Potcoin je kje je! Uvod v potcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Poskušal sem razmišljati o nečem duhovito in pronicljivo za moj prvi post kot kovancev Representativefor Potcoin, vendar nedavni dogodki in procesi pomenilo, da sem ostal brez izbire, ampak poskusiti in okrog njih vse gor v uvodnem članku. Dejstvo, da so nekateri od teh dogodkov priletel pod mojim lastnim radarjem do nedavnega ti mora nekaj povedati. Torej, brez odlašanja, tukaj je povzetek vsega, kar Potcoin - spojeni z nekaj osebne analize - za ponazoritev, zakaj sem mislil, in zdaj vemo, Potcoin je, če je na (daddio)!

Potcoin ima veliko, in rast, razvoj Team

Medtem ko je celoten šifrirnih šele pred kratkim postali obsedeni s dokazovanja razvijalce, je Potcoin pred krivulje in je samo naprej prekašala konkurenco. Uradna spletna stran, Potcoin.com, mora biti eden od najbolj celovito, madež, uporabniku prijazen in večplasten, ki temelji na cryptocurrency spletni tam, z namenskimi mediji, trgovec, vlaganje, skupnosti in blaga portalov (vključno s T majice in prednaloženih PotCards unovčljivi na spletu). Vsa podjetja in upravljanje so bili dolgo poimenovali, s profilesfeaturing podrobnosti o njihovi veliki, skupnih izkušenj v različnih kapacitet. Nedavne editionsto ekipa videl imenovanja v prodajo, trženje in usklajevanje socialnih medijev, in sem še posebej kurijo o dodatku razvoj spletnih Matt Bernierfor določenem njegove velike sposobnosti, izkušnje in splošno šifriranega nerdiness. Poleg tega je Potcoin Developer Program je v bistvu, združili in podpiranju sposobnosti skupnosti. Poleg tega, ne le Potcoin poravnane v svoje nove prostore v Montrealu, ki jih imajo brezplačno numberemblazoned na zgornjem levem kotu na spletni strani. Kateri drugi kovanec ima to?

Summer of Potcoin in program Potcoin veleposlanik

Toliko, kot se je izkazalo nekaj ljudi off (RIP Bill Hicks), marketing je ključni vidik katere koli podjetje, in ne nujno neločljivo zlo. Poleti Potcoin promocijski turneji je v polnem zamahu, s posadko trdo delajo za spodbujanje Potcoin s stojnicami, na nedavnem Cannabis pokala v San Franciscu, in ameriški Glass Expo v Las Vegasu. Vendar to ni le razvijalci delajo za spodbujanje Potcoin; the-temelji komisija Potcoin veleposlanik programmeis tudi v teku, s člani skupnosti so se prijavili po vsem svetu in na voljo v promocijskih paketov za spodbujanje Potcoin prodajalci na njihovem območju. Face-to-face komunikacija je očitno velik poudarek celotne ekipe, in vnema, s katero so tako mnogi pripravljeni dati svoj obraz za vzrok dober znak za prihodnost.

PotLabs Potcoin je

Pred kratkim ustanovljena PotLabs (nova spletna stran v delih) je bil na trdo delo po oblikovanju Potcoinjoint, priljubljeno forumu skupnosti s sveže integriranim IM in klepet-sobno funkcije. Njihov trenutni projekt je PotWallet, spletna denarnica z SMS (samo Severna Amerika trenutno) in e-pošte za prenos Potcoin objektov. Sedaj lahko email anyonesome POT, in posledično postopek bo vodil upravičence neopazno z oblikovanjem PotWallet prejeli svoje kovance (ki je lahko preklicana do odkupa). Po tem feat, njihov naslednji cilj je oblikovanje spletne strani Lokalne Potcoins skupaj z hrambe za nakup in prodajo Potcoins zunaj trga. Pričakujte veliko več od sinergij razvijajoče se med temi fanti, razvojne ekipe, in skupnosti... Samo jih ne pričakujemo, da bi kričali o tem. Oglejte si ta prostor tesno!

Potfunder za Potcoin podprtih Dobrodelne

Medtem ko Dogecoinand Bitcoin, med drugim so imeli svoj delež dobrodelne pogonov, Potfunder osredotoča Potcoin skupnosti na določenih ciljev. Ustanovljena z heavyweights skupnosti @deemington in @ Ironhammer5 - slednji, ki je bil pred kratkim sprejet v uradni položaj kot Potcoin socialnih medijev koordinatorja - Potfunderis madež in že zelo ljubil Potcoin institucija v teku dvig velike vsote za dobrodelne in razvojne podpor. Prvi cilj dobrodelna akcija je razbil iz parka, z $ 2000 (200k POT) dvignila za FRAXA, dobrodelni organizaciji razvija obravnavo v zvezi z konopljo za Fragile sindrom X. S tako veliko koristi za zdravje konoplje samo čakajo, da jih sprejme medicinska skupnost ali več do točke, ki jo vlade, pričakujemo, da postane zelo koristno temo, da lahko upamo združile mainstream pozornosti, ki jo tako dobro zasluži.

Kulturni Niche za Potcoin

Tisoče let samostojne in povezane kulturne evolucije je šla v kajenje marihuane, je hindujski je, da hipiji, in naprej. Že obstaja univerzalna kultura črpati; bo OK znak, da s prsti, in zdaj bi se vaše spajanja prsti usta - to je skoraj kot univerzalno za prijavo jezika kot prisluškovanje zapestje vprašati nekoga čas. Zgodovina je pokazala, da je o spremenjenih stanjih zavesti, v kombinaciji s skupno zgodovino zatiranja precej prekleto tesen osnova za skupnost, in to še posebej velja na novo priključena starosti, da se skupaj in hitro delegitimising dejal zatiranja. To je močan razlog za kovanec skupnost, vključno z razvijalci, da verjamejo.

Ključnega pomena je, da skupnost tudi implicitno vključuje večino potencialnih ponudnikov, ki so bolj pogosto kot-ne, so stoners sami, in imajo več kot preprosta denarne pogon za pomoč pri podpori Potcoin. Prodajalci se prijavite ves čas, tudi največji evropski spletni glavo trgovini Azarius.com, kar Potcoin uporabo v realnem svetu, da je skupnost aktivno želi. Lahko celo kupite semena z Potcoin, in medtem ko boste morali preveriti zakoni v vaši okolici, da je helluva zajamčena donosnost naložbe v srednji rok!

Potcoin Skupnost

Skupnost pot kajenje, prav tako pa so globalno in raznolika, imajo nesorazmerno več časa na svojih rokah, da prispeva k rastoče skupnosti, trgovanje in uporabo Potcoin s prodajalci. Pot kadilci, si predstavljam, tudi nesorazmerno več aktivnih uporabnikov interneta, in so vsekakor nesorazmerno ustvarjalno kup. Že, so skupnost bil vir mnogih dosežkov Potcoin; smo že omenili Potfunder in PotcoinJoint, ampak tudi tam je Potcoin novicami HighonPotcoin (spet, po zaslugi @ ironhammer5), ki ima redne podcaste - vključno z razvojnimi lokalih - oddajanje in posneto v živo; Razvoj in sprostitev beta fazi ELECTRUM denarnico; Reddit tip-bot dopolniti aktivni sub-reddit in splošno vibe, ki je točno to, kar bi lahko pričakovali od kup pionirskih potheads. To je lep kraj za obisk, ampak to je še lepše kraj za bivanje, in tisti, ki vam omogoča, da z veseljem vrečko, imajo, ne glede na trenutne cene, tako dolgo, kot to skrbi, da ste vezani skupaj kot skupina.

Skratka, moje misli o Potcoin v dolgoročnih

Potcoin ima vse atribute, potrebne za dolgoročni uspeh. Pristojni in strastni razvijalcem, da komunicirajo in povratne off namenske in rastoča skupnost, ciljno nišo-trg, ki je tako širok in globalen, da se mu zdi nenavadno, da ga tudi pokličete nišo, resno časa in ustvarjalnosti zmogljivosti, na katerih črpati in čudovita mešanica strokovnosti in lulz, s celo Chevy Chasegetting v o aktu v Montreal je "Samo za smeh" festivala. Še več, je Potcoin pojavila na veliko časa v širšem kontekstu pometanje prizadevanj dekriminalizacijo ne samo v državah, vendar pa je s tem po vsem svetu. Vsako lobiranje poskus, vsak malo novinarski interes predstavlja priložnost za Potcoin ne samo potiskanje, da je lastne interese, ampak tudi bolj vzvišeni cilji na področju zdravstva in pravosodja. Za temi interesi so eno, in je zaradi tega nad vsem tistim, ki sem jih predstavil, ki me je pripeljala, da se zavežejo tem kovancu.

Ali svoje raziskave, in veselim se pridružili vsi v vašega obiska krat.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Zakaj je Reddcoin socialna valuta

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Jesse Powell, Ripple, odstopi

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izpust

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa