Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Kot aktiven član Reddcoin skupnosti, kot tudi nekdo, ki je že večkrat napisal članke o Reddcoin in je developement, sem dobila dostop do beta različico novega denarnico. Sem zdaj imel priložnost, da ga uporablja že kar nekaj časa, in bi radi delili svoje mnenje o tem, kaj počne prav in kaj je to premalo.

Pregled Reddcoin socialnega Denarnica Lastnosti

Twitter v Reddcoin socialnega Denarnica

Kot je Reddcoin zelo aktivna na Twitterju, je to odlična poteza. Trenutno obstajata dve kartici povezani na Twitter, in vsak ima edinstveno namen:

1. "Obvestilo" zanka, na uradnih objav Reddcoin

Ta zavihek prikazuje najnovejše tweets iz @Reddcoin, in tako uporabnikom omogoča preprost način, da vidite, kaj je povedal uradni Reddcoin ekipe. Klik na tweet bo odprl uporabnikovega spletnega brskalnika neposredno na ta tweet, kar daje možnost, da se glasi odgovor, Retweet, ali se odzove. Sem ujet sam s klikom na to dokaj pogosto, in je zagotovo povečala znesek @ Reddcoin je tweets, da sem prebral.

2. "News" zanka, za splošne #Reddcoin tweets

Na zavihku Novice ima dve možnosti, ena za Reddit, in eno za Twitter. Ko je izbrana Twitter, so pokazale zadnje Tweets, ki vključujejo #Reddcoin. Za socialno valuto, to pomaga, da se zagotovi vpogled v to, kaj je skupnost govoriš, in še enkrat sem ga pozdravljamo.

Na splošno je integracija Twitter je povsem brezhibno, in doseže točno to, kar se zdi, kot da bi. Izdelek je v beta fazi, zato sem prepričan, da te funkcije se bodo bolj podrobno opredeli kot čas gre naprej, ampak sem navdušen nad razvojem doslej.

Reddit v Reddcoin socialnega Denarnica

Podobno kot s Twitterjem, integracija Reddit daje uporabniku neposreden dostop do Reddcoin subreddit. Ta dostop se nahaja pod zavihkom "Novice", poleg Twitter #Reddcoin novice. Ta omogoča dostop do najnovejših objav v subreddit, in sledi, skupaj s temo na kartici Twitter "Novice", kot je Reddcoin je skupnost večinoma osredotočena na Reddit in Twitter. Ni veliko več povedati o tej temi, saj menim, da spodaj screenshot govori sama zase.

IRC Chat v Reddcoin socialnega Denarnica

Daleč največji žrebanje, in najbolj impresivna značilnost v tem denarnici je, da je povezovanje s kanalom OPN #Reddcoin IRC klepet. Ko je kartica Chat kliknili, se pojavi zaslon, ki zahteva uporabnika na vhodu klepet vzdevek. Vendar, če se uporabnik odloči za preskok, da je privzeto za naključno oštevilčeno "Reddlet" ime.

Ko povezujejo kliknili, uporabnik je padla v kanal Reddcoin IRC, in se lahko prosto chat. Reddcoin kanal je vedno poln ljudi, včasih pa je mogoče malo počasen. Vendar pa pričakujem, da se bo spremenilo zelo malo, ko je ta denarnica dopušča beta in postane standard denarnica za Reddcoin. S tako veliko uporabnikov, ki se je predstavil z IRC klepet, ne da bi bilo treba storiti ničesar izven klikom na dva gumba znotraj njihove denarnice, IRC za Reddcoin je verjetno, da bo precej živahno.

Iz različnih funkcij, ki to denarnico prinaša, to se počuti najbolj popolna. Res daje Reddcoin občutek, da so "na socialni valuto."

Posodobljen vmesnik v Reddcoin socialnega Denarnica

Stare denarnice funkcije Reddcoin popolnoma v redu, vendar pa je videti skoraj enako kot generično denarnico za stotine drugih kovancev. Nova oblika v Reddcoin socialnega Denarnica je mehek in prinaša nekaj osebnost na Reddcoin Brand. Za to so primeri, tukaj je nekaj posodobljenih zaslonov v primerjavi s klasičnimi denarnico zaslonov.

Reddcoin Nadzorna plošča

 

Reddcoin "Pošlji" zaslon

Reddcoin "Sprejmi" zaslon

0

1

Funkcionalno, te posodobitve storiti zelo malo. Vendar so zelo estetsko, in bi se lahko razvila, da bi dodatno funkcionalnost, ki ni prisoten v standardnih modelov denarnice.

Moje zahteve za funkcije Reddcoin socialne Denarnice

Vse dopolnitvah Reddcoin socialnega Denarnica so super, po mojem mnenju, nekateri pa bi lahko izboljšali na precej malo. Seveda, to denarnico je v beta fazi, in vem, da so kar nekaj lastnosti, ki se doda v prihodnosti, ampak tukaj so posodobitve, da bi rad videl:

  • Namesto zahteva brskalnik, da se odpre Twitter ali Reddit delovnih mest, bi moral imeti možnost, da odpre strani v notranjosti denarnice.
  • Uporabniki morajo imeti tudi možnost, da se prijavite na svojih računih Twitter ali Reddit skozi denarnico.
  • Facebook je treba vključiti.
  • Namesto da bi omejena na Reddcoin strani, daje uporabnikom možnost, da si ogledate druge profile, oznake tem, subreddits, itd Vem, da se sliši nesmiselno, da ekipa, ki želi zgraditi blagovno znamko, vendar ko uporabnik uporablja denarnico, so že zanima Reddcoin. Več svobode na ta način bi uporabnikom dal pravi razlog, da jo uporabite kot njihovo socialno vozlišče mreže, ne pa samo za Reddcoin.
  • Treba Tipping je treba izvajati na vseh teh socialnih omrežjih, in na IRC kanalu. Na IRC chat kanalu, bi bilo razumljivo, če je bila kritična omejeno na uporabnike, ki uporabljajo socialne denarnico, saj bi to dal način za kravato uporabnika v denarnico, brez potrebe po posrednik tipbot.

Seveda, tudi brez teh dodatkov, nova Reddcoin socialni Denarnica lige pred konkurenco. Zelo sem navdušen nad njim, in to bo briljantno delo s prehodom na POSV. Medtem ko imajo lahko značilnosti, ki bi jih rad videl dodal, da so samo se pika na i.

Še enkrat, da Laudney, Hoppipoppipolla (ustvarjalca denarnici), in ostalim Reddcoin ekipe, vas pozdravljamo. Odlično delo. Premikati naprej in ostati nekaj korakov pred konkurenco. Če lahko upravljate, potem pričakujem, da vidim REDD približno za kar nekaj časa.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

Post Altcoin

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja po alternativi za Bitcoin

Post Altcoin

Bitkainska tabla torek - pot od pošiljanja do sprejema