Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Brock Pierce, Bitcoinentrepreneur in novoizvoljeni član upravnega odbora fundacije Bitcoin, je razkrila svoje načrte za razvoj novega kripto-valuto. Projekt Pierce je, Realcoin, želi zgraditi novo plačilno strukturo, na vrhu blockchain da omogoči nemoten prenos dolarjev.

Torej, tehnično, Realcoin ni povsem neodvisen kripto-valuta, v sebi. To samo pomeni, da je blockchain tehnologijo v primerjavi z ameriškim dolarjem. Z združitvijo kripto-valut tehnologijo na dolar, bi to omogočajo decentralizirano plačilni sistem tekmovati s tradicionalnim bančnim modelom, ne da bi neposredno izpodbijanje osnovno infrastrukturo bančnega sistema ali monopol Vlada Združenih držav je o izdajanju denarja in ureditev njene oskrbe.

Ker deluje na vrhu Bitcoin blockchain, bodo uporabniki Realcoin dobili instant in praktično izdajati brez denarnih nakazil, ki jih imajo z Bitcoin, medtem ko še vedno uporabljajo dolarjev. Realcoin deluje kot znak, ki predstavlja lastništvo dolarjev; Pierce upa, da bo s tem ukvarjajo v digitalnih valut manj težav, saj bo Realcoin ima razmerje 1: 1 za izmenjavo, kar pomeni, da bo ena Realcoin vreden en dolar, namesto majhnega decimalno številko, ki se nenehno spreminja. Pierce upa, da bo vezava Realcoin na dolar odpravi nestanovitnost, da cena izkušnje Bitcoin, ki vozi veliko ljudi od uporabe Bitcoin saj tega ne vidim kot varne, stabilne bogastva.

Realcoin, po Pierce, bodo imeli v realnem času evidenco vseh rezerv USD potekala v okviru plačilnega sistema Realcoin. Ta zapis bo omogočilo uporabnikom, da vidijo, ne samo, koliko denarja so v njihovi lasti, vendar pa bo tudi omogočilo, kdo vidi znesek dolarjev, ki so v obtoku ali hoarded v plačilnem sistemu. Tam bo tudi poln zapis USD rezerv Realcoin, da bo potrjen, ki jih blockchain, zaradi česar je Realcoin knjiga pregledno in zanesljivo.

Pierce načrtuje razširitev Realcoin kolikor po finančnem svetu, kot je mogoče; Coindesk poroča, da je bil v stiku z več bankami in je delo z njimi za vključevanje Realcoin v svojo infrastrukturo za upravljanje zračnega prometa. To povezovanje bi omogočilo uporabnikom, da posel z Realcoin v vsakem mestu, kjer imajo dostop do Realcoin integrirano upravljanje zračnega prometa.

Ampak je Realcoin res vredno časa in truda? Ali res zagotavlja ničesar bistvenega, da kripto-valute skupnost je?

Realcoin Rešuje le začasno Bitcoin pomanjkljivosti

 

Jasno je, da je cilj Brock Pierce je z Realcoin rešiti nekatere težave, ki so vir pritožb skeptiki Bitcoin. Z odstranitvijo nestanovitnost in posledično nestabilne menjalne tečaje, dva izmed glavnih anti-Bitcoin argumentov izginili.

Vendar so te težave, ki Realcoin rešuje niso vsi povezani problemi z Bitcoin, da so težave, ki se bodo rešili sčasoma postane Bitcoin širše sprejeta. Dve glavni prodajne točke Realcoin-brez volatilnosti in stabilnih menjalnih kripto-USD mer, so komaj zdravi za večje napake v protokolu Bitcoin. Če Pierce res želel, da bi kripto-valuto, da rešujemo pereče probleme Bitcoin, potem zakaj ni samo delo za izboljšanje Bitcoin protokol sam? Ali ni njegovo delo kot član uprave Fundacije Bitcoin za spodbujanje sprejetja Bitcoin in razvoj svoje osnovne kodiranja?

Nestanovitnost cene Bitcoin bo ravnimi kot digitalna valuta postane širše sprejemanje med splošno populacijo. Zato, kot je Bitcoin nestanovitnost cen mine, bo menjalni tečaji BTC-USD stabilizirati. Torej Realcoin res samo preprosto ni potrebna, če je vse to doseže, je rešiti dva začasna "težave" Bitcoin trenutno sooča. Gotovo je, da bi radi videli posodobitev Bitcoin jedra, ki rešuje rudarstvo centralizacije problem Bitcoin, namesto da imajo "stabilen" dolar deviznega tečaja. Zakaj se ne Pierce dela na tem? Z izvedbo tega projekta, naredi se zdi, kot da Brock Pierce ne skrbi o svojem položaju v Bitcoin fundacije-, ki je zaznamovala vrsta scandalrelating da Piercevo senčni preteklosti-ali samo Bitcoin.

Realcoin Poskusi, da bi odvzela potenciala kripto-valuto

Nobene potrebe novega kovanca, ki bodo rešili te majhne probleme Bitcoin; toliko manj potrebno, je kovanec, da bo reševanje teh problemov, ki se neločljivo povezuje z fiat valute. Z ustvarjanjem digitalni simbolično valuto, ki je podprta z drugo simbolično valuto popolnoma poraz namen šifriranega valute v celoti.

Kripto-valute kot Bitcoin je zasnovan tako, da deluje kot zlato; Bitcoin in drugih digitalnih valute so "naravno" malo, deljiv, nadomestljiv, in prenosni. Te lastnosti so štirje izmed glavnih kvalifikacijskih denarja. Te štiri lastnosti so velik razlog, zakaj je zlato postala denar. Vendar pa je imel zlato za napako, ki Bitcoin nima. Fizična narava zlata in sicer na njegovo velikost in težo, je bila povod za željo način, da bi zlato lažje prenašanje. Ta želja je, kako papirnati denar je začel delovati. In ko so vlade sposobne prekiniti povezavo med zlatom in njenih papirnih potrdil, ki so imeli dostop do neskončno dobavo denarja, ki je bil vir nekaterih najhujših gospodarskih katastrof v zgodovini.

Toda Bitcoin ne trpijo usodno napako, ki je bila podlaga za papirnati denar; z Bitcoin, da so zahteve za shranjevanje ni. Bitcoin ne obstaja v fizičnem svetu, je brez teže in spaceless. Minimalna fizično shranjevanje potreben za Bitcoin je pogon USB. Kot rezultat, ni treba, da so papirnate nadomestke za Bitcoin. Zato je lahko zlato podobno blago se trguje tako enostavno, lažje tudi, kot papirnati denar brez gospodarskih nevarnosti papirnati denar. Crypto-valuta je zlato za 21stcentury in Realcoin popolnoma obrne prednosti šifrirnega valute.

Izdelava povezavo šifriranega valute za fiat valuto svoj vir vrednosti, zaradi česar je popolnoma brez vrednosti na dolgi rok. Realcoin bo amortizirati kot dolar amortizira, in uporabniki Realcoin bo trpel vse bolečine, vključenih v fazi prsi sedanjega Federal Reserve povzročene poslovnega cikla. Realcoin resnici ne ponujajo nič novega, torej. To le omogoča lažje posel z valuto, ki je na poti v katastrofo. To je v bistvu visokotehnološko različico standarda za izmenjavo zlato, ki je v Združene države Amerike in Velika Britanija dovoljeno, da se svet na vožnjo roller-coaster inflacije, ki se je končalo z Velike depresije. In čemu? Je ideja, da bi digitalno valuto, ki ne jeza vlado? Če je tako, potem v čem je smisel? Razlog, zakaj so tako številne vlade agresiven do Bitcoin je, da ogroža svoje monopole nad denarnimi dobave njunih držav, ki ga mnogi v mislijo o Bitcoin skupnosti je dobra stvar! Ali Brock Pierce, član upravnega odbora fundacije Bitcoin, res ne razumeš?

Realcoin ni nič drugega kot nov digitalni plačilni sistem, ki bo v celoti izpostavljeni muham vlada ZDA in Federal Reserve. Rešuje nobeden od resnično pomembnih problemov, s katerimi se sooča Bitcoin, kot Bitcoin rudarske centralizacije. Zato ni res nobenega smisla, zakaj je Brock Pierce se odločili, da se osredotoči svojo pozornost na ustvarjanje Realcoin ne opravlja svoje delo, ki ga zagovarja za Bitcoin.

Torej, se zdi, kot da bi Bitcoin Fundacija res ne bo kakršen koli napredek v Bitcoin skupnosti, kolikor je dejansko izboljšanje protokol zadeva. K sreči, bomo kmalu imeli alternativo fundacije Bitcoin. Mike Hearn je Lighthousewill upajmo zagotavlja decentralizirano crowdsourcing platforma, kjer se Bitcoin razvijalci lahko ustrezno nadomestila za svoje delo pri izboljšanju Bitcoin je jedro protokol.

Sorodne novice


Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

Vodič po korakih za sprožitev lastnega Bitcoin vozlišča

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Bitkainska tabla torek - pot od pošiljanja do sprejema

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Post Altcoin

Znanstveniki prosi za donacije Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin kot dolgoročna naložba

Post Altcoin

Multi-vPoW: rešitev Myriadcoin za združevanje rudarjenja