bo razbila to oviro, hkrati pa spodbudil trgovca sprejem, ki ustvarja pozitiven, povratne cikel, ki bo usmerjala ceno Potcoin višje.

To je teorija, v vsakem primeru. Samo čas bo razkril, ali bo ta strategija uspešna, vendar sem za enega bo natančno sledenje to. Potcoin bo zastopana na San Francisco Cannabis Cup junija 28-29, kjer nameravajo razdeliti Potcards kot del svoje poletje promocije Potcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

Anonimne kriptokutence: njihova zgodovina je na kratko

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Vodnik: 4 Nasty programi, ki bodo ugrabili datoteke za Bitcoins