Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

To je majhen tutorial za uvedbo novega Darkcoinwallet z DarkSend. To je toliko novosti, da sem se počutil malo uvod k bi gladko krivuljo učenja za vsakogar, občutek preobremenjeni. Upam, da bo spodbudila ljudi, da gredo naprej in preizkusite DarkSend zase. Ne verjamem, da kdorkoli bo želel iti nazaj v nobeni denarnico, ki ne zagotavlja zasebnost po zavedali, kako enostavno je DarkSend za uporabo in zasebnost je doseči.

Uvod Z Darkcoin Denarnica

Prvič, ko začnete denarnico, boste videli našo novo pozdravni zaslon. To je malo predogled novega modela za prihajajoče GUI (grafično uporabniški vmesnik). Mislim, da izgleda super!

Za uporabo DarkSend, boste morali nastaviti nekaj stvari. Prva stvar, ki jo bo naredil, je omogočila "funkcije nadzora kovanec" za DarkSend Najprej pojdite na Nastavitve> Možnosti... Kot bo prikazano v nadaljevanju:

In izberite Display.

V zavihku Display, kliknite polje, ki pravi "(samo za poznavalce) funkcije nadzora kovanec zaslon" in pritisnite Uporabi. Zdaj pa ne vem, zakaj je to "le strokovnjaki", ker v resnici, ki jo želite uporabiti to, če uporabljate DarkSend za svoje posle. To vam daje toliko nadzora in informacij. To vam omogoča, da vidite, kje stojijo vaši kovanci in je, če je vse dejanje! Toda preden gremo na Sendtab, kjer boste videli te dodatne informacije, smo morali dobiti delo DarkSend. Zato moramo iti na zavihek theMain.

 

Kako aktivirati Darksend v Darkcoin Denarnica

Denarnica je DarkSend privzeto izklopljena, ker so majhne pristojbine, ki sodelujejo pri uporabi funkcije DarkSend. Vendar pa je ekipa menil, da je pomembno, da se ljudje ne zaračunavajo provizije brez privolitve. Torej za uporabo DarkSend, boste morali, da ga vklopite. To naredimo tako, unclicking na "Disable DarkSend" kljukico. Nato izberite, koliko krogov mešanje si želi, da bi denarnico za uporabo. Nastavitev na 1, je enaka 1 krog, kar je dovolj, da vam zasebnost od večine ljudi. Ali lahko izberete vse tja do 8 darksend krogov za najbolj varno, najbolj nemogoče, povsem nezaslišano zasebnega število krogov, da skozi poslali svoje kovance.

Sem se odločil, 3, ker mislim, da bi mi dal izjemno varnost, in ker sem hotel videti, da sistem deluje malo težje kot 2. Končna številka je koliko kovancev je treba vedno denarnico nominirana. Če si dal na 50, nato pa se bo denarnica obdržati 50 kovancev pri roki ves čas, ki so anonimni, tudi če imate 1000 kovancev, bo samo 50 biti pred mešano in na pripravljen. Privzeto je 1000, vendar to ni omejitev, lahko jo nastavite na 5000 ali 10000, itd To lahko nastavite na kakršen koli znesek, ki ste ga izbrali. Torej, na tej točki, kliknite Applyand OK!

Ko okno možnosti zapre, mora vaša denarnica vas prosim za geslo, da jo odklenete. Če se to ne zgodi, boste morda morali zapreti in ponovno odpreti svoje denarnice. Če imate še vedno težave, ki jih morda ne bi udaril "velja" na glavnem zavihku okna z možnostmi. Torej, če ste pripravljeni na začetek, pojdi naprej in vnesite geslo. Ampak, če niste pripravljeni v tem trenutku (ne more obdržati svoj računalnik za naslednjih nekaj ur ali kaj podobnega, samo udaril preklicati. To vas bo vprašal še enkrat naslednjič, ko odprete denarnico.

Zdaj bo vaša denarnica odklenjena za naslednjih nekaj ur ali več, odvisno od števila kovancev, ki jo mešanje, in število krogov. Lahko preverite na zaklenjenem stanju vaši denarnici v spodnjem desnem kotu glavnega Overviewtab.

Ko hover miško preko teh ikon, bo rekel Denarnica je encryptedand trenutno odklenjena. Ko je končal mešanje svoje kovance, bo pokazal ikona ključavnice zaprta in sporočilo se glasi, da je zaklenjena. Če se to ne zgodi, lahko zapre denarnico in ga spet znova odpreti. Hit preklicati, ko vas vpraša za geslo, in vaše denarnice bo zaklenjen. Poskrbite, da bo denarnica je res končal drugače, boste prejeli majhno pristojbino prekiniti kazen.

Coin Control Darkcoin je Features

Torej nam spoznajo funkcije Coin Control!

Morda se spomnite, kako se zavihek pošlji uporablja za videti, tako kot vse druge Bitcoinbased denarnico:

Toda zaradi nastavitev smo pravkar spremenili, imate zdaj soup'd gor Sendtab!

Od dna, si lahko ogledate nekaj znanih gumbov. Dodaj Recipientbutton preprosto dodaja še eno plačo za podaljšanje, tako da lahko naredite več plačil naenkrat, in Jasno Allclears vse vnosov ste jih naredili, tako da lahko začnete znova. Zdaj smo prišli do nekaj novega. Ta spustnem meniju vam omogoča, da povem svojo denarnico, kakšne vrste sredstev, ki jih želite znamke. Ne Prednost bodo uporabili kar koli financira delo, Anonymous (denominiran) ali ne-anonimne skladi so samoumevne. DarkSend Status => prikazuje stanje vseh vhodov vaša denarnica ravnanje. Kot je prikazano zgoraj, imam vhod in čakam na drugo osebo, da se pridružijo bazen. Končno, lahko vidite svojo popolno ravnotežje in gumb za pošiljanje.

Naslednje poglavje se je, če vnesete številko računa za osebe, ki jo želite plačati. Ga označi ustrezno "mamin račun" in seveda znesek, ki ga želite poslati. Ta deluje tako, kot vsi ostali denarnice v družinskem funkcijo Bitcoin.

Zdaj smo prišli do dobrih stvari! Zgornji del je Coin Controlsection. To prikazuje vse o vsebini vaši denarnici je.

Nad, sem se odločil za uporabo enega samega Anonymous številko računa v vrednosti 10 kovancev, sem ga izbral prek gumba vhodi, ki vam bo pokazal, v trenutku. Ko izberete svoje vložke, vse informacije, ki jih potrebujete, je tukaj na dosegu roke. Vidite lahko, da ste z uporabo 1 račun (količina), lahko vidite, kakšna je vrednost v tem računu je (višina), s pomočjo tega računa, izračunane pristojbine so tam (provizija), in če je vaš posel dovolj majhen bajtov, je brez nadomestila. Ta pristojbina, če je bil on, bi se odšteje od dobroimetja na tem posebnem računu in bo prikazana pod Po Fee. To je največji znesek, ki ga lahko pošljete v tem času, z izbiro, ki ste jih naredili. To poglavje vam pove, koliko bajtov bo ta transakcija, in da je ta informacija, ki določa pristojbino, lahko vidite svojo prednostno nastavitev tam, in ne verjamem, da je način, da še spremeniti. Verjamem v prihodnosti, morda ne boste mogli plačati, da bi poskočil za hitrejšo obdelavo. Torej, če sem izbral skupino računov, in je želel poslati 44 kovancev anonimno, to je tisto, kar bi bilo videti, kot so:

In jaz še vedno ne polni! Končno, na tej kartici, lahko imate vse svoje spremembe poslana na isti naslov, ga vnesite v naslov sprememb po meri, če ti je všeč. Sčasoma, ko se je ta naslov več kot 1 kovanec, se bo samodejno mešati. To bi se tudi zmeša, če si imel kup majhnih sredstev v številnih računov, ki je znašal več kot 1 kovanec, tako da to ni potrebno, razen, da se število računov v vaši denarnici navzdol na minimum.

Lahko izberete, katere Darkcoins se pošiljajo preko Darksend?

Ja lahko. Zdaj bomo videli, kaj sem storil. Kaj se skriva za Inputbutton?

Tukaj si lahko ogledate razčlenitev vseh vaših kovancev. Vsaka skupina kovanci imajo svoje anonimne številke računov, da samo vi in ​​vaši denarnici lahko vidite. Ne da so te številke računa za vsakogar, za pošiljanje sredstev! Torej, če kliknete na polje, dobiš kljukico in ste izbrali, da račun, ki se uporablja za plačilo. Lahko kliknite na toliko računov, kot želite. Povedati, da sem želel poslati 24 kovancev. Jaz lahko izberejo 2 - 10 kovancev račune in 4 - 1 kovance račune, in kliknite V redu. Ali lahko pustite denarnico odločiti, katera sredstva za uporabo.

Menim, da je to okno bo organizirana drugače. Včasih imajo naslove, kot so 100, 10, 1 in teh naslovov, ko je razširjen, bi kažejo posamezne račune pri teh zneskov, navedenih v skladu z njo. Nekako ta organizacija je začelo v tej prvi izdaji. Prepričan sem, da bo kmalu določen, pa bo ideja in funkcija je enaka.

Kako lahko preverite napredka moj Darkcoin transakcije?

Po nekaj urah, sem preveril na moji denarnici in videl, da je izpolnila vse svoje apoenov. Videl sem pod vsak račun, da DarkSend Roundcolumn pokazala 3, kar pomeni, da sredstva, zmešamo 3-krat. Če vidite -1, -2 ali -3, da je navedba, koliko nabojev je ostalo glede na vaše nastavitve. Postavil sem svoje nastavitve delati 3 krogov, tako da, če sem videl -2, bi vedel, ti skladi zaključena 1 krog in je imel 2, da gredo.

Na briljantno malo note, denarnica še pred meša nekaj zneskov pristojbin, kot je prikazano zgoraj, tako da si v pripravljenosti, ko je to potrebno.

Po preverjanju vseh mojih sredstev, in da so zaključili proces, sem zaprl denarnico, saj je še pokazala, da je bila odklenjena in jo ponovno. Potem sem udaril preklicati, ko me je prosil za mojo gesla. To ne bi bilo treba, in nisem morda čakali dovolj dolgo, da bi odklepanje na njej lastno. Vendar, to je preprosto stvar, če menite, da vaša denarnica je končal, ne pa zaklepanje nazaj gor.

Upam, da to izbil stvari za vas in da če bi bili vsi utrujeni od te nove denarnice, ki ste sedaj prepričani pri uporabi vašega DarkSend denarnico. Uživajte v vašo zasebnost in ne sprejema nič manj kot to, kar je vaša pravica, da imajo finančni zasebnost!

Sorodne novice


Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Kako kupiti Dash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: BitFury Capital vlaga v BitGo, KnCMiner zapira serijo investicij v seriji $ 14M in še več

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

Bitkovinske denarnice: ali raje uporabljate spletno programsko opremo ali bi raje prešli na mobilne naprave?

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Kratke posodobitve kovanega kovčka: prehod v leto 2015