Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Reddcoinis valuto, da sem bil naslednji nekaj časa, in večina skupnosti je potrpežljivo čaka valuta za javnost, in prehod na, Poof od Stake Velocity

POSV).

Včeraj Laudney, vodilni razvijalec Reddcoin, je napovedal, da "se bo Napoved jutri je kmalu po blok 190.000." Medtem ko večina pričakuje, da je to sporočamo skorajšnjo izpustitev POSV, je dejanska announcementwas nekaj veliko večjega.

Reddcoin Socialna Denarnica

Ne samo, da je POSV približuje javni beta, ampak tudi povsem nov tip denarnico, znan kot "socialno denarnico", je bil razvit. Ta denarnica je:

Prva popolnoma funkcionalen cryptocurrency denarnica, ki združuje različne družbene funkcije, kot so IRC klepet, novice krme, in uradne objave

To je bil zasnovan tako, da se enostavno razširljiva in mnoge druge družbene funkcije, kot so glasba, video, igre, bo predstavil enega po enega v prihodnjih mesecih. Socialna denarnica povečuje pripadnost uporabnikov, in skupaj z PoSV, povečuje varnost omrežja, in se prilega prav s ciljem Reddcoin, da postane socialna valuta digitalni dobi.

Socialni denarnico ima popolnoma nov uporabniški vmesnik zasnovo, ki omogoča tradicionalno UI QT videti zastarel. To lahko deluje kot lokalni namizno aplikacijo ali delo z demoni deluje na oddaljenih strežnikih prek šifriranih RPC klice. To je v celoti deluje na Windows, Linux in Mac OS X.

Socialna denarnica se že Reddcoin razvijalci uporabljajo na dnevni osnovi. Od danes, vsak dan bomo poslali vabila na Top 10 sodelujočih držav na dan, da se nam pridružijo v beta testiranju. V prihodnjih tednih bo socialna denarnica bo na voljo vsem.

 Socialna platforma

Razvijalec šel na nejasno omeniti "naslednje generacije socialne platforme", ki je bila zelo omejene, da je opis:

Cilj Reddcoin je obogatiti in olajšati človeško socialno interactions.Our naslednje generacije socialna platforma je tudi v aktivnem razvoju. Odlaganje v vseh družabnih omrežjih bodo pomemben sestavni del platforme, vendar to še ni vse. V tej fazi smo namenoma zelo skrivnostni o podrobnostih platforme zaradi konkurenčnih razlogov. V poletnih mesecih, boste izvedeli več o veliki sliki in podrobnostih.

Osebno sem bil zagovornik Reddcoin saj preden bo začetek, in celo vložili majhno količino v originalni IPOC. To lahko mi malo pristranski, ampak mislim, da so ti dogodki in slike govorijo same zase. Če lahko Reddcoin ekipa to pull off, bo to velik korak naprej, in pokazati inovativnost, da je mogoče v svetu digitalne valute. Jaz pričakujem, da bo še veliko drugih dev ekipe poskušajo posnemati teh programov in sistemov, ampak po stopnji stvari se trenutno dogaja, bo Reddcoin ekipa vedno ostanejo eno (ali tri) koraka naprej.

To bo zanimivo gledati, in lahko pričakujemo, da bo kovanec Kratek vas posodobljen o najnovejših dogodkih.

Sorodne novice


Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?