Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz atletike Vertcoin

je težko dokumentacija altcointo dobili prave vrste pozornosti. To traja nekaj posebnega, da bi pritegnili uporabnik, investitor ali rudar. To bi lahko bil logotip, bi lahko ime, bi lahko naključno reddit mesto, ki črpa nekoga. Kampanja Vertcoin športnik se je začela točno ustvariti takšno neopredmeteno všečnosti s sklicevanjem na športov in oboževalcev. Sedel sem z Brandon Kurtz, mišice zadaj operacije, da se naučijo več.

Q: Atletika ni prva stvar, ki pops v moji glavi, ko pomislim na elektronske valute. Sprehodite se nam skozi, kako si prišel do Vertcoin športnik.

A: V času nastanka Vertcoin športnikove, sem bil v dveh stvari: digitalne valute in tek. Veliko mojih dni je bilo porabljenih za raziskovanje cryptocurrency, učenje, kako, da mine, ali pa preprosto objavljate na forumih. Ljubim teči, in ljubim Vertcoin, zato sem se odločil, da se združijo v dva! Sprva je bilo le, da bo treba način za mene, da spodbujajo Vertcoin na berlinskem maratonu. Zelo kmalu po kampanja šla gor, sem se odločil, da odprete vrata za vsakogar, ki je želel sodelovati. Jaz sem z uporabo šport in atletiko, da bi zavedanje Vertcoin, ampak res je bolj usmerjena v pridobivanje pogovor o alternativnih valut začelo. 

Q: Kaj najprej vas privlači Vertcoin?

A: Tehnični vidiki kovanca in skupnosti. Razvojna ekipa je super in Vertans se strastno. Vsi si želimo videti kovanec v zrak!

Q: Kako več ljudi govoriti o alternativnih valut je ključnega pomena, kako si kaj, da se z Vertcoin športniku?

A: Ozaveščanje bo voziti široko sprejetje. Z Vertcoin športnik, lahko vsakdo preživeti nekaj Vertcoinor Bitcoin (za tiste, ki morda ne bodo mogli neposredno izmenjujejo na Vertcoin še) na majici in postati ambasador za gibanje digitalni valuti. Vertcoin športnik je namenjen za množični. Vsakdo lahko sodeluje, in sponzorstva vam lahko ponudimo so na splošno za lokalne ekipe / športnike, ki iščejo malo pomoči. Za zdaj je vse, kar je narejeno na lokalni ravni. Če oseba v majhnem mestu nosi Vertcoin športnik srajco in govori o digitalni valuti s svojimi prijatelji in družino, sem prepričan, da je dober starter.

Q: Torej ljudje vidijo bežiš v Vertcoin športnikovo t-shirt, kaj so pogovori bili všeč?

A: Nihče zares ne ustavi in ​​me vpraša, ko sem ven teče, vendar so izpostavljene logotipa Vertcoin. V letu ali dveh, lahko rekli, da sami, "Spomnim se, da je fant ven teče s tem logotipom na njegovi majici." Obstaja veliko teče skupin tukaj, ki so vsi v glavnem izpolnjujejo v baru pozneje, in da je, ko so pogovori zgodilo. Če se bo zanimanje za tehnične vidike alternativne valute, potem pa bom razpravljali, da je z njimi. Če so bolj zanima, kaj Vertcoin športnik počne na področju športa in atletiki, potem bomo govorili o tem. Moram še najti dober dvigalo igrišča, tako da sem šla tako poglobljeno, kot se počutijo udobno. 

Q: Torej je vsako govorjenje o športu in promociji vodi k razpravi sponzorstev. Bitcoin in Dodgecoin počnejo. Bomo videli Vertcoin na strani NASCAR avtomobila?

A: Ko ljubim, kaj je Bitcoin in Dogecoinhave sposobni doseči v smislu sponzorstva na tej ravni, da še nikoli ni bil glavni poudarek Vertcoin športnik, da storijo enako. Vertcoin športnik služi več kot športne blagovne znamke, kot ga ima kot en oglas za valuto. Pred NASCAR, MMA, in College nogomet skledo igre je Vertcoin skupnost sponzoriral amaterski-ish tekač iz Kolorada. Upam, da sem lahko storijo enako za druge. Seveda podpiram vse te kovance sponzorirajo športnike in športne dogodke. Josh Wise je vsekakor moj najljubši voznik NASCAR in sem kopati, kaj počne za skupnost! Kot raste Vertcoin skupnost, bomo vsekakor preučili počne stvari, tako kot dobro.  

 

 

 

 

 

 

Sorodne novice


Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Štiri dejstev o Bitcoin denarnicah, ki jih morate poznati

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Znanstveniki prosi za donacije Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek

Post Altcoin

Kaj je zdravilo Ripple? Pogled Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja