Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Worldcoin Allianceis ponosom naslednji velik korak v zgodovini Worldcoin. Po določitvi nekaj težav z združljivostjo v zadnjih 14 dneh je popolnoma nov in končno stabilna Worldcoin denarnica različica 1.0.1 - codename "Drunk želva" - je bil dostopen javnosti pred samo nekaj trenutkih. Ta revolucionarni denarnica je opremljen s številnimi funkcijami, ki so vse okoli večjo prilagodljivostjo na tako uporabnikov in razvijalcev strani. Pred to, Subway franšize Bratislava temelji izkoriščena plačilnega terminala Android Cryptodiggers 'sprejeti plačila Worldcoin.

Nova Denarnica funkcije utira pot za uspešno Worldcoin prihodnost

Pijan Turtle je prvi kripto-walletever vsebuje čarovnika uporabniku prijazen konfiguracijo in posodobitve. "General voljo nadgradnja sistema Service" (Gauss) omogoča šifriranje novinci enostavno inicializacijo svojo osebno denarnico. Uporabniki ne bo več treba ročno posodobitev programske opreme: Gauss redno preverja, ali so spremembe in opozori uporabnika, takoj ko so na voljo nadgradnje. V okviru uporabnikov Gauss tudi svobodo, da izberejo, kaj posodobitev za nameščanje (izjema: kritični nadgradnje sistema), lahko pa se naročite na kanale za filtriranje vrste posodobitev on ali ona želi prejemati. Ta funkcija ima to prednost, da lahko uporabniki Worldcoin se odločijo preizkusiti beta paketov ali počakati na končne javnost.

Kevin Quasarano, eden vodilnih razvijalcev, ponosno dodaja: "Jaz sem tako navdušen nad novo denarnico 1.0.1! Worldcoin je prvi kripto valute uporabo QT 5.3 in avtomatiziran sistem za posodobitev. Sistem posodobitev je preprosto neverjetno. To daje uporabnikom možnost za posodobitev denarnico brez težav, ko so dodali nove funkcije. Zelo sem zadovoljen z predanost ekipe in skupnosti, medtem ko v razvoju to. Komaj čakam, da vidim, kaj novega se bodo stvari skupnost storiti naslednji! "

Gauss je prva lastnost, ki jo popolnoma nov strežnik aplikacij za "Pulzar", ki je bila v celoti kodirani iz nič. To omogoča razvijalcem Worldcoin zavezništva zagotoviti denarnice vtičnikov brez dotika katerega od vitalnih osrednjih sistemov.

Bratislava: Subway sendviči so v prodaji z Worldcoin

Nedavno Slovaška temelji Cryptodiggers ekipa pokazala svojo novo Android plačila Terminal aplikacijo. To omogoča podjetjem, da lahko sprejemajo plačila Worldcoin (BTC in LTC podprl tudi) s katero koli pametnega telefona ali tabličnega naprave - nobene posebne opreme, ki je potrebna, razen na račun API, ki ga je treba nastaviti na CryptoDiggers.eu.Store uradniki samo tip v ceni v ameriških dolarjev ali evrov in aplikacija samodejno izračuna svoj enakim Worldcoin vrednost. Nato ustvari QR-kodo, ki jo je treba skenirati stranka sproži plačilo. Enostaven postopek je bil dovolj prepričljiv za Podzemna podružnice v Bratislavi za izvajanje aplikacije na njihovo poslovanje.

Čeprav je Peter Bešina in njegova motivirana ekipa registrirana companynot dolgo nazaj, bi lahko že dosegli velike cilje. CryptoDiggers kmalu začela svojo spletno trgovino s seznamom nekaj več kot 5000 predmetov (predvsem elektronike kot tudi aparati) in razvili kripto-valutne vtičnike za velike sisteme spletne trgovine tako da je vedno lažje sprejeti Worldcoin, Bitcoinand Litecoin. Podzemne podružnica sprejemanju rešitev CryptoDiggers poudarja pomen takšnih enostaven za uporabo sistemov in povečati motivacijo ekip "še bolj, kot je Peter Bešina opisuje:

"Jaz lahko končno uporabo Worldcoin Android denarnico za nakup nekaj, kar je otipljiva, fizični objekt. Lakota je prišel z nagon, zato sem mislil, naš POS sistem lahko konča dneve besno išče drobiž. Ugotovljeno je bilo, na podzemni železnici (Parickova Street, Bratislava), kjer sem šel jesti dokaj pogosto. Ne morem opisati sreče, ki je šla skozi moje možgane, ko sem hodil in se plača za prvič! Kupil sem tuna in italijanski BMT sub s čokolado piškotek in moja najljubša pijačo Pepsi, z - seveda -! Worldcoin "

O Worldcoin

Worldcoin (WDC) je trenutno najhitrejša cryptocurrency, z uporabo protokolov podobne Bitcoin, v naprednih svetu digitalne valute. Ker bo Bitcoin zahteva do 20 minut za potrditev plačila, Worldcoin transakcije imajo ciljni zaključek v samo 30 sekundah, tekmovanjem hitrost transakcij s kreditnimi karticami. To naredi Worldcoin edinstvena, z neomejeno možnostjo dnevne drobno uporabe. To je ena od mnogih prednosti Worldcoin ima po večini digitalnih valut.

O Worldcoin Alliance

Worldcoin Alliance predstavlja skupino motiviranih uporabnikov Worldcoin ki prostovoljno svoj čas in znanje za razvoj Worldcoin v zakonite alternativne valute. Naši člani prihajajo iz vseh koncev sveta, vključno z Veliko Britanijo, ZDA, Kanadi, na Nizozemskem, v Hong Kongu, na Finskem in v Avstriji.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Država pasjeka

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike