Zakaj je Reddcoin socialna valuta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Reddcoin

Socialni Valuta, je relativno nov cryptocurrency, vendar je hitro pridobil oprijem. To je najhitreje rastoči subreddit, v primerjavi z vsemi drugimi digitalnimi valute, in na tej stopnji bo minilo Litecoin v naslednjem mesecu. Z veliko bloka nagrado 100.000, v primerjavi z Bitcoin's25, kovanec je dovolj likvidni, da omogočajo nasvetov, ki se prostovoljno, ki je bil prvi cilj določene z razvijalci.

Reddcoin Ima Active Razvijalci

Razvijalci Reddcoin so zelo prizadevamo za izboljšanje kovanec, od začetka do danes, in se redno posodablja spletno stran, denarnice, in strani socialnih medijev, kot sta Reddit in Twitter, za potiskanje idejo, da je Reddcoin socialnem valut. Na vrhu, da jih zanima, in se ukvarjajo z, v skupnosti, ki je tisto, kar daje kovanec To je moč.

Reddcoin ima OGROMNO skupnosti

Kaj naredi Reddcoin tako posebnega je socialni vidik za njim, s rastoča skupnost, ki podpira cilje, določene s to razvijalci. Zgrajena je bila, da se svobodno delijo, pa bi uporabnik želel, skozi vse socialno mreženje.

Reddcoin daje Skupnosti na način, da bo nagrajen za komuniciranje idej učinkovito, ali podpora projektom, hkrati pa povečuje vrednost Reddcoin samo ob istem času. Razvijalci prosi za povratne informacije o projektih redno in uporabniki hote ustvarjanje svoje projekte za zagotavljanje podpore, ali izboljšanje uporabnosti, na svoj način. Zdaj, z novo radiodifuznega sistema, člani skupnosti lahko združujejo svoje glasove na način, ki eksplozije socialnih medijev z idejami in cilji projekta, vendar brez potrebe, da bi nenehno spam.

"API Redd" Reddcoin Makes Integration Easy

Zdaj z nedavno izpustitvijo API, lahko enostavno narediti več z Reddcoin kot vsak drug kovanec. API Reddcoin omogoča enostavno in varno, za vsak razvijalec za vključitev plačilnega sistema, odlaganju sistema ali drugega sistema prenosa, neposredno v svoj projekt. To mu daje veliko prednost, in je ključnega pomena za prihodnji uspeh valute.

Z nedavno sprosti Android denarnico, je enostaven za shranjevanje RRP na mobilni platformi. To omogoča uporabnikom, da uvedejo prijatelje in družino na digitalno valuto, in omogoča uporabnikom dostop do njihovih kovancev ne glede na to, kje so. Vse večje izmenjave digitalnih valut, vključno Cryptsy, Coinedup in Bittrex, gotten na krovu z Reddcoin, ter valuta se zdaj trguje vs Bitcoin na razmeroma visoki stopnji.

Reddcoin je enostavna za uporabo, Pošlji, in sprejemanje

Reddcoin je odlična izbira za uporabnika, ki je nova na digitalno valuto, ali celo član splošni populaciji brez obresti v digitalni valuti sploh. Skupnost je zelo podpira, ter pošiljanje in prejemanje RRP je bil dosežen dovolj preprosta, da jih je mogoče dati drugim na socialnih medijev, tudi če prejemnik nima denarnice, niti nobenega interesa v tem kaj več, kot omogoča prenos.
Torej, kaj še čakaš? Začnite z Reddcoin danes, in priča to revolucionarno valuto za sebe.

Sorodne novice


Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Nasveti za investiranje novic

Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je stanje umetnosti, anonimna kriptokovnost

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja