Jesse Powell, Ripple, odstopi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Po dogodkih petkovem članku, vidno šifrirnega svetovnega sliki, Jesse Powell, valovanje, član uprave, je napovedal, da namerava del poti z nemirnem alt kovanca.

Ripple se sooča z drugo veliko nazadovanje po polomu, ki vključuje napoved Jed MacCaleb je, da vlagatelji na forumu, ki razkrivajo svoje načrte za likvidacijo celoto njegovih XRP gospodarstev. Kolega član uprave in investitor pionir XRP, gospod Jesse Powell, zdaj dodaja, da skrbi vlagateljev naslednjih svoj odstop iz upravnega odbora. Novi woes so pripisana "učinkom valovanja": burne padec vrednosti XRP je.

G. Powell je svojo odstopno odločitev javnosti jo objavili na subreddit za Ripple. Imel je izrazil zelo osebno stališče o likvidacije objave Jed MacCaleb je in razlogi za njegovo odločitev, da odstopi iz sveta:

"Danes sem predložil svoj odstop iz sveta valovitost Labs. Ko mi je mar za ljudi, ki delajo tam, in želim, da podjetje najbolje, da ne morem osebno še naprej podpirala poslovanje. Verjamem, da je tehnologija in protokol imajo veliki obljuba, in so se od začetka, zato sem bil prvi vlagatelj družbe. Ker odhodu Jed se je uprava družbe sprejela drugačno smer. Na žalost je vizija Jed in sem za projekt v prvih dneh je bilo izgubljen. "

Pomanjkanje solidarnosti

Jesse Powell besede prikaže tudi izreči obžalovanje zaradi pomanjkanja ustreznega odločanja, ki ga Ripple. Še posebej je odločitev, ki je omogočil ogromne količine XRP, ki bo potekala s ključnimi člani, kot je Jed MacCaleb. Powell je prevzela deleže bile dane od ključnih članov v položaju prehodne, in da bi se vrnil na stabilnost XRP čemer je ustanovljen. Toda, kot vemo zdaj vse preveč očitno, da ni bilo tako z
Jed MacCaleb.

G. Powell meni, da je ta likvidacija gospodarstva pripeljala do njega izgubili zaupanje v smeri in prihodnosti Ripple. G. Powell to jasno poudarjena s to izjavo:

"Jaz nisem več prepričan v upravljanju niti sposobnosti podjetja, da si opomore od Zmešati dodelitve ustanoviteljev sebi za 20% XRP, kar sem upal, dokler bi se pred kratkim vrnil. Pred odhodom Jed je iz Ripple, sem imel vprašal ustanoviteljem vračala svoje XRP podjetju. Jed se dogovorili, vendar Chris zmanjšala šolanja zastoj. To popoldne, sem ponovno razpravo razdelitve s parom in znova, kjer je bil Jed odprta, je bil Chris sovražno. "

Morda kot padlo na pamet, G. Powell je dodal, da ni bila sovražnost ali slabo bo namenjen ljudem, ki delajo v organizaciji ripple je, in da je bila njegova odločitev, da odstopi zaradi njegovega pomanjkanja sposobnosti, da sprejema in je skladna z veljavnimi poslanih odločitev se razpletla.

"Kot investitor, seveda, upam, da bo Ripple Labs premagati svoje ovire in dokazati svojo nezaupnico napačno. Na žalost, za razliko od ustanoviteljev, nimam swathes XRP na smetišče, če jaz ne mislim, da je telovaditi. "

Odmev in valovi

V zadnjih večjih prevrnjen v ožji skupini valovitost je zaupanje vlagateljev in morala je na ves čas nizka. Večji del protiudarec je sestavljeno iz investitorjev dampinških XRP na divji ritem in velikih količin. Vrednost XRP še naprej drsi v prepad, tisti, ki so vlagatelji niso prepričani, plezanje nazaj ven. Čeprav majhna peščica vlagateljev, ki verjamejo v tehnološki potencial Ripple se držal, velika večina se bojijo, da bodo tudi drugi ključni člani ekipe v Ripple sledijo vodstvo Jed MacCaleb in nadaljujte likvidirati svoje deleže v bližnji prihodnosti.

Izhod Jesse Powell je iz Ripple zgolj pomeni konec delovnega razmerja. G. Powell je predsednik uprave izmenjave šifrirnega valute, Kraken. Kraken je zrasla za priljubljena med trgovci, in to je brez dvoma, da bo Jesse Powell ne pomanjkanje vpletenosti ali novih investicijskih priložnosti v šifrirnega svetu.

Dejanska izguba pripada ripple, lahko vlagatelji videli kot znak nestabilnosti v jedro družbe. Če Ripple je preživeti to sojenje, ki jih morate storiti vse, kar se morda lahko za stabilizacijo vrednosti XRP, povečati in na koncu ponovno pridobiti zaupanje svojih vlagateljev, in zahteva nazaj svoj nekdanji položaj kot top bojevnik v Bitcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja