Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Marca 2014 je nekdo sebe kliče "Baldur Friggjar Odinsson" odločil, da sprosti prvo nacionalno cryptocurrency, Auroracoin. Ki naj bi nadomestila islandsko Krona, je to drzna ideja, in polovico od 10 milijonov Aurora, da vedno obstajajo bile predhodno kopali v okviru kampanje "Zračni desant". V tem Zračni desant bi islandski nacionalni register je treba uporabiti za distribucijo novega Crypto državljanom naroda.

Navedeni razlog za to novo CRYPTO je bila skladna izguba vrednosti Krona v zadnjih petih desetletjih. Zračni desant je bila načrtovana za tri faze, v vsakem krogu pa odprt za celotno populacijo ~ 320.000. To bi omogočilo prvimi, da se kopičijo večje deleže nove CRYPTO saj bi vsak krog razdeliti preostalo število iz prejšnjega kroga. Če ste želeli svoj polni delež, najbolje, da sprejme na začetku sicer dobiš manjši začetni delež. Baldur je trdil, da bi razdelitev 5 milijonov Auroracoin prebivalstvu spredaj, nato pa omogoča standardno miningto dokončanje počitek, omogočajo nemoten prehod iz Krona v Aurora.

Kot časovnik označili do datuma Zračni desant, predvidevanje zgrajena. Jaz tudi osebno obiskal islandsko konzulat v San Francisco, da bi razpravljali o zadevi z Robert Cartwright, generalnega konzulata. Na žalost, G. Cartwright, medtem ko je izredno vljuden, pa ne vem ničesar o tem.

Ideja namazi: Spaincoin, Mazacoin in SiliconValleycoin Emege

 

Medtem, vrednost Auroracoin skyrocketed, dosegel najvišjo stopnjo osupljivo $ 68 vsak, preden pada na njihovo sedanjo raven $ 0,07. Kljub temu, kot smo videli tako pogosto, je bilo hitenja posnemovalcev kot Spaincoin, Mazacoin (za Oglala Sioux) in celo SiliconValleycoin. Spaincoin je popolna prevara, in Mazacoin trdili, da predstavljajo avtohtono indijansko ljudstvo, vendar so bili presenečenje predstavnikom Oglala Sioux, ki sem govoril, da o tem pred tremi meseci. Poskusi, da bi govorili z Payu Harris, avtor Mazacoin, je bilo neproduktivno.

Isracoin: Kos na Bližnjem vzhodu

 

Naslednji večji premik v nacionalni šifrirnega sceni je bil razvoj Isracoin, nacionalni CRYPTO Izraela. Uporaba načrta 4-stopenjski Zračni desant, bolj premišljena in podrobno, kot je Auroracoin, to kripto imeli bolj diferenciran pristop k načrtu za sprejetje / distribucije. Razvijalci Isracoin je pre-kopljejo 10% svojega Scrypt-basedcoin in razdeli vsako 500 ISR za prvih 50.000 podjetij, ki se uporabljajo za njih, tako sprošča 25.000.000 v divjini. To je številka, tako velika, kot je, le represents.52% vseh kovancev.

Druga faza, v kateri se bo ISR razdeli na dejanske, bodo imeli 3-del serije, kjer bo izraelski državljani, ki lahko sami dokažejo vsak prejeti 100 ISR. Ta ponudba je razširjena na 2,850,000 ljudi, v višini dodatnih 285,000,000 ISR v obtoku. In to je le 5,9% celotne ISR.

Faza III videli izvajanje kreditne podelitvi 5000 ISR za podjetja, ki sprejemajo ISR kot plačilno sredstvo. To je omejeno na prvih 10.000 podjetij uporablja po začne faza-III, in je prav tako omejena na max vrednosti 10.000 $, ki jih menjalnih tečajev na dan dodelitve določi. Dotacija je samo za namen in uporabo, med podjetji, ki sprejemajo Isracoin kot plačilno sredstvo, in se izvajajo prek posrednika sistema, namesto danih neposredno kreditni vlagatelja. Skupna dodelitev za Isracoins tej fazi je 50.000.000 oziroma 1,04% vseh kovancev.

Končna faza Zračni desant bo faza-IV, in je izvajanje sklada za gospodarski razvoj izraelskem trgu s pomočjo Isracoins. Ta sklad bo financiral stroške poslovanja in nadaljnji razvoj, vlaganje v izraelskih ustanavljanjem, darujejo za dobrodelne in podporne projekte, ki spodbujajo enake možnosti in / ali ekonomsko svobodo v Izraelu. Sklad bo vlagal in darujte Isracoins, in zahtevajo prejemniki večinoma uporabljajo ISR neposredno, namesto da bi ga izmenjavo za druge valute. Skupna dodelitev po tej fazi je 120,000,000, ki je enak 2,5% glede na celoto.

To je jasno, v tem trenutku, če Isracoin se dogaja, da bi imel več uspeha, kot je Aurora, vemo pa cena ni nikoli dosegla enako raven, ki Aurora storil. Isracoin dosegla $ 0,68 in je zdaj na $ 0,007 vsak. Vendar pa smo še vedno v fazi I njihovega Zračni desant, tako da je vreden ogleda.

Te zgodnje Nacionalni Cryptos bili vsi razvili neodvisni akterji, ki so vsi trdili, da so jih nameravajo pomagati njihove volilne pobegniti iz centralne banke, s in muhe globalne bančne elite. Ni treba posebej poudarjati, to ni bil tekoč, da jim zmagati vse točke z "Masters of the Universe", ki imajo veliko za loseshould koli od teh altcoins uspelo. Čeprav bi bilo noro veliko število Isracoins sčasoma skril, da obstaja velika nevarnost, da izraelski šekel.

Mezo-American Dream: Ekvador Ustvarjanje Uradni National Cryptocurrency

 

Zdaj, na poti, ki je pretresla mnoge, je Ekvador je napovedal, da nameravajo razvijati in distribuirati svoje nacionalne cryptocurrency, hkrati pa prepoved Bitcoinand druge cryptocurrencies. Prejšnji mesec Ekvador je kongres odobril legislationto začetek digitalno valuto za uporabo poleg ameriškega dolarja, uradni nacionalni valuti. Ko je podpisal zakon, bo država začela takoj, z as-a-neimenovani kripto kot oktobra. Denarna organ bo ustanovljen za urejanje denar, ki bo podprta z do sedaj še neimenovanih "likvidnih sredstev."

Predsednik Rafael Correa, ki se je povzpel na oblast v "Pink Tide", ki briše Latinsko Ameriko v zadnjem desetletju, se je povečala socialne izdatke za neprimerljivo stopinj kot del investicije v državno infrastrukturo. Zdaj, manj kot šest let po hoje stran od 3,2 milijarde $ dolarjih dolga, se njegova država sooča s tekočega računa primanjkljaja, ki so ji krvavijo suho in rekordno visoke potrebe po financiranju. Uporaba navideznega denarja za plačilo vladnih delavcev in izvajalci bi prispevali k ohranjanju dolarske rezerve, vendar pa analitiki v podjetjih, kot Landesbank Berlin investicije bojijo valuta lahko spodbudi Correa za povečanje porabe še bolj in spodkopavajo naroda sposobnost odplačevanja dolgoročnih obveznic.

"To je ponavadi začetek Zniževanje vrednosti, inflacija in amortizacijo," Lutz Roehmeyer, ki pomaga upravljati okoli 1,1 $ milijard nastajajočih tržnih sredstev na Landesbank Berlin, vključno ekvadorski dolga, je dejal v intervjuju za Bloonberg. Roehmeyer, ki je bilo vlaganje v Ekvadorju že več kot 15 let, naj bi zmanjšali svoje deleže dolga naroda. Landesbank Berlin ima del 2 milijardi $ obveznic, ki Ekvador, ki se prodajajo v juniju, zaradi česar je ta razvoj velikega zanimanja zanje.

Ministri so bila zelo skrivnostna o celotni aferi, z ministrstva za ekonomsko politiko padel na pripombe, ki se nanašajo na vprašanja v centralni banki. Tiskovni urad banke, pa tudi ni želel komentirati in iz novinarjem na resolucijo junija, ki ga generalni direktor banke, Mateo Villalba podpisan. Resolucija pravi, elektronske dolarjev bo podprta z likvidnimi sredstvi in ​​ga ni mogoče zamenjal za državne obveznice. Odveč je povedati, da to ne pojasni ničesar, in način, kako je stanje, ki se ravna je seveda povzroča zaskrbljenost v finančnem sektorju.

Kako je Ekvador priti do točke Ustvarjanje National Cryptocurrency?

V letu 2000 je Ekvador sprejel ameriški dolar, saj je edina valuta, v poskusu, da bi zajezili inflacijo in stabilizacijo gospodarstva. V zadnjih štirih letih pa so objavljene na tekočem računu primanjkljajev vsakič, predvsem zaradi programov socialne porabe Correa je. Letos je njegov ministri projekcija 4,5 milijarde $ proračuna vrzel. Da bi preprečili pomanjkanje dolarjev od stymieing javno porabo, Correa je ponudil več kot polovico zlatih rezerv ekvadorski kot zavarovanje za pridobitev 400 milijonov dolarjev posojila od Goldman Sachs Group Inc. Maja. Isti mesec je dosegel soglasje s Kitajsko sposoditi 2 milijardi $ v zameno za prihodnje proizvodnje nafte, ki se dogaja, da je zanimivo, saj so zaloge nafte Ekvadorju je zmanjševanje.

Potem pa v juniju, je vlada prodala 2 milijardi $ dolga, ki ga je pakiranje kot junk obveznic, glede na Bloomberg. Tudi to ni bilo dovolj, z Correa iščejo pomoč od ameriške rezervnega sklada Latinski, FLAR, mesec dni kasneje za $ 618 milijonov posojila. Vse to je del ocenjenih 35 milijard $ Ekvador bodo morali sposoditi skozi leta 2017, po katerem naj bi domnevno vlaganja v izobraževanje in odpravi revščine začeli gledati.

Nation-building je časovno intenziven proces, in v Digital Age donosnost naložbe je zahteval zdaj ni v zadnjem desetletju, tako Ekvador gospodarstvo je v zelo negotovem položaju.

Nekateri, kot so Jose Mieles, ekonomist, ki temelji Quito raziskovalni inštitut Cordes se bojijo, da se bo nova valuta, uporabljena za plačilo narodi račune. To je zelo resen problem, kot člani Correa je stranka premagala prizadevanja industrijskih skupin, vključujejo jamstvo za varnostno kopiranje v novo valuto z enako količino dolarjev v novem zakonu.

"Problem bi bil, če so začeli plačevati lokalne upnike" Mieles dejal v intervjuju. "Bi jim uporabo teh sredstev, da bi dobili takojšnjo likvidnost."

Drugo, kot je Juan Lorenzo Maldonado, Latinski Ameriki ekonomist pri Credit Suisse Group AG, so bolj optimistični glede tega novega razvoja.

"Če bodo našli način, da bi učinkovito uporabo elektronskega valute za upravljanje le določene vrste plačil in da nekateri postopki lažje in hitreje, in se držijo na to počeli odgovorno, je lahko dobra stvar," je dejal.

Steffen Reichold Stone Harbour Naložbeni partnerji LP, in drugi, kot njega, skrbi, da lahko Ecuadorans poskušali dobiti svoje prihranke iz države, da ne bi plačal z virtualnim denarjem. Stone Harbour nadzira 65300000000 $ za ekvadorski sredstev, in ima upravičen razlog za skrb.

"Ne bi želel, da se pretvori v novo valuto z nepreverjeno centralni banki uspelo," je dejal Reichold. Ustvarjanje valuto «ni enostavno, tudi če ste v državi, z odlično referencami uspešnega gospodarskega upravljanja, in ne mislim Ekvador je v tej kategoriji."

Ali Ekvador dejansko sledi skozi na ta načrt ali ne, bomo še videli. Vsi vemo, za nekatere pa je, da je Correa je vlada, kot je zadolženih, saj je še vedno sposoben najem ekipo, ki lahko prilagajajo kateri koli od obstoječih cryptocurrencies za njihovo uporabo. Prav tako je možno za njih razviti novo kripto iz nič in ga izvajajo v 90 dneh ali manj.

Kaj bomo še videli, pa je, kako uspešna bo ta poskus biti.

Sorodne novice


Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma II

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov II. Del - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?