Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

V zadnjem času smo izdali vodič za nadgradnjo na novo Reddcoin POSV 1.3.0.0 denarnico v okolju Windows. Od takrat smo opazili, da so imeli kar nekaj Mac Reddcoinusers težave s prehodom, zato smo pripravili nov vodnik za Mac.

Opomba: Priporočljivo je, da imate denarnico šifrirani v vsakem trenutku. Če želite šifrirati denarnico pred začetkom te vaje in se tako izognejo izdelavo nešifriranega varnostno kopijo, preskočite na "Zagotovitev vaše Reddcoin POSV denarnico, in priprava na meto oddelku. Postopek šifriranja je enak v prejšnjih denarnice, in jih je mogoče dokončati pred nadgradnjo.

Ogled mapo Reddcoin podatkov

Privzeto je mapa podatki Reddcoin ni mogoče obravnavati v OS X, tako da mora skrite mape viden. Pritisnite cmd + prostor za začetek ospredje, tip terminala, pritisnite enter in nato vnesite "neplačil napišite com.apple.finder AppleShowAllFiles pravi" brez kotacije. Ko pritisnete Enter, bo to omogočilo, da si ogledate vse datoteke in mape v vašem sistemu.

Nato kliknite "Finder" nato kliknite "Go" spustnem seznamu in izberite računalnik.

To vas bo popeljal na seznamu naprav in omrežij v računalniku. Kliknite na Macintosh HD.

Nato kliknite "Users"

Izberite uporabniško ime ste prijavljeni v.

Zdaj, poiščite mapo z oznako "Library". To se bo delno zasenčena, saj je skrita mapa. S klikom na to ne more odpreti. Namesto, desni klik na mapo in kliknite odprta.

Sedaj kliknite na Application Support. Mapa Reddcoin bo notri.

Priprava Vaš Reddcoin Mapa za Denarnico nadgradnjo POSV

Zdaj, znotraj Application Support, poiščite mapo Reddcoin in kopirati wallet.dat (to lahko pomaga, da preklopite na pogled seznama s klikom na 4 zložene vrstice na vrhu zaslona).

Prilepite Reddcoin wallet.dat za vsako mapo izven mape Reddcoin. Mapa dokumenti so lahko najlažje za vas, vendar pa ga je dala v notranjosti skriti mapi je varneje, če je denarnica ni šifrirana (seveda, če je treba vedno imeti vse denarnice šifrirano!)

0

Zdaj pa se vrnete v mapo Reddcoin, in izbrisati vse datoteke znotraj RAZEN za wallet.dat. Vaš denarnica je zdaj pripravljena za nadgradnjo.

1

Nadgradnja na Reddcoin POSV 1.3.0.0 Denarnica

Pomaknite se do http://www.reddcoin.com/#Walletsand izberite Mac.

2

To bo prenos mac.dmg datoteko reddcoin 1.3.0.0. V vašem Finder, pojdite na "Prenosi" in odprite datoteko.

3

Namestite program Reddcoin-Qt z vlečenjem Reddcoin sliko za aplikacije. Če prejmete opozorilo, ki navaja, "Reddcoin-Qt že obstaja," bi morali kliknite Zamenjaj.

4

Čestitke! Vaš Reddcoin Qt je treba zdaj uspešno nadgradili z Reddcoin POSV 1.3.0.0 denarnico. Vendar pa niso povsem pripravljeni za POSV še.

Zavarujte svoje Reddcoin POSV denarnico, in priprava na Mint

Za zagon novega Reddcoin POSV1.3.0.0 denarnico, se vrnete v iskalo, se pomaknite do aplikacij in kliknite Reddcoin-Qt.

5

Zdaj bo Reddcoin-Qt začetek in začeti sinhronizacijo z omrežjem. Če vaš Reddcoin denarnica še ni bila šifrirana, ga morate šifriranje zdaj. POSV zahteva vaše denarnice, ki se šifrirajo, da bi pravilno deloval. Možnost šifriranja je na voljo v nastavitvah v spustnem meniju na vrhu zaslona.

OPOZORILO: Ko šifriranje denarnico, uporabite močno geslo, ki pa ga ne pozabite. Predlagam zapisala, in izdelavo varnostne kopije geslo, nato pa jih shranite na varnem mestu, ki ne more biti izgubljena. Obstaja več načinov za varno shranjevanje šifriranja gesel, ampak to je izven področja uporabe tega učbenika. Samo biti zelo previdni pri tem koraku. Če šifriranje denarnico, in izgubili svoje geslo, ne bo mogoče dostopati do svojih kovancev, če imate nešifrirani varnostno wallet.dat (ki ni svetoval).

6

Ko si začel postopek šifriranja, bo vaša denarnica znova zagnal. Ko se zažene ste pripravljeni za prehod na POSV! Vendar, 2. Avgusta 2014, ko je stikalo za POSV popolna, je eden zadnji korak zahteva, da začne kovanje. Morate odkleniti svoje denarnice, s svojim encrpytion geslo. Ta možnost je na voljo v nastavitve pasti.

7

Zdaj bi morali videti, da je vaša denarnica tako šifrirani in odklenjena 8

Postopek nadgradnje svoje denarnice na Reddcoin POSV 1.3.0.0 denarnici lahko zdi zastrašujoče na prvi, ampak če boste sledili korakom, mora biti hitra in enostavna. Vendar, če naletite na vsa vprašanja, prosim komentar spodaj.

Posebna zahvala, da REDD_Mikefor screenshots Mac. Imel je težave z nadgradnjo, in smo delali skupaj, da bi se njegova denarnica deluje pravilno. Ko smo imeli proces navzdol, se je strinjal, da ustvarite novo denarnico, in iti skozi to, korak za korakom, pri čemer zaslona na vajah.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Celoten vodnik za izbiro vaše litecoin denarnice

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike