Ripple Implosion | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ripple Implosion

Ripple Implosion

Alt kovanec znan kot valovitost (XRP) utrpela velik udarec, da se je vrednost, po enem od njega je razvijalcem, Jed McCaleb, objavila svoje načrte, da bo prodala svoje osebne imetja Ripple v post na forumu sporočilo krovu. McCaleb je znana osebnost v svetu šifrirnega valute in začetno razvijalec Ripple, silicijeva dolina financira projekt, ki ga mnogi štejejo za top bojevnik za Bitcoindue, da je masa sredstev, ki jih gospodarske družbe.

V svoji šokantni objavi, je McCaleb kotira kot pravim: "Ker imam neizmerno spoštovanje članov skupnosti in želijo biti pregleden, sem javno objavo, preden začnem. Torej, samo v vednost. «Člani foruma so izrazili razočaranje in šok, in nekateri celo dvomila o verodostojnosti napovedi. G. McCaleb vrnil na forum, naj ugotovi, da bi naredil majhno plačilo z digitalno denarnico z zelo velikim bilance XRP na način, ki bi lahko ostali preverijo s podpisom. Da bi odpravili dvome o svoji identiteti, in namene, kot je navedeno v post.

Ripple- Edinstvena alt kovanec z morebitno

Podobno kot prvotni decentralizirano šifrirnega valute Bitcoin, Ripple omogoča transakcije, ki se izvajajo s pomočjo za blockchain. Ampak, to je, če se podobnosti končajo v primerjavi. Bitcoin uporablja dražje in energetsko postopek dolgotrajen, da bi preverila vse posle v svoji blockchain jih imajo rudarji prispevajo k procesu s svojo mero razpršitve moči.

Ripple je sistem močno razlikuje v tem pogledu. Z uporabo "prehode" oblikovane prek svojih partnerstev s tretjimi osebami, kot so banke, denar oddajnikov in tujih borzah, ti prehodi v mrežo za odobritev transakcije iz baze uporabnikov valovitost je. Valovanje deluje kot poti med mehanizma za partnerje in uporabnike je to. Transakcije so potrjene in s katerimi se trguje na NOE določeni v nacionalnih valutah, s čimer uporabniki po vsem svetu lahko izmenjujejo denar ceneje, ne da bi ga pošilja skozi okorna in zamudno infrastrukture mednarodnega bančnega sistema. To bolj stroškovno učinkovita metoda je bila zelo touted, da bo naslednji najboljše inovacije v finančnem sektorju, kjer so številne razočarane na več in moteče procesov z izdelavo globalnih poslov.

Ripple je eden redkih alt kovancev, ki jim je uspelo pridobiti podporo velikih investitorjev in investicijskih zneskov. To je pritožba pritegnila investitorje preko tveganega kapitalistične družbe, kot Lightpeed Venture Partners in Google Ventures s prispevki v višini okoli 6,5 milijona $. To se pogosto ne ponovi v primeru drugih alt kovancev, ki se morajo zanašati na tehnoloških izboljšav in novih gibanj, da zajame investorship iz vrst povprečnega šifrirnega navdušence.

Damage Control

Oster znižale v četrtek po šokantni objavi Mr.MacCaleb je bil uničujoč 65% padec vrednosti valovitost je.

Ekipa in projektne vodje razvoja v XRP si želijo, da obravnava nezadovoljstvo XRP je investors- veliko od katerih so zaskrbljeni, kako so videti posestnik struktura podjetja, da so pri odločanju o tem, kako je bilo veliko XRP distribuira in ključnih članov, kot Jeb potekala padla žogo McCaleb.

Eden od XRP je soustanoviteljev, Mr.Arthur Britto poskušal razpršeno stanje in umiriti te pomisleke, ki jih vlagatelji čutiti na podjetja v lasti forum razprava krovu.

"Slišali smo in deliti svojo zaskrbljenost XRP dodelitve ustanoviteljev," gospod Britto napisal v post, ki v imenu družbe. "Pred današnjim dnem, ki smo jih delali na XRP ustanoviteljev zaklepanje načrt... Lahko ste prepričani, da je stopnja dogodek, kot je ta, ne bo zgodilo iz drugih soustanoviteljev." G. Britto dodal tudi, da je "kratkoročne izraz cena XRP ne ovira našo sposobnost za izvedbo na vid. Naše podjetje je tudi financira. Nismo odvisni od XRP. "

Njena je nepotrjenih v tem trenutku glede prihodnjih načrtih g McCaleb, precej iskan talent v šifrirnega svetu. Poleg Ripple, Mr.McCaleb je bilo znano, da delo na unaffilated projektov za druge subjekte. Če so njegove pretekle dosežke vsak znak njegovih poslovnih čuta, da je varno, da prevzame njegove nove prizadevanja bo znana v prihodnosti, milo rečeno. Pred ustanovitvijo ripple, G. McCaleb je bila tudi zdaj zloglasne izmenjave Bitcoin Mt. Gox, v letu 2010, ki je bila kasneje prodana Mark Karpeles, je beleagured CEO obrnjen pravni postopek raznih stroškov. Mt. Gox propadel konec leta 2013, in vložila predlog za stečaj leta 2014.

Na različnih povezanih šifrirnih pod reddits, je bilo razburjenje XRP vlagateljev išče skok ladje v druge naložbe, kot so Reddcoin, Dogecoin, Karma, in celo Darkcoin. To so vlagatelji, ki menijo, da so ostali drži vrečo kot posledica nadzora s strani vodilnih XRP je. Mnogi si želijo, da vožnja na valovih uspeha, ki je Darkcoin omejenimi možnostmi s. Na šifrirnega izmenjavo Mintpal, 57% povečanje vodil veliko vlagateljev špekulirati, če je naslednji velik podvig v šifrirnega svetu.

Sorodne novice


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Resnično anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik