Mastercoin in Omniwallet Beta | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mastercoin in Omniwallet Beta

Mastercoin in Omniwallet Beta

Mastercoinsare digitalni kapital, potreben, da se uporabi Master protokol. Glavni protokol uporablja skupinske verige, da bi funkcije, kot so pametni pogodb, uporabniške razvili valute, in decentraliziranih peer-to-peer tržnic. Protokol je naravni razvoj Bitcoin

Večplastna vrhu nje. Skupaj 619,478.6 Mastercoins obstajajo in bodo vedno proizvaja več, bodisi zaradi rudarjenja ali z drugimi sredstvi.

V septembru 2013 je bila Mastercoin fundacija ustanovljena, da upravlja valute v Exodus naslov in distribucijo Mastercoin. Uprava naj ne bi postal središče, skozi katerega so vsi postopki Mastercoin potoval skozi, ampak, da se prehodno subjekt uvajanjem v demokratičnem sistemu kot za prihodnje odločitve Mastercoin. Mastercoin posli zahtevajo pristojbino v bitcoins, da je treba dodati blockchain, saj so v osnovi Bitcoin transakcije z različnimi podatki v njihovih rezultatov.

Kaj je Mastercoin je Omniwallet?

Omniwalletis nova spletna denarnica, ki namerava združiti varnost na visoki ravni, intuitiven vmesnik, in podporo za več cryptocurrencies. Uporabnik denarnice so podprti vsakih trideset minut, in podporo za povezovanje denarnic do socialnih medijev računov je na voljo. Zasebni ključi se ne pošlje na strežnik, razen v neberljivi šifrirani obliki, pri čemer celoten program pa open source, in gosti so na voljo na vsakem strežniku izboru uporabnikov. To ne zahteva nobene programske opreme za prenos, ne sinhronizacijo z blockchain, in ima poudarek na intuitiven interface.Omniwallet je vnaprej pripravljena sodelovati z Bitcoinand Mastercoin, s podporo za pametne lastnosti skupaj z uporabniško ustvarjenih valute razvili skozi Master protokola. To namerava podružnico drugim alt-kovanci, ki niso ustvarjene s Mastercoin, kot Litecoinand drugim. Previdnost je še excercized ko uporabljajo Omniwallet, predvsem z velikimi zneski, kot se je začela beta 1. Julija 2014. Ekipa veseljem pričakuje ustvarjanje crowdsale strani, razvoj izmenjav med različnimi vrstami uporabnikov kovancev, in contiuing-množice nabavljal varnost testing.The Master protokol in Omniwallet prinašajo tako razvoj uporabniške valut in pametnih pogodb, za mase v Bitcoin skupnosti. Cilj je, da bi to enostavno in ne zahteva, da morajo posamezniki za preizkušanje programske opreme na svojem računalniku. To je lahko znak za novo obdobje v razvoju cryptocurrency z valutami, da tako preprosto ustvariti, da bi jih lahko uporabili v zabaviščnih parkih so žetoni za vožnjo ali kot kredit na prodajnem mestu pri izmenjavi predmetov v opeke in malte obratov. Razpoložljivost uporabe pametnih pogodb širi obseg, kar je mogoče z Bitcoin in drugih valutah, skupaj z razvojem uporabniških valut, lahko cryptocurrencies postanejo sredstva, s katerimi se pojavljajo vse take transakcije. Ali nakup stanovanja, plačilo za storitve ali poplačalo članske nagrade v restavraciji, Master protokol in Omniwallet bi Bitcoin v novo, zanimivo, sfero. Če je ideja uspe, in zagotavlja uporabnost pa je razvijalci nameravajo, se zdi verjetno, da bi dvignili ceno in stabilnost, tako Mastercoin in sama Bitcoin.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Enostavna metoda za povečanje varnosti vašega Bitcoins

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Kaj je Darkcoin, Anonimna valuta?

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Vodič za preprost kriptokurrency za algoritme X

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit