Kako priti svoj prvi Bitcoin danes | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Kako priti svoj prvi Bitcoin danes

Bitcoinis neverjetno inovacijo, ki ima veliko ljudi razburjen, vendar za povprečno osebo, je zavito v tančico skrivnosti. Resnično razumevanje Bitcoin protocolis monumentalno feat, in ne tisti, ki so najbolj pripravljeni za reševanje. Na srečo, ena ni treba razumeti vse o Bitcoin, kriptografije, ali digitalni valuti za pridobitev in uporabo, Bitcoin. V preteklosti je Bitcoin, valuta, zahteva nekaj tehničnega znanja za uporabo, vendar to ni res danes.

Bomo predstavili vse potrebne ukrepe, da bi začeli z BTC, ki se začne z izbiro denarnico. Vendar pa je za uporabnike z izkušnjami, boste morda želeli, da preskočite. Če želite skočiti na katerega od oddelkov, kliknite na eno od spodnjih povezav:

Denarnice

[Color gumb = "oranžna" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#online-bitcoinwallets"] Spletne Bitcoin denarnice [/ gumb] [gumb color = "oranžna" velikost = "srednje" link gumb = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#light-and-full-bitcoin-wallets-on-your-computer"] PC-Based Bitcoin denarnice [/ gumb] [ barva = "oranžna" size = "srednje" povezava = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#mobile-bitcoin-wallets"] mobilno napravo Bitcoin denarnice [/ gumb]

Nakup Bitcoins

[Color gumb = "oranžna" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#using-a-bitcoin-exchange"] Nakup Bitcoins na borzi [/ gumb] [color gumb = "oranžna" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#companies-selling-bitcoin-directly"] Nakup Bitcoins Iz družbe [/ gumb] [color gumb = "oranžna" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#purchase-bitcoins-from-other-people"] Nakup Bitcoins Od posameznikov [/ gumb ]

Alternativne metode

[Barva gumba = "oranžna" size = "srednje" povezava = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#mining-altcoins-for-bitcoins"] Mine Altcoins za Bitcoins [/ gumba] [ barva gumba = "oranžna" size = "srednje" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#selling-goods-or-services-for-bitcoins"] Prodaja storitev / blaga za Bitcoins [/ gumb] [color gumb = "oranžna" size = "srednje" povezava = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#bitcoin-tipsaltcoin-faucets-and-signature-advertising"] BTC Nasveti, pipe, in oglaševanje [/ gumb]

Pick vaš Bitcoin denarnico

Gone so dnevi učenje, kako uporabljati Bitcoin QT. Standardna Bitcoin denarnice je še vedno na voljo, in je močno orodje, ki pa ni nujno za večino ljudi. Namesto tega bo lahka denarnico, spletno denarnico ali mobilni denarnico zadostuje, in vsi so zelo enostaven za uporabo. Najtežji del je ugotavljanje, katero želite uporabiti. Obstajajo prednosti in slabosti vsakega.

Spletne Bitcoin denarnice

Online Bitcoin denarnice imajo slab ugled, in za dober razlog. Pri uporabi spletnega Bitcoin denarnico, morate zaupati svojemu BTC v 3. Osebi, in da je lahko nevarno. Toda stvari se spreminjajo, in multisignature spletne denarnice zagotavljajo večjo varnost za uporabnika, čeprav je še prezgodaj reči, kako učinkoviti bodo ti ukrepi na dolgi rok.

Še vedno obstajajo zaupanja vrednih podjetij, ki ponujajo spletne denarnice, in bi bilo zelo enostavno, da bi začeli. Coinbaseoffers je multisig denarnico, ki omogoča uporabniku, da 2 tipk 3, zaradi česar je nemogoče, da bi družba vzeti BTC, in zagotavlja dodatno varnost, ki imajo dostop do bitcoins, tudi če je spletna stran izklopi.

Bitgois ponujajo tudi to kot samostojen izdelek, temveč kot dodatno, ki jim lahko daje poudarek je potrebna za popolno meso tega sistema ven.

Druga podjetja delajo na njihovih derivatov, ali novih inovacij, na ideji multisig, online denarnice, zaradi česar je zamisel o spletni denarnici bolj privlačni kot v preteklosti. Te inovacije lahko celo spletne denarnice sprejeta norma.

Kljub temu, online denarnice le preprosta, dokler ni vprašanje. Če je ne-multisig spletu denarnica, potem bi družba sama zapreti, pri čemer je uporabnikov bitcoins z njim, kot se je zgodilo s številnimi izmenjavami v preteklosti. Če je multisig spletno denarnico, da zahteva nekaj tehničnega znanja, tudi če je to samo sledite navodilom iz samega podjetja, da ponovno pridobi dostop do svojih sredstev.

Medtem ko na spletu denarnice so najlažja izbira za začetnike, in je lahko najboljša možnost za vas, prosimo, da razumete, da z Bitcoin, si samo resnično njen lastnik, če ste edini, ki lahko nadzorujejo. Če izberete spletno denarnico, ali celo, če ne, si oglejte naš vodič za zaščito svoje Blockchain spletno denarnico. To vam bo pomagal ustvariti varnostne kopije, pa tudi naučil o ustrezno zaščitno vaših sredstev. Čeprav ne bi vse, kar je v tem tečaju se uporabljajo za vsako denarnico, bi še vedno dal idejo nekaj korakov, da sprejmejo za zavarovanje vsako denarnico.

Svetlobni in poln Bitcoin denarnice na vašem računalniku

Lahki Bitcoin denarnice, ali svetlobni denarnice, so bila zelo priljubljena možnost za kar nekaj časa, in za dober razlog. Te denarnice splošno shraniti zasebni ključ, ki ga ne potrebujete vedeti, v datoteko na svoj trdi disk, ki vam daje možnost, da nadzira svoje bitcoins. Velike prednosti lahkega BTC denarnice čez celoten BTC denarnice so velikost in hitrost, in bo v središču tega oddelka. Vas prosimo, da uporabite eno od polnih Bitcoin denarnice, ki so povezani v naslednjem odstavku, če želite.

Celoten Bitcoin denarnico mora prenesti celotno blockchain, kar je približno 24,5 GB v velikosti v tem trenutku, in vse večji. Proces prenosa lahko precej zamudno, ampak za nekatere posameznike, je vredno časa in harddrive prostor. Seveda je pomembno, da ima omrežje "polne vozlišča", ki so polne denarnice, kot so Bitcoinqtor Bitcoind, teče s TCP port 8333 odprta, saj je to hrbtenica omrežja Bitcoin. To je rekel, dokler obstajajo posamezniki, ki imajo potrebo teči polno vozlišč, da ni nujno, da vsi ostali, da to storijo.

Lahka Bitcoin denarnico daje uporabniku možnost, da nadzira svojih sredstev in ravnanje z kakršno koli posla, da bi povprečen človek potrebujete, vendar le prenese majhen del blockchain. Svetlobni denarnice potrebujejo le prenesti dele blockchain, ki vsebujejo podatke o naslovih denarnica vsebuje. To pomeni, da namesto zahteva skoraj 25 GB prostora za shranjevanje, bi povprečni uporabnik potrebujejo le za shranjevanje 25-50 MB podatkov.

Nekaj ​​svetlobe najbolj priljubljena, najlažje izkoristili Bitcoin denarnice so Multibitno in ELECTRUM. Oba denarnice so izjemno lahka in deluje precej dobro.

Multibitno je imela kritike v preteklosti za šibkejše varnostne značilnosti in hroščev, ki je povzročilo nepravilno obračunavanje, ampak novejše različice so obravnavali veliko teh skrbi. V obeh primerih, z denarnico je tako enostavno, kot nalaganje programske opreme, namestitvijo in se program odpre. Na tej točki, imate Bitcoin denarnico, z naslovom, in so pripravljeni za prejemanje plačil Bitcoin.

Mobilni Bitcoin denarnice

Mobilni Bitcoin denarnice so v bistvu lahke denarnice, ki delujejo na mobilnih napravah. Na površini, to se zdi kot slaba ideja, ker bi izgubili / poškodovali vaš telefon ali tablični računalnik, bi imela za posledico izgubo svojih zasebnih ključev in s tem svoje bitcoins. Vendar pa je za rešitev tega vprašanja, večina mobilnih denarnice lahko tudi sinhronizirana / podprta z računalnikom, in / ali imajo lastnosti, ki omogočajo zasebnih tipke se regeneriramo z uporabo gesla, ki ste jih izbrali ob prvi konfiguraciji denarnico. To geslo se uporablja kot seme za zasebnega ključa, in omogoča, da se zasebni ključ je treba vrniti, tudi če se spisi denarnice uničeno ali izgubljeno.

ELECTRUM, ki je bilo že omenjeno, je primer svetlobnega denarnice, ki je tudi mobilno denarnico. Deluje na mobilnih napravah, in običajnih računalnikov, kar omogoča dostop do svojih sredstev, ne glede na to, kje ste, ne da bi morali za shranjevanje zasebnih ključev z družbo, kot z elektronsko denarnico.

Myceliumis drugo priljubljena izbira, in je bil hitro narašča. To je robusten mobilni denarnico, ki se lahko podprejo z drugimi napravami, vključno z osebnimi računalniki. Družba za Micelij se ukvarja tudi zanimive druge proizvode, kot so "Bitcoincard", ki izgleda kot tradicionalni debetne kartice, ampak deluje kot Bitcoin denarnico, in deluje brez potrebe bo povezan z internetom. Ta izdelek je v zaključni fazi razvoja.

Po Pobiranje Vaš Bitcoin denarnico

Ko ste se odločili, na katerih denarnice vas najbolj ustreza, in so jo nastavite, pojdite na naslednji strani ugotoviti, kateri način pridobivanja svoje prve bitov dela za vas. Začeli bomo z najpreprostejši način, ki kupuje bitcoins. Vendar, če ne želite kupiti BTC neposredno, obstajajo tudi druge možnosti, da zaslužite kovancev.

Sorodne novice


Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Cloud Mining - donosna ali evolucija prevara?

Post Altcoin

4 razlogov, zakaj je panj revolucionarna Bitcoin denarnica

Post Altcoin

16 odličnih in uporabnih Bitcoin kalkulatorjev

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako kupiti NEO v 3 preprostih korakih: začetni vodnik