GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Coin Kratek nedavno razgovor Josh Garza, predsednik uprave GND rudarje. Od takrat smo spremljali podjetje, in to je tekmovanje, za razvoj novih ali novic. Včeraj, Josh Garza "vrgel rokavico" v odziv na nedavne izjave iz KNC rudarje. Vendar, preden smo prišli do tega, je potrebno malo zgodovine, naj to v kontekst.

V Bitcoin Rudarstvo vojne, in prehod na Scrypt

The Bitcoin rudarske vojne so divja leta, začenši s prvim FPGA in stopnjevalo, ko Avalon odpremljeno prvo Bitcoin rudarstvo SHA-256 ASIC Jeff Garzik leta 2013. Od takrat so podjetja povečala in padel, poskuša postati Bitcoin rudarska družba. V zadnjem času, KNC je, nedvomno, presodilo, da je krono.

Vendar pa je zdaj Scrypt rudarstvo Asics, ki omogočajo uporabnikom, da moje številne valute, vključno Litecoin, Dogecoin, Reddcoin, in še veliko, veliko več, so prispeli. KNC, in nekaterih drugih večjih Bitcoin rudarskih družb, ki so delali v smeri prehoda na Scrypt, toda doslej so bili zaostaja.

Iz tega kaosa, je GND rudarje zrasla, da postane Scrypt rudarstvo Elektrarna. Medtem ko GAW zagotavlja Bitcoin rudarskih SHA-256 Asics, kot tudi njihov poudarek je Scrypt. Ti so bili uspešno zadostitev povpraševanja na trgu, ob spoštovanju natančnih načrtov ladijskega prometa, ki je bila bane mnogih drugih rudarskih podjetij zaradi zamud in podcenjevanja razvojnega časa.

KNC je Scrypt rudarstvo "Titan"

V marcu, KNC napovedal "Titan", ki je Scrypt rudarski stroj se razvijajo. To je originalna očala je naveden kot 100 MH / s, kar je neverjetna količina razpršitev moči v času, vendar je zdaj na voljo v sedanjih high end rudarskih strojev. Vendar pa je od prve objave, KNC izdal posodobitev, "smo uspeli nadgraditi Serija dva" mini "Titan do 200 MH / s, in" standard "Titan 400 MZ / s, medtem ko še vedno vodenje porabe energije in toplotne motnje čim nižje. Naredili smo tudi velik napredek pri zmanjševanju hrupa in embalaže, cilj za trdnejših izdelek v celoti. "

Nadgrajena mini Titan sam, pri 200 MH / s, je daleč presega vse, kar je trenutno na voljo. Teh 400 MH / s pričakovani Titan je neverjetna korak naprej od sedanjih Scrypt strojev. Tudi konec junija, KNC napovedal, "naš Titan Scrypt Miner napreduje v skladu s pričakovanji in načrtujemo, da ladja v Q3. Dosegli smo trak-out na 2284-core Titan v začetku junija in ne vidimo nobenih zamud pri proizvodnji proces tako daleč. " Sedanja Pričakuje se, da bodo stroji verjetno pripravljen nekje od sredine avgusta in v začetku septembra.

GND rudarjev Titan drobljenje "VaultBreaker"

Od objave Titan je GND rudarji še naprej rasla, in je ustanovila svoje znamenitosti na KNC. Predsednik uprave GND rudarjev, Josh Garza, je dosegla, da je v preteklosti popolnoma jasno, z navedbo "Mi bomo za zmago nad celotno scryptmining industrije do konca leta. Mi smo že premagal vse v Severni Ameriki. KNC je edini tekmec, in oni so zraven. " Preseganje, da preden je bila VaultBreaker uradno imenovan, je pozval, da "Titan Drobilnik" in omenil, da "smo zgradili Vaultbreaker da Preseči je Titan v vseh pogledih. Cena, zmogljivosti, Style. In javnost datum. Naše stranke priznavajo, da. "

VaultBreaker je bilo prvotno napovedano očala, ki so navedeni, da bi zagotovila 500 MH / s, skupaj z mini različico, ki bi ponudili 250 MH / s. Vendar pa od takrat, so nadgradili, da 750 MH / s in 375 MH / s oz. To postavlja Mini-Vaultbreaker na skoraj hashrate na polno velikih Titan, in normalno VaultBreaker skoraj podvoji hashrate na Titan, ki izpolnjuje obljubo outclassing Titan v smislu cene in zmogljivosti, če so izpolnjeni posodobljene očala.

Sedanji pričakovani datum dostave v Vaultbreaker je uradno konec Q3 ali zgodnji Q4. Vendar se zdi, da je gospod Garza je prejel nekaj dobrih novic, saj njegove nedavne izjave, je namignil, da je lahko njihov razvoj dlje skupaj, kot so pustil naprej. Včeraj, v post o socialnih forumih GND Rudarska, Hashtrader je GAW Miner izvršni direktor izjavil:

Želim, da bi kaj jasno o naših VaultBreakers.

Obstaja NE scenarij, po katerem bo dovolim KNC nas prehitel trg. Če po nekem čudežu, se zgodi, da bo pripravljena na ladjo pred nami. Uporabil bom svoj podatkovni center spin gor vse svoje VaultBreakers dokler ne bodo pripravljeni, da so dobavljeni (ob predpostavki, da so bila priložena enote)

Še enkrat, ne obstaja način, da se jim omogoči, da poda razpršitev moči, preden bomo dostavili za naše stranke. To je moja zaveza, da vse stranke VB. Prosimo, širjenje besedo.

Scrypt Rudarstvo je moja hiša, in ne bom premagal v moji hiši

Josh- CEO

Kdo bo osvojil Scrypt Rudarstvo Wars?

Čeprav ima KNC očitno prednost, s svojimi izkušnjami in uspeh v Bitcoin rudarskem svetu, GND rudarjev je bilo hitro izključila konkurenco na Scrypt rudarstvu. Ne glede na to, ali GND Rudarji bije KNC na trgu ali ne, če sploh javnost VaultBreaker ob istem času kot KNC javnost Titan in očala za obe stroji so še nekoliko točni, potem GAW bo prišel ven na vrhu. Obstajata samo dve mogočih načinov za KNC za zmago to:

  1. GND Rudarji doživlja veliko nazadovanje. Vendar pa z obljubo g Garza za gostitelja stroje za stranke, če je pošiljka nekoliko z zamudo, in njihove nedavne zgodovine ali ladijskih strojev na času, da se ne zdi verjetno.
  2. Bodisi GND je stroji precej neuspešno, ali KNC več kot podvoji hashrate svoje Titan. V tem primeru, bi prišel, kdo ladje prvič. Ta scenarij je tudi malo verjetno, saj so KNC stroji dejal, da je v izdelavo v tem trenutku, in stroji GND rudarje so vedno izpolnjene, ali preseženi, na navedeni hashrate v preteklosti.

Ne morem reči zagotovo, kako se bo ta razvila, vendar pa bo zagotovo zabavno gledati.

Sorodne novice


Post Altcoin

To je o blokchainu, ne za Bitcoin

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Kaj je Feathercoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

Reddcoin je rast v letu Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije