Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

Dragoceni izdelki prinašajo Crypto vsem

V svetu šifrirnega valute v letu 2014 smo bili priča neverjetno projektov testiranje meje kot Ethereum, Storj, Supernet, Circle, roj, in več deset. S tako veliko inovacij dogaja povsod okoli nas smo videli ceno, ki spada večji del leta in ni novih ljudi, ki vstopajo na trg. Sem za eno so bili zmedeni, kot sem pričakoval, da bo množično populacijo dojeti Crypto kot sem. Večina ljudi v CRYPTO samo zdi, da skrbi o ceni in ne na svetovnem spreminjanja tehnologije za njim.

Ko govorimo z ljudmi o Bitcoinwe vsi dobili enake težave. Če govorimo o javnih in zasebnih ključev izgubite pozornost ljudi. Ko ljudje slišijo o Goxand mnoge druge scamsthey ponavadi izginejo. Slišimo "njegovi stranski drog trgovec je uporabljen" "cena ni dovolj stabilna" in mnogih drugih značilnih citatov smo vsi slišali na dan, ko se pogovarjam s prijatelji o Bitcoin.

 Kako Gems je Delo spremeniti Cryptocurrency

GemsCEO Daniel Peled pogledal enake težave, in mislil sam pri sebi, "Kako lahko prinese ljudem v CRYPTO." Rešitev je začel delati na je vključevanje v Bitcoin walletinto tehnologijo smo vsi uporabljajo vsak dan. Zahtevek za socialno Sel je bila njegova rešitev.

Vsi imamo pametni in zdaj imamo vsi več aplikacij za socialno sporočil. WhatsApp, Telegram, Line, Viber, Snapchat, Facebook Messenger in še veliko več. Ena stvar, vse te aplikacije storiti, je dobiček off uporabnikov. Uporabljajo naše osebne podatke pred nami in dobička iz naše osebne podatke. Trenutno Social Media je vse prej kot naše ih. Obstaja rek "če je izdelek prost ste izdelek" in to je zdaj v primeru socialnih medijev.

Obstajajo podjetja tam, da se prinašajo moč in donosnost socialnih medijev za uporabnike. En primer je Tsu, novo social media stran, ki plačuje uporabnikom dobiček iz omrežja. Drug primer je Bitsiesthat prihaja v naslednjih nekaj mesecih. Njena aplikacija, kjer se uporabniki lahko plača za njihovo vsebino, saj morajo drugi uporabniki plačati za odklepanje vsebine v aplikaciji.

Gems je bilo tudi težko delajo za rešitev tega problema. Ti so ustvarili socialno sel podobno kot sedanje aplikacije. Razlika je Gems je šifrirano pošiljanje sporočil peer to peer, tako da lahko uporabniki prepričani, da je njihova osebna vsebina ostane med ljudmi je bil namenjen za. Največja prednost Gems so uporabniki dobili plačan za pomoč raste omrežja. Gems je bila zgrajena z virusno trženje v mislih od spočetja. Uporabniki bodo dobili poplačan dragulje za vsakega uporabnika, ki jih povabi v omrežje. S pomočjo mreže raste večje boste nagrajeni z XGEM žetoni. Kot drugih socialnih medijev Gems bo spodbudila oglaševanje v platformi.

 Plačevanje uporabnike, da uporabite App je imel uspeh v preteklosti

Tam so aplikacije za plačilo uporabnikov za pred uporabo aplikacije. Pohod, iz Indije, dobil 35 milijonov prenosov, ki jih ponuja spodbude za uporabnike za uporabo aplikacije. Gems je pogledal na ta model in realizirani Gems lahko postane svetovni razodetje. Bitcoin je imela le nekaj milijone uporabniki vrhovi in ​​če Gems je lahko celo rahlo uspeh, aplikacijami, kot so Pohod ali drugih aplikacijah, lahko Gems povečanje števila uporabnikov Bitcoin dramatično. Gems ciljna skupina je glavni tok družbe. Da bi uspevajo Bitcoin mora razširiti svojo bazo uporabnikov. Gems ima možnost vložiti kripto valuto na milijone novih uporabnikov.

Gems bo na voljo v 30. ITunes decembra. To bo na voljo za Android do maja. Da bi jo še igrajo področju napotitev nagrade ne bo začel, dokler se sprosti obe aplikacije.

Draguljev in Konify

Gems bo prvi projekt, ki se financira s Koinify. Koinify je nova platforma za financiranje (decentraliziranih aplikacije) DAPP je. Za razliko od vseh drugih platformah Koinify prinaša red v šifrirnega svetu. Projekti, ki se financirajo z Koinify morate zadeti določene merila za dostop do svojih sredstev. Ta aplikacija bo zagotovilo dragulje v živo in živijo do svoje obljube, da bi prejeli sredstva. Žeton prodaja začela 1. Decembra 2014 na Koinify in je dvignila nad 1100 BTC doslej.

 Uradna Gems videi so na voljo tukaj http://vimeo.com/106725097 in tukaj http://vimeo.com/113243665

Sorodne novice


Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Vadnica: Kako uporabljati Darkcoin denarnico in Darksend

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

4 preprosti koraki za sprejem Bitcoin v vaše podjetje

Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs