Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Medtem ko je veliko tega, kar se dogaja znotraj na GAW ni znano, sem bil opremljen z dokumenti, ki črkujejo tekočih vprašanj v živo natančno, pa tudi kažejo, mimo vprašanja, ki so bile pozabljene, ali večinoma prezrte, ki so jih zaradi skupnosti novejših motenj. Ne bom kakršne koli sklepe tukaj, ne bom objavila nekaj stvari, ki so mi povedali, saj še nisem prejela dokaz, da so točni. Edini podatki, objavljeni v tem članku, so na podlagi informacij, ki so se mi skupaj z znatnim dokaz.

To bo živ dokument, ki se posodablja, ko je več informacije me, ali izpostavljeni. Če imate dokazljivo informacije o stanju, ali ukrepov, ki jih sprejmejo / proti, GND Labs, GND rudarje, ali eno od njihovih povezanih družb, prosimo, pošljite na [email protected].

Tukaj je kazalo, z datumi, da bo to organizirano, in da posodobitve težko najti:

Opozorilo: Ker se zdi, da je nekaj nejasnosti, smo želeli pojasniti to. Vsaka omemba "preiskovalni" v tem članku se nanaša na splošne akte "raziskovanje", "študij", "sprašuje" ali prvi fazi preiskave SEC: 

Vse preiskave SEC so opravili zasebni. Dejstva so razvili v največji možni meri skozi neformalno povpraševanje, anketiranje priče, preučuje posredovanje evidenc, pregledovanje podatkov trgovanje in druge metode.

To se ne sme zamenjevati z "uradnim sklepom preiskave", ki ni bilo dokazano, da so potekale v tem trenutku, in bi premakniti omogočilo bolj skrajne ukrepe:

S formalnim sklepom preiskave, lahko osebje je divizija prisiliti priče s sodnim pozivom pričati in izdelavo knjige, evidence in druge ustrezne dokumente.

SEC je začela preiskavo v GND in Josh Garza

To vsekakor ni breaking news. Coinfire predčasno obtožbe, da GAW je sproščajo zavajajočih podatkov o Paycoin / Paybase, in sledi, ki jih sproščajo Informationabout preiskavo SEC v GAW. Edini razlog, to sem omenil še enkrat, je, da smo tukaj na kovancev Brief Sedaj lahko preverite, ali je GAW proučuje SEC.

Eden od naših virov nam je z dokumenti, ki dokazujejo notranje razprave, v katerem David McLain, komuniciranje z Josh Garza, navaja to:

SEC je pred kratkim začelo odprto poizvedbo GAW, ti, itd

David McLain zdi, da je pravni svetovalec GAW, saj "David H. McLain" za "DHM pravnih storitev, LLC" je naveden kot dopisnik za prijav blagovnih znamk, ki jih Josh Garza predloženih za izraz "GND rudarje".

Raziskava, ki jo je SEC ni na noben način, dokazati kršitve zakona, ki jih GND rudarje, Josh Garza, ali kdorkoli drug, kot da ne bo treba določiti, dokler njihova raziskava končana. To je dejal, da se dvom o podjetju, če ne zaradi drugega, kot to, da so že zavrnili idejo preiskave SEC. Seveda je možno, da je bil GAW vedela, da je sonda SEC teku, ko Coinfire je napovedal. Vendar pa, če je to res, potem ne morem razumeti, zakaj je bil potek dejanja odpovedati Coinfire, in zavrne idejo morebitne preiskave, ne pripravi, da izvajajo potrebni podatki, in upam, da preiskava ne gredo iz predhodni ukrep za vzpostavitev popolne formalne preiskave.

V vseh odkritosti, pozornost od SEC ni presenetljivo, saj so Hashlets domnevno "rudarske derivati", ne pa dejansko, fizično strojna oprema, ki je v lasti uporabnika. Ker je uporabnik nakupu zastopanost razpršitev moči, ne pa dejanski cepilnim moči, da ne bi bilo varnost (kot derivati ​​sodijo pod okrilje "papirjev"). Dejstvo je, da bi bilo bolj presenetljivo, če ne bi bili preiskovalni to sploh, saj je očitno v njihovi pristojnosti. V trenutku, ko je bilo napovedano, da Hashlets ne predstavljajo fizične strojne opreme, in bi le "simulirati" rudarjenje na različnih bazenih, je prečkala linijo. Kaj je treba ugotoviti, zdaj je, ali je imel GAW pooblastilo za izdajo teh izvedenih finančnih instrumentov, bodisi neposredno ali v povezavi z drugimi skupinami, in če ravna izdajo, zamenjavo, itd zakonito...

Pravna birokracije je, Baje, Vezava program Up GND je Paycoin odliko

. V prejšnji, ločen dokument, en odvetnik, Carol Van Cleef za Manatt, Phelps, in Phillips, LLP, podal izjavo g McLain, ki je vključeval:

Jezik ponovni odkup ne smejo pojaviti v tem sporočilu za javnost, ali pa bo hitreje, kot bi si želeli povabiti pozornost SEC.

Zdi se, da gospa Van Cleef je posredovanje tega sporočila za druge člane pravne ekipe, ki je želel, da imajo čas, da pregleda in nagrad ali zavrne jezik odkupne.

Te omejitve se zdi, da imajo nemogočo učinek na g Garza, ki je vključena v svoji nasprotni:

Bil sem svetoval naš pravni ekipe za zagon tega programa. Bil sem zapustil iz številnih drugih pravnih srečanjih, in zdaj povedal, da ne sme niti narediti program.

G. Garza šel na zahtevku, ki je bil zadovoljen z potekajo nazaj, saj je bil ta načrt ponovnega nakupa obljuba, ki se je postavil za svoje stranke, in njegov sloves bi utrpel, in kupci bi izgubili še več, če se ne premakne naprej. Čeprav sem sprva ugotovila, da je osvežujoče videti, da Josh zdi zanima odprta s skupnostjo, in poskuša olajšati izgube, ki so toliko izkušeni, da je od leta prišel na svetlobo, da so e-poštna sporočila ušli neposredno na ljudi, ki so bili nekoliko šteje " zvest ", da GAW. To naredi besedilo e-pošte, in njihova vsebina, vprašljiva, saj so lahko oblikovana zgolj pomiriti tiste posameznike.

G. Garza nadaljevala, z navedbo:

Vemo, da moramo narediti program, smo morali dobiti prave pogoje, da lahko teče s tem.

Če je nismo prepričani, da smo se celo dogaja, da to čast, mislim, da moram odstopiti. Če se ne more računati na nasvet naše pravne skupine do točke mi je videti kot idiot in dajanje stvari ven in jo ponovno, sem narobe človek za to.

Ta pogovor je prišlo le nekaj dni nazaj, ampak očitno je gospod Garza ni odstopil še. Vendar pa je preiskava SEC, skupaj s pravnimi nasveti, da se zdi, se pod pogojem, da GAW v trenutku, ustvarja več vprašanj kot pa odgovorov.

Odstopil, na visoki ravni GND Zaposleni

To je tema, ki še vedno potrebuje nekaj pojasnil, saj imam poročil različnih odstopov v zadnjih nekaj tednih, vendar najdem samo nekaj dokazov za nekaj zaposlenih. Medtem ko bi se rad še naprej v to kopati, tudi jaz ne želim, da bi pozornost od primarne točke razprave, ki vključuje tiste, ki so ostali.

Eric Capuano Odstopil v začetku januarja

Okoli 24. Januarja 2015, Eric Capuano, ki je objavljen na Hashtalk kot zen_Eric in Bitcointalk kot zenMiner_Eric, sporočil, da je odstopil od GAW pred nekaj tedni. Eric je bil prvotni predsednik Zenminer, nato pa je postal generalni direktor oddelka GND je ZenMiner ko je ZenMiner pridobila GAW.

Medtem ko so bili njegovi razlogi za odhod je takoj jasno Hashtalk, niz delovnih mest na Bitcointalk dal malo vpogleda v njegovo obrazložitev. Po napovedi, da bi se upokojil uporabniško ime zenMiner_Eric tukaj:

Dne 29. Januarja, drugega uporabnika, "WaffleMaster" objavil njegovo theoryabout, kaj se dogaja v ozadju na GAW.

Recon_eric, odgovorila, da je to:

Vse to je točna, razen za približno 95% od tega... Sramote, čeprav, ker ste bili res na nekaj.

Bom rekel naslednje, da obravnava svoje izjave na koncu. Ena stvar, ki sem udobno javno rekel, je, da nihče v podjetju imeli vse dele za sestavljanke, razen tistega, ki je vse predvidel. To je tako, kot če bi bil namen vse skupaj, samo delijo najmanjšo možno mero, s kom in o tem, kaj je potrebno, da ga naredim. Tudi tiste od nas, v "zgornjem Echelon" so popolnoma v temi na veliko "večjo natančnost". Jaz sem pripravljen pokazati kateri koli organ, ki prosi, da je takoj po učenju teh lepši podrobnosti, ki se premika roko v odstopu. Edino kar obžalujem nosim je, kako dolgo me je videti celotno sliko.

Moj odhod nima nič opraviti s govorice o teku preiskave, kot sem že odstopil pred tem je bila še tema. Nisem nor, če je preiskava v teku, moj odhod ne odpove moje preteklo sodelovanje. Vem tudi, da sem lahko z gotovostjo odgovoriti na vsakogar, ki prosi, da sem vedno stala ob strani, kar sem mislil, da je prav.

Upam, da ste vsi imajo super teden.

Medtem ko se to neposredno ne kaže nobenih prstov, je v veliki meri pomeni, da je nekaj hudo narobe, se dogaja znotraj GAW, in da je zunaj ene same osebe, nihče ni seznanjena s splošnim načrtom. Vendar pa ni mogoče vedeti, kaj Eric mislil na točno, in je zelo verjetno, da ne more iti v vsakem podrobneje ne da bi kršili NDA.

Joe Mordica Zdi se, da so izginile iz GAW

Joe Mordica je bil odsoten v zadnjem času, vendar je bilo le malo potrditev, da je dejansko odstopil s svojega položaja v GAW. Čeprav ne moremo dokazati s 100% gotovostjo trditi, da je gospod Mordica ni več povezan z GND Labs / rudarje, ali katero od povezanih družb, obstaja nekaj bitov informacij, ki se zdi, da kažejo, da je to tako.

Prvič, so ljudje opazili, da je njegova LinkedIn profil zelo omejena zdaj, in ne omenja GAW kjerkoli na javni spletni strani. Seveda, da ne dokazuje veliko, saj se zdi, da so mnogi člani osebja GND je močno omejen dostop do svojih strani LinkedIn, in / ali zdrgnila vse omembe GAW.

Vendar pa je "rdeča zastava" za mene je prišel, ko sem poskušal stopiti v stik Joe neposredno. Govoril sem z gospodom Mordica preko e-pošte v preteklosti, zato sem poskušal, da ga obrnite na oba in 

Hitro sem prejela odgovor, vendar ni bilo od Joe:

Tako se zdi, da e-poštne naslove Joe je ni več. Kot sem rekel, to ni zadosten dokaz, da je odšla, vendar se zdi zelo čudno, da bi zaposleni na visoki ravni za vsako podjetje, njihov poslovni e-poštni račun izbrisan.

Če je za razvoj ekipe Behind Paycoin?

Danes, Josh Garza izdal izjavo o razvoju predsednika Controller UI. Čeprav to ni presenetljivo, na njegov lastni, je bila izjava sledi zahteva za člane skupnosti, ki so bili zainteresirani za razvoj sistema:

To se zdi čudno se mi, ko sem govoril z gospodom Garza pred Paycoin začela, in to sem omenil, "Mislim, da bi to lahko delovalo zelo dobro, saj je dobro premišljena. Če lahko ekipa, ki ste jih delali na tem dejansko bi to. Deluje tako, kot je opisan v beli knjigi, da bo to phenomenoly je tako da je vse samo delo dejansko... "je bil njegov odgovor:

Vesel sem, da boste videli, da je zato, ker sem videl ljudi, objavljajo, da je "ni nič takega" in smo nakupovali veliko, veliko različnih razvijalci, in smo imeli ljudi v industriji, z veliko spoštovanja ravno iz rečemo, da je sploh ni mogoče zgraditi. Kot, da je sploh ni mogoče... Ne obstaja način, da bi lahko zgradili to. Torej, jaz sem vesela, da ste videli to.

Kaj Josh je pojasnil, da mi, delno v tem intervjuju, kakor tudi v drugih pogovorih, je bil, da GAW zaposleni high-end za razvoj programske opreme, podjetje v celoti zgraditi sistem Paycoin. Kje je zdaj ta razvojna ekipa? Zakaj so razvijalci skupnosti potrebna za dokončanje funkcije, ki bi moral biti del sistema Paycoin od začetka?

Zdi se, da kovancev Firewas dati tudi e-poštna sporočila, ki potrjujejo preiskavo SEC, in je objavila svojo analizo. V prihodnjih dneh naj bi bilo zanimivo, milo rečeno.  

Še naprej bomo dodali na ta članek in ga gradijo v bolj popolno "nastopil" na GAW, toliko informacij, kot smo lahko našli. Še enkrat, če imate kakršne koli dokazljivo informacije v zvezi z GND rudarjev, GAW Labs, Bring Back ROI, ali katera koli druga, povezanih z GAW podjetje, ga pošljite na [email protected]

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Bitcoin & kratkoročni donosi

Post Altcoin

Kako si lahko brezplačno prenesete Bitcoins: 18 spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Prodaja Litecoins s Paypal za gotovino USD ali EUR

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta