Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Ta članek je moja analiza, in sodno odločbo nega, kar sem opazili dogaja z Reddcoinin nedavno preteklost, in ne sme biti povsem natančni. Vendar pa sem preživel kar nekaj časa trgovanja te valute, in vsak dan sem gledal naročil.

Če to berete, ste verjetno zanima Reddcoin. Nekateri izmed vas so, kot sem jaz, in vložili majhno količino v IPO, in ker so se počasi kupil RRP. Drugi so lahko kupili kasneje, ali morda ni odločila, ali naj kupim RRP ali ne. Jaz ne bom poskušal prepričati vsakogar, za nakup ali prodajo RRP, ampak naj bodo pozorne na to, kar se dogaja.

Reddcoin temelji na veliki ideji, in ima ekipo odličnih razvijalcev za njim. Redd API, Reddcoin Broadcast, krasen nova spletna stran, posodobitve in popravke jedra, je tip pošto, za prelomne kampanje je Reddcoin nagrajuje programa, in vseh drugih funkcij, sistemov in orodij, ki se jih je jedro razvitih skupina za razvoj in člani skupnosti, ki delajo z njimi, ki so bili izvedeni hitro in učinkovito. Reddcoin ima še dolgo pot proti dosegla, da je potencial in postanejo "The Social Valuta«, vendar je na pravi poti.

Torej, kaj je problem Reddcoin?

Vendar pa je bilo veliko ljudi zaskrbljen zaradi dejstva, da so Reddcoin pricehas objemala na 2-4 Satoshi oznako za kar nekaj časa. Opazil sem veliko skrbi, sporočila na subreddit, in Strah po vsej skupnosti. Pomanjkanje rasti tržnega cap po povečane priljubljenosti je Zmešati za večino, in je težko povezati vseh dejavnikov skupaj. Na srečo, ko je potegnil narazen, in na seznamu, postane malo lažje videti.

 1. V Reddcoin IPO Vlagatelji

  Velik del vlagateljev IPO so takoj prodajo del, ali vse, od kovancev vsak dan. To je verjetno za več razlogov. Od IPO, cena Bitcoinhas močno padla, in nekateri vlagatelji se lahko odloči za sklade. Drugi so lahko vložili v IPO na muhavosti, in kasneje izgubil zanimanje. Drugi so še vedno lahko uporabili nizke cene, da zbere vse RRP jih skrbi, da imajo na, raje jih imamo pri roki, namesto čakanja, in so zdaj omogočajo sredstva IPO bo razpršena.

 2. Bitcoin je cena

  Vse altcoins vplivajo Bitcoin na tej točki. To je žalostno, ampak resnično, dejstvo, da je Bitcoin Vrba. Ko izgubi vrednost, drugi kovanci običajno ne dobijo vs Bitcoin, ampak izgubijo kot panike sprejemnikov leta, in mnogi vlagatelji izmenjujejo altcoins za Bitcoin, nato Bitcoin za fiat.

 3. Reddcoin ali Bitcoin, kit (y)

  Nekaj ​​dan trgovci, ali pol-dnevni trgovci, tudi sam, so opazili "kit" (trgovca z zelo veliko količino sredstev) na Cryptsy da se manipulira ceno Reddcoin. Sem gledal nekoga, ali skupina ljudi, preklic 10 + bitcoins iz prijavnino steno skoraj 20 Bitcoin steno, nato prodati dovolj Reddcoin odpovedati preostale kovance v njej, nato pa daje nov prodati zid 10 + bitcoins vrednosti od Reddcoin v to mesto, in premik na novo, kupi steno na 1 Satoshi nižji.

  Razlog, da to je zato, ker je nižja cena Reddcoin, večji% dobička med kupujejo in prodajajo stene. Uporaba skrbno načrtovano strategijo, lahko pameten trgovec pridobiti nadzor nad velik del trga. Dokler IPO investitorji prodajajo na dovolj visoki stopnji, ta strategija je zelo enostavno doseči z dovolj sredstvi. Pričakujem, da ko so izplačila IPO končana, bo ta kit (ali skupina kitov) omogočajo cena za začetek svobodno zemljo, ali pa celo črpalke gor sami.

 4. New Reddcoin Uporabniki so zavajajoče

  To je dva del izda.

  Najprej - Veliko novih članov Reddcoin skupnosti dejansko ne vlagajo nobenih sredstev v Reddcoin. So predstavil Reddcoin, ker so bili konico, in so samo zanima odlaganjem, ali se odlagajo. Ti uporabniki ne dodajajo vrednost, vendar ne takoj. Ti bo vrednost iz drugih virov, kot skupnost raste, tako da je trg privlačen za tiste, ki so dejansko pripravljeni vlagati v Reddcoin. Vendar pa bodo imeli nobenega vpliva na vrednosti Reddcoin je danes, ali pa celo nižje cene, s prodajo kovancev so bili konico.

  Drugič - Število naročnikov na subreddit, sledilci na Twitterju, itd lahko netočni. Čeprav ne verjamem, da so razvijalci sami kupujejo pošto ali nakup naročnikov, lahko nekdo. To bi lahko bilo kit je bilo že omenjeno, ali nekaj naključnih uporabnik, ki želi, da bi Reddcoin raste. Vendar se dogaja, se zdi, kot da so številke niso točne. % Naročnikov, ki so na subreddit v danem trenutku je bistveno nižji kot pri drugih valutah, in zdi se, hitrost, s katero novi uporabniki naročijo na splošno poveča na zelo linearno. To je čudno, saj ponavadi skupnost ponavadi rastejo v spurts, in v obdobju, ki je prisotna pri konstantni hitrosti, ima tudi višjo od povprečne stopnje vključenosti s strani novih uporabnikov.

Torej, ko gredo skozi morebitne vzroke za nizko ceno Reddcoin, vsaj od tega, kar vidim, sem optimističen za prihodnost. Iskreno, cena Reddcoin danes neposredno v skladu s ceno, ki so IPO vlagatelji plačani za svoje kovance. Z 168,8 Bitcoin investirala, in 5,2 milijarde kovancev, ki se razdeli, je bila povprečna cena vsakega Reddcoin v IPO 3.24 satoshis. To pomeni, da vsak nakup Reddcoin danes na 3 ali 4 satoshis postaja ob približno isti ceni kot izvirna vlagatelji IPO, ki je lahko del razloga za to vztrajanjem na tej točki.

Kaj se bo zgodilo z Reddcoin je cena zdaj?

Nisem prepričan o tem, kaj se bo zgodilo v naslednjih nekaj tednih, ampak jaz pričakujejo, da bo cena za začetek dviga na koncu porazdelitve IPO. Kot majhen IPO investitorja Tudi sam (manj kot BTC vloženega), vem, da sta porazdelitvi gredo naprej na pravi stopnji, in je treba končati pravočasno. Na tej točki, ko se je inflacija v višini 60 milijonov kovancev na dan konča, da bi bilo lažje, da bi dobili trdno primite o tem, kako se bo ta valuta delo v bližnji prihodnosti.

Vendar pa imam eno prošnjo za razvijalce ekipe Reddcoin. Natančneje, imam prošnjo za kogar je zadolžen za subreddit. Prosimo, da se statistika za Reddcoin subreddit javno dostopen. Druge pomembne digitalne valute imajo njihova statistika na voljo javnosti, in Reddcoin mora storiti enako. Tam je bil post na subreddit ga omenja v zadnjem času, in sem slišal drugi pritožujejo prej. Brez tovrstne transparentnosti, lahko v prihodnosti vlagatelji neradi sprejmejo Reddcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoin naslova po meri

Post Altcoin

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico