Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico

Vadnica za preklop na Reddcoin POSV denarnico

Kot lahko mnogi od vas ve, vodilni razvijalec Reddcoin, Laudney, announcedthe uradno sprostitev Reddcoin POSVWallet v1.3.0.0 danes. Čeprav ni nujno, da takoj nadgraditi s to denarnico, saj je polno stikalo za POSV ne bo zgodilo do 2. Avgusta 2014, naj uporabniki Reddcoin razmisliti prehodom v najkrajšem možnem času. Za razliko od prejšnjih nadgradenj denarnico, tale je malo več dela, tako da ga boste vzeli korak za korakom:

Prenesite New Reddcoin POSV denarnico

Nova denarnica je mogoče dobiti pri GitHub, ki ga bo na tej povezavi. Izberite svoj operacijski sistem za prenos ustrezno obliko. Ta priročnik se bo osredotočil na različico operacijskega sistema Windows v denarnici, ampak se lahko dopolni, da vključuje Linux, in morda Mac, v prihodnosti.

Šifriranje Vaša trenutna Reddcoin denarnico

OPOZORILO: Ko Šifriranje vašo denarnico, poskrbite, da boste Posnemite šifriranje geslo na način, ki ga ne smemo pozabiti, in da nihče drug ne more Dostop It. Če ste izgubili svoje geslo, ne morete uporabljati vašo denarnico.

Odprite svoj trenutni Reddcoin denarnico, kliknite »Nastavitve« in nato »Šifriraj denarnica"

To bo odprlo meni za vstop vam šifriranje geslo. Še enkrat, bodite previdni s tem. Ko ste šifriranje denarnico, morate imeti geslo za uporabo sredstev v njem. Če ste izgubili geslo, so koli Reddcoin v denarnici dejansko izgubila tudi. Čeprav jaz ne bi predlagal vodenje kopijo denarnico, ki je nešifrirani, kot da ni varna praksa, če niste prepričani, da lahko spomnite gesla, ali nadaljevati s poročilom, in raje, da se da varnost, potem morate narediti kopijo nešifrirani denarnice, preden jo šifriranje. Vendar, kot sem rekel, da ni varen način za shranjevanje vseh digitalno valuto.

Backup Vaš Reddcoin Wallet.dat

Ko ste šifrirani svojo Reddcoin denarnico, naredite kopijo datoteke wallet.dat, ki je v mapi Reddcoin.

Poskrbite, da prilepite to kopijo v drugo mapo kot običajne Reddcoin wallet.dat. To je še boljša ideja, da naredite kopijo na pomnilniški ključek, zunanji harddrive, drug računalnik, ali vse od naštetega.

Odstranitev starega Reddcoin denarnico in namestite novo Reddcoin POSV denarnico

Če želite odstraniti svojo staro Reddcoin denarnico, najprej bi morali zagnati aplikacijo odstranitev

To bo ostalo nekaj datotek nedotaknjena. Zdaj morate izbrisati vse preostale datoteke, z izjemo wallet.dat.

Zdaj kopirati reddcoin-1.3.0.0-win.zip v mapo Reddcoin in jo razširite.

To bo nove mape, tako da se pomaknite na podmap, ustvarjenih v vašem imeniku Reddcoin, reddcoin-1.3.0.0-win32 in zaženete aplikacijo reddcoin-1.3.0.0-win32-nastavitev.

Med postopkom nastavitve, boste morali vnesti svoje Reddcoin imenik. Poskrbite, da izberete mapo, v kateri Reddcoin wallet.dat.

0

Zagon novega Reddcoin POSV denarnico

Zdaj, izberite svojo Reddcoin-qt aplikaciji, začetek in Reddcoin omrežja je treba začeti s sinhronizacijo. Morda boste opazili, da sem z bližnjico, saj uporabljam -datadir = "folderpath" usmerjati, kjer so moji podatki Reddcoin datoteke shranjene. To ni potrebno, vendar sem to storiti, da ne bi zapolnil moj SSD. Lahko prezreti, da, razen če imajo razlog za shranjevanje vseh podatkovnih datotek v isto mapo.

Zdaj, vse, kar morate storiti je počakati na omrežje, da dohitijo. Mine je trenutno na seznam "ni na voljo blok viri", čeprav je, da bo na splošno pospraviti z nekaj časa, in bi morala postati manj pogosti kot več uporabnikov prehod na novo denarnico. Posodobitev: Zdaj sinhronizacijo! Slika je posodobiti tako, da kažejo, da je.

2

Sorodne novice


Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

To je o blokchainu, ne za Bitcoin

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja