Reddcoin Social Broadcast | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin Social Broadcast

Reddcoin Social Broadcast

Ta teden videl napoved ReddcoinBroadcast, glasovno zbiranje platformo socialnega posebej za Reddcoin. Čeprav se zgleduje po popularni platformi Thunderclap, to je povsem Reddcoin usmerjena in razvita različica. Največja razlika je v ceni - pa Thunderclap stroški med 100 $ do 500 $ za oglaševalsko akcijo, Broadcast je popolnoma brezplačna. Vse, kar je vprašal, v zameno, da je tisto, kar se oddaja na nek način povezani s Reddcoin.

Torej, kako Reddcoin Socialna Broadcast deluje?

Sprva bo uporabnik se prijavite na spletni strani Broadcast uporabo socialnega račun, kot so Twitter, Facebook in Tumblr. To omogoča oddajanje dovoljenja na tej platformi, tako da lahko kampanje samodejno objavili v vašem imenu. Ko ste dovolili si lahko ogledate akcije.

Izkazujejo kot katera koli druga množica-source projekt, razen, da je podpora meri v socialne mreže, namesto dolarjev. Vsaka akcija ima določeno število podpornikov doseči z določeno količino časa. Ko se doseže to število, bo oddajanje iti naprej z objavo sporočila oglaševalske akcije v času, določenem v seznamu.

Pomembno je omeniti, da se delovna mesta samo v vir, oddajanje ni nekaj nov način spray spam na vse svoje prijatelje. To je eno sporočilo poslano na enem določenem času. Moč oddajanje ne prihaja iz pošilja kup sporočil na svoj račun, temveč v usklajevanju, in poenotenja, veliko glasov. Oznake tem se uporabljajo za združijo vse podpornike, potiska sporočilo v trending več kot solo ali neusklajeno, bi prizadevanja doseči.

Kako lahko začnem akcijo? Ali je treba Reddcoin povezani?

To je preprosto in intuitivno primer "kliknite raketa, da bo začetek". Obstaja dobesedno srčkano raketa, vas pozivam na večje stvari.

Začetek postopka je vaše sporočilo. Morate poslati 115 znakov, ki povzema vašo idejo, izdelek ali storitev. Morda ste uporabili platformo prekucni za vključitev microtip, kot je bil posredovan v akcijah, ta prvi teden zahvalil @bitcoinbarbie in @juergenhoebarth za izdelke, ki jih želite, objavljenih v podporo Bitcoin. Vključno s konico je enaka kot na twitterju običajno: uporabljajo standardni jezik @tipreddcoin + konice @YOURTARGET in se znesek (100 RRP, na primer). Saj ni treba imeti denar z tipbot, da bi dobili sporočilo ven, čeprav. Vaše sporočilo je lahko karkoli v zvezi z reddcoin. Krik ven s kolegi blogger, oglas, da ste zdaj sprejema reddcoin v trgovini, ali pa za usmerjanje prometa za svoj članek, vzrok ali projekta.

Nato si lahko naložite sliko, izberite kategorijo, in napisati kratek odstavek, ki daje ljudem idejo, zakaj bi morali podpreti akcijo. Nastavite čas, ko želite, da se oddaja, in število podpornikov, ki jih želite doseči, in ste končali. Na splošno je treba kampanjo, da so povezani s Reddcoin, ampak izjeme so narejeni, če so stališča koristno za Reddcoin skupnosti, ali je bila ustvarjena z aktivnim člana skupnosti.

Ali sistem Reddcoin socialni Broadcast dejansko delovala?

No, to je samo prezgodaj, vendar sodeč po strani akcije: Da. Obstaja samo ena akcija, ki je doslej ni izpolnil svojo kvoto podpornikov, ampak tudi to kampanjo uspelo zbrati doseg več kot 75.000, preden ura zmanjkalo. Od uspešne akcije, najbolj podpira do danes je eden samo za ozaveščanje o odlaganju račun Reddcoin. Zagovorniki prijavili širiti besedo, ki jo lahko Nasvet Reddcoin na Twitterju, ki se konča s skupnim dosegom več kot 150.000, in močno kanala Pogosto s #socialcurrency hashtag.

Tam so bile štiri uspešne akcije doslej, sodelovanje ljudi z člankov napisana o Reddcoin ter povečali prepoznavnost r / reddcoin na Reddit. Kampanje trenutno iščejo podporo objavljata natečaj API Redd, ki uvaja spletno mesto z novicami, in iščejo podporo za darovanje zanašati freereddcoin.com pipo.

Karkoli bo Reddcoin ekipa spomnili?

Medtem ko Broadcast je samo zelo mlada, je že pritegnila veliko podpore za tiste vzroke, ki jih je dal naprej. Prihodnje kampanje lahko vključujejo tehnološke projekte, novice obvestila, oglaševanje delovnih mest za Reddcoin ali množično odlaganje za dobrodelne namene. R / reddcoin usmerjena Twitter prelomnih voženj, ki so bili prej organizirani v subreddit bo združil hitreje in lažje kot prej, in z večjim občutkom za pozornost.

Prihodnost oddaj Zdi se, kot pravijo, omejena samo na vašo domišljijo. Tako dolgo, kot je domišljija vključuje Reddcoin bi Broadcast radi, da vam pomaga doseči več ljudi. Konec koncev, samo z uporabo te Reddcoin-ekskluzivno platformo je širjenje besedo o nastajajoči kovanca.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Lex kriptografijo, bitkoin in Revolucija odprtega bazarja

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

Cryptocurrency bitka Zelenih

Post Altcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, drugi del

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek