Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Včeraj smo omenili možne razloge za priceremaining Reddcoin je tako nizka, kot je bil zaljubljen v rut za 2 do 4 Satoshi za kar nekaj časa. Vendar, ker je ponovno zanimanje zaradi novega razvoja Dokaz vložek Velocity algoritma (PoSV), razlogi prej omenjeni niso več dovolj, da bi zatrl je cena. - Dustin O'Bryant, ustanovitelj in urednik Coin Brief

Že danes, Reddcoinannounced svoje načrte za izvajanje PoSV algoritem (nadgradnja: Macand Windows Reddcoin denarnica nadgradnjo vaj za POSV), ki bo nadomestil sedanjo POW eno. Najava je privedlo do velikega povečanja 300% cene Reddcoin od pičlih 3 satoshis do 12. Revolucionarni poteza Reddcoin prihaja kot ne presenečenje za vsakogar, ki je sledila, da je razvoj od začetka Reddcoin v februarju, vendar se je ulovilo pozornost drugih članov sveta digitalne valute.

Reddcoin PoSV: Kaj morate vedeti

Sklepanje in razlaga PoSV temelji na informacijah, ki jih razvijalci kovanca je sprosti na svojem pod Reddit, in je na voljo v dveh delih: akademska address potrebo po izvajanju novih ukrepov za varčevanje padec kovanca za predhodno obolelega v vrednosti na borzah, pa tudi kot FAQ bookletoutlining podrobnosti novega sistema, ki sta na voljo v formatu PDF.

PoSV je namenjen boju proti nevarnosti vrhunsko ASIC miningequipment, da je trenutno uničuje vrednote mnogih drugih kovancev z njegovo sposobnost za drastično outmine CPU in GPU ploščadi. Kot ASIC imunski algoritem, bo PoSV zaščito kovanec ne bi močno minirano in dampinških na borzah. Poleg tega, PoSV daje spodbude za imetnike tik ob njena denarnica odprta in na spletu, ki je po stopnji 5% obresti annually-, ki je višja od večine POS kovancev, vendar ne tako visoka, da povzroča inflacijo, da bi dobili izpod nadzora.

Po učinku njenega izvajanja, bo rudarjev, ki so trenutno pridobivajo Reddcoins še naprej, da lahko mine Reddcoin za nekaj časa, vendar je blok prepolovitev se je povečal na vsakih 50.000 blokov, ki bi morala biti okoli 35 dni. Po 3 do 6 halvings bo POW upokoji, in sistem bo preneslo na čisto PoSV. Ta, ki bo odpravil možnost, da neposredno rudarsko Reddcoin.

Če ne morem Mine Reddcoin Kaj Cryptocurrency Če sem Mine?

Namesto tega bo rudarjev, ki želijo, da mine Reddcoin morali, da se pridružijo rudarskih multipools, da bodo določene na minsko drugih digitalnih valut. Ti kovanci se nato prodajajo, ki se uporablja za nakup reddcoins, in končno, izplača rudarjev (podobne blackcoin). Navzgor za to je, da z PoSV, rudarji ni treba kupiti ASIC rudarsko opremo, da bi sledili, in tveganja, s katerimi se sooča opremo, ki bo kmalu potekla zaradi težkih uporabe pred povračila njihovo donosnost, ki je bila ugotovljena s BitcoinASICs.

V multipools lahko nastavite na minsko kovancev, ki uporabljajo ASIC odporne algoritmov. Po tem, boste odstranili stalno prodajno pritisk bazenih, ki je bil, ki imajo vrednost Reddcoin je navzdol, in jo bo nadomestilo z nakupom pritisk, od multipools kupujejo Reddcoin, ki bodo pomagali povečati vrednost Reddcoin je.

Torej, kako bo novi Reddcoins biti proizvedena?

V sistemu PoSV, kovanje zgodi, ko Reddcoin denarnico sinhronizira z blockchain in preveri transakcije na način, ki je podoben rudarstvu. Z nenehnim preverjanjem, mreža še bolj varno in vaš vložek za reddcoins je potrjen. Thss vam omogoča, da prejmejo v povprečju 5% letne obresti, dokler denarnica ostane na spletu.

Sedanja skupna zgornja meja kovancev 109 milijard evrov, vendar PoSV, v teoriji, bo pomenilo, da je neskončno dobavo. Vendar pa, kot se bo skupno število kovancev okoli 30 milijard, ko POW ustavi, in PoSV začne, bo to trajalo zelo, zelo dolgo časa, da dosežejo celo prej pričakuje 109 milijard.

To prej nedoumljiva podjetje v PoSV bo močno spremlja vsak drugi Scryptaltcoin. Scrypt kovanci, ki se srečujejo z dilemo, ki se v veliki meri pridobivajo s ASIC opreme morda ne bo več treba preučiti možnost združenega rudarjenja, da bi pritegnili rudarjev. Združili rudarstvo se lahko zdi kot spodbuda za nekatere, vendar predstavlja nevarnost šibkejše kovanca se "prevzel", ki ga je eden od višje vrednosti na dolgi rok.

Kako bo Reddcoin je POSV algoritem Pomoč Drugi Cryptocurrencies?

Če ta novi algoritem ulov brez vprašanj, lahko vladavina ASIC strojev zelo dobro biti blizu datuma izteka veljavnosti. Brez potrebe po nakupu na ASIC rudarskih stroji, ki lahko pogosto stane navzgor od $ 10.000, lahko rudarska hobi še naprej uporabljajo svoje samosestavljanje stroje za ustvarjanje vredno dohodka.

Reddcoin ni čudno, da se inovativne ideje. V razmaku samo nekaj mesecev, Reddcoin na valove s predstavitvijo svojega IPO, kmalu sledi začetku platforme Reddcoin Broadcast, ki v bistvu je storitev za ljudi, da širijo svoje blagovne znamke ali sporočila o socialnih medijev z močno ojačeno dosega. Zdaj, s tem novim razvojem, skupnost Reddcoin na reddit ima prenovljeno občutek zaupanja v kovanca, in njeni razvijalci. Veliko skrb je bila izražena, da če je bil kovanec izgublja boj, da bo naslednjo najboljšo digitalno valuto na trgu, zaradi izjemno nizke vrednosti vložene s Iznajdljivi vlagateljev manipulira Reddcoin na deviznih trgih, vendar pa da je sedaj izpari.

Gotovo je, da je to zelo razburljiv čas za digitalne valute na splošno. Po mojem osebnem mnenju, bi bilo pametno, da imejte oči na Reddcoin

* Avtor nima deleže v Reddcoins, vendar bi ga radi, če bi ga utopili v njej.

Sorodne novice


Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma II

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

Multisig: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča