Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Intervju z Josh Garzo, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem GAW Miners

Nekaj ​​mesecev nazaj moj prijatelj mi je poslal povezavo do družbe, ki se imenuje "GND rudarji" in izjavil, da je ukazal nekaj Scrypt Asics. Po osebno ob nekaj grozne izkušnje z Bitcoinmining strojne opreme podjetja v preteklosti, sem bil zelo skeptičen glede legitimnosti strojev, zlasti glede na "datum pošiljanja". Vendar pa je po nekaj urah raziskovanja, v kombinaciji z garancijo prostega gostila rudarstvu, če je ladijski promet z zamudo, sem se odločil, da bo priložnost in naročite.

Med čakanjem na računalnikih, ki so končali se pošiljajo, in prihajajo ravno v času, skupaj s prostim Zenminer Rasperry Pi, da nisem pričakoval, semNaložbene strategijeV tem poglavju bomo predstavili nekaj osnovnih konceptov Bitcoin investiranja. Prikazali bomo razlike med dolgoročno in kratkoročno vlaganje. Prav tako bomo spletnih splošne pojme, ki so bistvenega pomena za vsako Bitcoin trgovca. Z branjem to poglavje, boste pridobili dobro razumevanje osnovnih trendov na trgu Bitcoin, ki naj bi pomagal razviti svoje strategije trgovanja.

Bitcoins se pogosto omenja kot BTC na finančnih trgih. To je podobno kot simbol neke valute, ali staleža "ticker". Na primer, je ameriški dolar pogosto označuje kot "USD", in zaloge Ford Motor je uporablja simbol "F" na borzah. Torej, če ste videli izraz "BTC", bodisi v tej knjigi ali kje drugje, se najverjetneje nanaša na Bitcoin.

Razumevanje riskis bistvenega pomena za vsak vlagatelj v vseh vrstah naložb. Ne samo, da obstaja tveganje v zvezi z izgubami pri naložbah, vendar, če boste vlagali prepozno ali ob nepravem času, lahko izgubite priložnost, da velike donose. Biti previden je na splošno dobra ideja, če pa so preveč previdni ste morda izpustili na nekaj velikih priložnosti. Najprej pa gremo čez nekaj pomembnih konceptov.

Nakup in prodaja Bitcoins

Vlaganje centre okoli nakupa in prodaje sredstva, v tem primeru Bitcoins. Temeljno izhodišče je preprosta, kupite Bitcoinswhile so cene nizke, prodajajo Bitcoinswhile cene so visoke. V idealnem svetu boste kupili Bitcoins ko so cene dnom ven, ali zadeti kot nizka za ceno, saj bo šel in prodal Bitcoins, ko so se cene "vrh", ali pa je dosegel ceno tako visoko, saj bo šel pred upada. Ta koncept je tisto, kar ljudje se nanašajo na, ko pravijo "kupi poceni, prodaj visoka."

Delniški trgi se lahko močno vpliva "psiholoških" dejavnikov, tako pogosto se bodo cene hitro vzpon in padec. To ustvarja priložnosti za vlagatelje. Z ugotoviti, kdaj se bodo cene rastejo ali bo padel, lahko zdrava pamet investitor povečati svoje dobičke off trgovanja. Seveda, v resnici napovedujejo, ko bodo cene rastejo ali padec ni lahka naloga in je vedno veliko negotovosti.


Kaj je Litecoin?Litecoinis eno od najbolj priljubljenih digitalnih valut v tem trenutku, in je ustvaril Charles Lee, nekdanji uslužbenec Googla. To je sprejela zamisel Bitcoin, ampak spremenilo nekaj ključno komponento, kot je čas, blok, kar je 2,5 minut v primerjavi s 10 minut za Bitcoin. Rudarska algoritem je tako drugačen od Bitcoin, saj je bilo Litecoin prvi kovanec za uporabo Scrypt

ki je rudarska algoritem, ki zahteva več pomnilnika, kot SHA256, zaradi česar oblikovanje ASIC čipi (Application-Specific Integrated Circuit) težje.

Medtem ko lahko te razlike se zdi nepomembna, da posameznik, ki ni vključena v digitalni skupnosti valute, so dejansko zelo pomembna. Litecoin je bil razvit, da je alternativa Bitcoin, in pričakuje, da bo srebro z zlatom Bitcoin je. Tako daleč, se zdi to povsem točna. Litecoin ima pokrov na vseh kovancev, ki je približno 4-krat Bitcoin, in se je ukvarjal s ceno točke, ki je podoben srebro vs zlata za nedavni preteklosti. V sedanjem trenutku 1 Litecoin je vredna okoli 0,0257 Bitcoin, ali okoli 2,5% vredno je Bitcoin. To je razmerje 40: 1, ki se popolnoma ujema s splošnim območju 35-50: 1 za zlato: razmerje srebrni.

Update: Od takrat ta članek je bil napisan, razmerje LTC BTC je znatno padel iz sinhronizacije. Po tem so Asics za scryptare zdaj na voljo, in hitro racingtoward state-of-the-art.


Dolgoročno vlaganjeDolgoročno vlaganje nanaša na naložbene strategije, ki se osredotoča na nakup Bitcoinsnow in čakati, da bi cenili v daljših časovnih obdobjih. Dolgoročni vlagatelj lahko imajo na naložbo za trideset let ali več! Mi bo topi, zdaj to ni najprimernejša metoda za mnoge investitorje. Z tržne cene niha več dolarjev ali več na določen dan, mnogi vlagatelji so bolj zainteresirani za izdelavo denarja v kratkem času. Kljub temu pa to ne pomeni, da je dolgoročno vlaganje ne more biti velika naložbena strategija.

Večina dolgoročni vlagatelji ne določajo posebne končni datum ali ceno točke, na kateri prodajajo Bitcoins. Namesto tega so vlagali in se vsede in gledal, kot svoje premoženje cenijo v daljšem časovnem obdobju. Dolgoročni vlagatelji so bolj zainteresirani za odmero vrednosti nadurnega dela kot obračanja dobiček tedna do tedna ali meseca v mesec. To ne pomeni, da je dolgoročno vlaganje ne more žel velike donose. Daleč od tega. Če imate vlaganje 100 dolarjev v Bitcoin nazaj v februarju leta 2011, ko so trgovanje za približno 1 dolar, bi se trenutno vreden več kot 100.000 USD. In ne pozabite, Bitcoins prodajali za več kot 1.000 BTC na dolar v letu 2009. Predstavljajte si, če bi vložili 100 USD takrat in je potekala na vaše Bitcoins!

V primerjavi s kratkoročnega investiranja, posebne odkupujejo in prodajajo iz točke so na splošno ni tako pomembna. Razlike v cenah za nekaj dolarjev na splošno ne zadeva toliko. Seveda, če se pojavijo Bitcoins ki se gradi v ogromen balon, ki jih ne bi smeli vlagati ne glede na to, kakšne so vaše naložbe strategija. Ob istem času, če Bitcoin cene izgledajo kot da so depresivni in napolniti za oživitev, zdaj je pravi čas za vlaganje, ne glede na svojo strategijo.

Če ste iskali, da bi dolgoročno naložbo, je najbolj pomembno vprašanje, boste morali vprašati, če je investicijsko izgleda bo nastanejo vrednost v daljšem časovnem obdobju. Če ste trdno prepričani, da se lahko potem kar dolgoročno naložbo odlična izbira. Narediti bi morali raziskavo, seveda, in natančno pojasni, zakaj bo naložba pridobili vrednost v daljšem časovnem obdobju.

Sorodne novice


Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - začetni vodnik

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast