GAW Rudarska shema je končno odkrila | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

GAW Rudarska shema je končno odkrila

GAW Rudarska shema je končno odkrila

GND Rudarji, GND Labs, povezane družbe, in Josh Garza so ponavljajoča se tema tukaj. Podjetje, GND rudarje, je začel kot strojne preprodajalec, ki se osredotoča na Scrypt rudarstvu, sčasoma pa širi na SHA256 in Bitcoin. Po tem, družba je zdelo, da gredo off skladbe, ko je začel, da je oblak, rudarstvo "Hashlet". Od takrat smo gledali Train Wreck počasno, ki je uničil veliko velik del svojih vlagateljev. Pred nekaj tedni sem pisal članek o preiskavi SEC v GAWand Josh Garza, ki se je začela s preiskavo družbe, kot tudi veliko drugih informacij, ki so bile nepokrite s skupnostjo ali razpoka, ki ga poznavalci.

Po tem, sem dal ven odprto vabilo za skupnost, da nam pošljete vprašanja za gospoda Garza in GAW. Josh me je zagotovil, da bo odgovoril na vsa vprašanja, zato sem mislil, da bi bilo najbolje, da bi skupnost odločiti, kaj je treba odgovoriti. Dovoljen sem, da bi še naprej za nekaj tednov, sestavili seznam najbolj zaupanja, preprostih vprašanj, da bi lahko, in poslali tiste, Josh 22. Februarja 2015 je bil v tistem času, da sem začel delati na tem, saj so se nekateri razodetja v tem članku so začeli razkrita. Kot je danes še nisem prejel odgovora. Seveda, ker to, kar je zdaj znano, da je malo verjetno, da pomembno.

Ko GND rudarji prvič izdali svoj Hashlets, so se srečali z mešanimi pregledov. Izplačila iz virtualnih oblak-rudarji so bili zelo dobri, premagal skoraj vse druge rudarske naložbe Bitcoin miningor Scrypt, vendar družba ne bi dejansko predložiti dokazilo, da je imel rudarsko oblast ga je prodala. Realno, Hashlets zdelo, da je bolj rudarskega derivata kot dejanska rudarske moči. Vendar, ko sem razgovor Josh Garzaa pred nekaj meseci, sem vprašal on, neposredno, »Kako lahko zagotovi, da bo Hashlets donosna?" Njegov odgovor je bil, dolgovezna, vendar so navedeni:

Kot čas gre naprej, smo zgradili načrte za nadaljevanje, da znižanje cene naših vzdrževalnih stroškov.

Tako dobro, kot

Vam je znano, s številnimi stvarmi, kot so zmanjšanje vzdrževanje, ki zajema vzdrževanje, jih nagraditi nekaj v sistemu, kot tudi, da bi lahko uporabljali tržnico za njihovo izmenjavo, lahko rečemo, da jih bo mogoče tvorjenje dobiček in denar. Zdaj, spet, to tam, kjer je pojem jasnosti... Izven te industrije, da bi denar ne pomeni, v 2 mesecih. Če ROI na običajne naložbe, se bo peljal, z zelo dobro naložbo, 5 - 10 let. Ko govorimo, da rudar, ki je nezaslišano število z njimi.

Ko sem vprašal za jasnosti o dolgoročni donosnosti Hashlets, je posnel ta komentar o dolgoročni vrednosti njihovih kupcev:

Niso vredni negativno število, tudi če boste morali korak in izravna, so vredni veliko. Če boste to storili tik ob njih, jih boste imeli za dolgo časa. To je dragoceno.

Njegove izjave je zdelo, da kažejo na načrt za nadaljevanje donosnost za Hashlets, tudi če GAW moral plačati iz žepa za njihovo podporo. Dejstvo je, od trenutka, ko so bili objavljeni Hashlets, je bilo precej jasno, da je edini način za GND Rudarji resnično ohranijo svojo obljubo o "donosnosti", je točno to. Sčasoma, če je bila rudarska moč podprta z realno strojne opreme, bi se stroški vzdrževanja bolj kot izplačilo (ko faktoring v začetnih stroškov in morebitne stroške za nadgradnjo strojne opreme), in GAW bi morali za pokritje razlike.

To se zdi, da so vrgli skozi okno s "Hashlet End of Life Napoved". Namesto, kupci se ponujajo nekaj možnosti:

1. Tam bo čas, kjer se bo možnost konverzije. To bo omogočilo Hashlets, ki se pretvori v HashStakers s ciljem nadaljevanja donosnosti. Kot je znano, HashStakers so po času, tako da obvestilo bo na voljo o tem, kako dolgo bo program HashStaker traja, preden se izteče, še preden je prišlo do konverzije.

2. HashStaker Marketplace bo nastala, če se HashStakers mogoče kupiti ali prodati.

3. GND Rudarji se tvori partnerstvo z novim, naslednje generacije in vrhunsko oblak-rudarske platformo. Je treba odločitev, da zapusti Hashlet v sedanji obliki, se bo samodejno pretvorijo v kupon, enako izvirno nabavno ceno strank, ki bo unovčljiv v novi platformi.

Z izjemo # 3, kar kaže na neko neznano, sedaj neobstoječo rudarske platformo, ostali 2 možnosti zaostajajo obljubo vedno dobičkonosno rudar. HashStakers so omejeni čas, tako da tudi če se ne proda, bo potekla. Tretja možnost sam je smešno, kot GND je "ZenPool" in "ZenCloud" že zagotavljajo platformo za oblak, rudarstvo. Nima smisla, da bi nova platforma nekako bi Hashlets spet dobičkonosna, niti ne bi bilo smiselno, da bi nekako bilo izvedljivo, da strankam kredit za nabavni vrednosti njihovih Hashlets za moštvo proti drugemu rudar, vendar ni mogoče kar naprej se Hashlets teče zdaj.

Dokaz goljufijam: DKIM-Podpisano e-pošto od GND je Josh Garza

Najprej, naj navede, da so e-poštna sporočila, objavljene na pastebin jih uporabnik za anonimno Bitcointalk imenom gawneedstobestopped. Običajno bi prezreti anonimne obtožbe, kot je ta... Vendar dokazov govori sama zase. Vir pomeni nič v tem primeru, saj gre za DKIM-Podpisane e-poštna sporočila.

Drugič, ne uporabljam izraz "goljufij" ohlapno. V prejšnjih člankih, povezanih z GAW, sem se potrudil, da bi se izognili sodbo, saj ni bilo nobenih konkretnih dokazov o nepravilnosti. To ni več res. E-poštna sporočila, ki so bili sproščeni kažejo očitno neupoštevanje vlagateljev, kot tudi spodbujanje protivrednosti digitalni valuti "trgovanje z notranjimi". Pravna opredelitev "goljufije", je pogosto težko določiti, vendar Modern Zvezna Žirija Navodila, Navodila 57-15, ki pojasnjuje, kako naj sodniki naroči poroto v primeru goljufije z vrednostnimi papirji, opisuje goljufij kot "splošni izraz, ki bo združeval vse iznajdljiv prizadevanja in pomeni, da posameznik razvije izkoristiti drugih. " To je definicija rabim za ta članek, in je edini izraz, ki primerno opisuje, kaj se je tu zgodilo.

Pomen DKIM-podpisa v zvezi z GND in Josh Garza

Sem presenečeno videti te DKIM-Podpisane e-poštna sporočila se pojavijo na Bitcointalk. DKIM pomeni, da je e-pošta "podpisan" na način, ki šifrirano dokazuje, da je bilo poslano iz določenega področja. Ne samo, da je mogoče, da se uporablja za preverjanje, da sporočilo ni bilo na noben način, kot bi morali zasebni ključ, da to storijo.

Torej, ko je glava e-pošte tudi nekako takole:

DKIM-Podpis: v = 1; a = RSA-SHA256; c = sproščen / sproščen;
utTasyVLHL6cYOvESeKSuXVII8VbGogHp2l4s =

To kaže, da je RSA-SHA256 podpis algoritem za podpis tega sporočila, se lahko uporabijo za dokazovanje, da je ni spremenjena, in prihaja iz geniusesatwork.com (ali ne). To se lahko preveri s prenosom vsebine elektronske pošte kot besedilo ali kopiranje surovo besedilo in ga pošilja skozi orodje potrjevanja DKIM. Poleg tega, da sem dejansko prejeli e-poštno sporočilo v preteklosti, ki se uporablja tudi isto domeno (d = geniusesatwork.com) in izbiro (e = GND). Ta kombinacija se nanaša na določeno zasebnih / javnih ključev, pri čemer prikaže javni ključ preko txt zapis DNS: gaw._domainkey.geniusesatwork.com

Ko je e-pošta, ki vsebuje DKIM podpisa kopira na orodje za preverjanje veljavnosti DKIM zgoraj navedenim, da bo izhod nekaj podobnega na naslednji sliki.

Josh Garza brat, Carlos, ki se ukvarjajo z Prodaja Paycoin in GND paketi

Na žalost, dva e-poštna sporočila iz novembra ne vključujejo DKIM podpis, čeprav vse druge e-pošto storiti. Preveril sem s svojimi e-pošto iz GAW, in se ni začela tudi DKIM podpisov do decembra, tako da to ustreza. Kljub temu pa bo opažam dva e-poštna sporočila, ki jih primanjkuje DKIM, kot tisti, ki ne more biti dokončno preveriti, kot da izvira iz Geniusesatwork.com, BTC.com, ali katero koli drugo domeno.

Prvi od e-pošte vključuje Josh Garza, njegovega brata, in vlagatelje. Že od novembra 2014, so e-poštna sporočila, ki kažejo, da je bil Carlos Garza ukvarjajo z vzpostavitvijo prodajo in zbiranje plačilo za GAW.

Spodnji e-poštna sporočila ponazoritev:

(Prvi e-poštni naslov je od novembra, in ne notinclude podpisom DKIM)

(Drugi e-poštni naslov je od decembra, in doesinclude a DKIM podpis)

Investitorji iz tukaj so kupovale v načrtu GND je z nekje med deset tisoče, milijone, dolarjev. Rishab Jain samo zdi, da je padla več kot 2 milijona $ v nakup Zen Hashlets, pretvoriti v Hashstakers, z obljubo, da bi skupno naložbo v višini 7 milijonov $. To ga naredi največja izmed teh investitorjev daleč... Ki je tudi del razloga, da so nekateri od kasnejših e-pošto tako grozno.

Še posebej, nekaj vrstic v 2. E-pošte res držijo ven. Prvič, Josh trdi, da Rishab da je GAW zaprli posel s Paypal:

Paypal posel je naredil (bilo narejeno že skoraj dva tedna), marketinško ekipo želel počakati, da bi lahko dobili več pr iz nje.

Zdaj, lahko se sprašujete: "Kaj se ukvarjajo z Paypal?" No, zdi se, da je to tisto, Josh ta investitor je povedal:

Partnerstvo se bo začel z vsemi paypal trgovci sprejemajo paycoin. Nismo se odločili, če bomo uporabili njihov uporabnik za prenose uporabnikov. Kot, da je tisto, kar paybase je. Ampak bomo povezati z vsemi trgovci. Tako lahko vsakdo, ki ima paypal sprejme paycoin.

To je neverjetna trditev... In vidim, kako bi investitor dobil navdušeni nad tem. Paypal integracija bi zagotovo je to celotna zgodba zelo drugačna od... Ampak, očitno Paycoinis vse trgovce, ki sprejemajo Paypal ni sprejeta. Po tem, Josh trdi, da Cantor Fitzgerald, dolar investicijska banka več milijard, vrednotene Paycoin na 60 $ na medalje:

Cantor je projiciranje PC, ki se giblje okrog $ 60 v juniju. Vse normalno, stvari bi se uporabljala, NDA, prvo pravico do zavrnitve na novih poslov, najboljših narodov, itd Dovolite mi, da vem, če obstaja interes. Ne sem že omenil, sem rezanje iz moje dodelitve, tako da brez skrbi :)

Zdaj, to ne more biti 100% ovržena, saj je Cantor javno ne omenja Paycoin na kakršen koli način. Cantor "s podpredsednik zagotovo je, ali je bil, ko je vlagatelj v GND Labs in Velika Njorka Wireless, vendar ni bilo nobenega potrdila, da se zaveda tega, kar Josh in GAW, delaš prav zdaj.

To je dejal, da je zelo malo verjetno, da bi Cantor Fitzgerald še trudim, da projekt vrednost novega digitalnega valuto. Kakšni osnovi bi jih uporabljajo, da bi našli vrednotenje $ 60? Kako bi upravičili to? Edini način, da bi bilo smiselno na vse bi bilo, če Paypal in GAW resnično so v sodelovanju skupaj... Vendar ni dokazov, ki bi kazali, da je res, ali je bil kdaj pa celo menijo, Paypal na kakršen koli način.

Skupnost Josh očitno zavajala GND za "premik na trgu"

Kako globlje namerno zavajanje vlagateljev, smo našli ta svetel primer:


To je precej očitno, kaj je mislil, ko Josh omenja:

Bom dobil vse, da verjamemo, da se gibljejo cene, tako da ga premaknete za nas muhaaaaaaaaaa

Potem ko je bil Paycoin sproščena, ni bilo več priložnosti, da Josh omenjeni je bil "premikom trga" ali "se gibljejo cene", vendar v mnogih primerih se je zdelo, kot da to ni bilo res. Na splošno, bi se napovedi o gibanju trga sledi rahel dvig cen, čemur sledi močan padec kot ljudje izkoristila gibanja. S to e-pošto, sum, da ni bil dejansko poskuša premakniti na trg, temveč se opira na skupnost, da naredi za njega, je potrjena. Ta vrsta tržne manipulacije je popolnoma neprimerno, in pogosto je prišlo do velikih izgub, za posameznike, ki s katerimi se trguje na napovedi.

Vklop GND je največji znani investitor

Rishab, kot že navedeno, je GND največji znani investitor. Njegovo začetno sodelovanje se zdi, da izvirajo iz off-the-knjig, "nič v pisni obliki" posel za 750.000 $:

(E-pošta iz novembra. Ne DKIM podpis)

Po tem, da je 2 milijona $ omenili že v prejšnjem poglavju, vendar to ni bil konec Rishab je vlaganje v GAW. Po 2 milijona $ od začetka decembra, se zdi, je bil potegnil še globlje proti koncu leta:

Branje skozi to e-pošto, se zdi, da Rishab končal obeta še ena 2 milijona $ za "praštevila". Zakaj bi to naredil? No, to je sledil pogovor, v katerem Joshed navedeno, da je bil "premika trga" na isti dan, ki ga je poslal e-pošto na druge člane GAW, smejala lažne trditve o gibanju cene, tako da bi drugi to storili zanj. Ne samo, da je Josh znova sklicevati Cantor Fitzgerald za legitimnost, z navedbo:

Cantor je pomagala sprožiti prvo javno izmenjavo za CRYPTO! In se bo uporaba * tako * BTC in XPY za bazne valute za početi trgovanje !!!!!! Sem o minilo, ko sem slišal, saj sem vedel, da so to počeli, vendar nisem vedel, da bi uporabili XPY kot osn. Mislil sem, da nam bi bilo na seznamu.

Ne morem si predstavljati, kaj bo naredil, da XPY.

Prosimo, še enkrat, da je to med nama. Tudi moj brat ne more vedeti. Moram naj mu vedeti, da ne verjamem, kantor se dogaja, da nam omogočajo, da več prodati kovance, krmilniki ali celo denarnice. Moj partner Stuart pravi, da je Howard (predsednik), ki je povedal, s svojimi fanti, ki XPY se dogaja za dvig vrednosti, da se ujemajo BTC.

Seveda, to exchangehas ni uresničila, ali celo so omenili Cantor. Poleg tega, ne morem videti finančno institucijo lansiranje izmenjavo in uporabo valuto kot Paycoin. Čeprav mislim, da Paycoin zadel na nekaj idej, da bi pritožba na bančni sektor, je daleč od dejansko zagotavlja trdno podlago za njih. Bolj ustanovljena digitalna valuta, kot je Bitcoin, ali lastno, novi digitalni valuti, namesto enega s tako poslabšala ugled, bi bilo veliko bolj smiselno.

Na žalost, gospod Jain se zdi, da so se v vabo.

Vendar, tudi če je bil zavedeni, bi bila ena od misli, da bi morali Josh dostojnosti, da je vseeno, na nek način, o fantu. Tudi branje skozi vse to, bi lahko celo oditi z vtisom, da je nekaj, kar lahko samo padel skozi s Paypal posel, in Josh napačno razumljen nekaj v zvezi s Cantor. To ne bi bilo pojasniti tržno manipulacijo, vendar bi vsaj manj grozno. Na žalost, e-pošta poslana po enem tednu po predhodni komunikaciji med Josh in Rishab kaže točno, kako Josh vidi Rishab:

Prav tako ne bi to do Rishab. Če ga imaš v vrvi, zadnja stvar, ki jo želite storiti, je spremeniti stvari

Pozorno preberite to vrstico. Po prevzemu Rishab je denar, je Josh šel svojemu bratu, da bi v svoje "fante" za posebno obravnavo na kupno paycoins, da bi poskušali preprečiti pritisk navzdol od ljudi, ki jih prodajajo na trgu. Rishab, na drugi strani, ki je zdaj izključena iz tega iz neznanega razloga. Ni znano, ali je del sestavljanke manjka tukaj, da bi kontekst te nenadne spremembe, a očitno Rishab ga čutil. Le dva dni kasneje, je dosegel, da Josh s svojimi pomisleki:


Zdaj, tu se zdi, kot ifRishab poskuša igrati kul, in še okrepiti, da podpira Josha, medtem ko je omeniti, da partnerji so začeli skrbeti. Odgovor Josh je agresiven in vzvišeno, in navaja presenetljivo "dejstvo":

Imam več deset fantov, ki so vložili veliko krat več, kaj imate vi, in ni niti enega je poslal e-pošto, kot je ta. Večina od njih se trudijo, da več kupiti navzgor.

Nimam pojma, če so vlagatelji v GND / Paycoin, ki niso omenjeni v teh e-pošte, vendar se zdi zelo verjetno, da obstaja na desetine ljudi, ki imajo več kot 4 milijonov $ + vložili. Če bi bilo to res, bi bila dosežena 20 $ tla, da GAW obljubil. To bi le bil način vzpostavitve izredno velik nakup steno pri 20 $, in omogoča vse tiste, ki je želel likvidirati smetišče svoje kovance v steno. S številom Paycoins, da so "v naravi", ne pa v denarnici predsednika kontrolorja ali že v lasti GAW, da je tako nizka, $ 52 milijonov +, ki bi nastala še ena ducat investitorji večji od Rishab, skupaj z Rishab sam, bi bilo dovolj za nakup vsak preostali Paycoin pri 20 $. Z "deset", ki kažejo, 24+ vlagatelji z več vloženega kot g Jain, bi bilo to nepomembno.

Resnično, da je težko, da ne smili g Jain na tej točki. Trenutna cena Paycoin je 0,88 $, kar pomeni, da je verjetno izgubil milijone, če mu je uspelo, da kupujejo in prodajajo zelo dobro. Ne glede na to se zdi, da mu ni dal gor, in tudi imel ideje o tem, kako bi mu pomagal priti Paycoin dogaja:

(Surova besedilo Ta e-poštni je napačno oblikovan, in s tem podpis DKIM ni mogoče preveriti. Sem poskušal odstraniti dodatne prostore, da ga dobijo, da je prvotno stanje, ampak ne morem, da se je ravno prav. Kakorkoli, obstaja ni nič, da se zdi, obremenilni ali narobe v tem. No, če lahko kdo določi oblikovanje, in tole pravilno preveriti, se obrnite na nas)


Vsaj delo, ki ga predlaga, zveni kot legitimnega promocijo, in da je težko, da ga je kriv za želijo, da bi kovanca uspeh. Edini izhod iz te luknje je povečati vrednost Paycoin, ki meni, da je bila e-pošta od začetka januarja, se zdi, kot da lahko izgubi vzrok.

Kakorkoli, upam, da je prebral to e-pošto že, ali pa jih prebere tukaj. To lahko pomaga pojasniti, kaj se je zgodilo z Josh, GAW in Paycoin malo.

Partnerstvo GND je z Mastercard

Zadnja sreda, februar 25, 2015, kovance Požar objavil odgovor articlein na nedavno napoved GND je trdil partnerstvo med Mastercard in Paycoin. Po Coin Fire, dva člana svoje ekipe stik Mastercard, da se pozanima o partnerstvu in prejeli odgovor od Seth Eisen od MasterCarda Corporate in javne zadeve komunikacije oddelku:

Želim pojasniti, da MasterCard nima odnosa z PayBase / PayCoin.

To ni presenetljivo, glede na število prejšnje "partnerstva", ki jih ni uspelo uresničiti. Kljub temu, kot je ta najnovejši razvoj, si zasluži, da je treba omeniti.

Nisem prepričan, kaj dodati k temu, da ga bom ostati pri tem. Vas prosimo, da pripravijo svoje lastne zaključke, in delite svoje misli o tem, kaj se je zgodilo. Vem, da je veliko drugih stvari, ki so se zgodile od mojega starejšega, bolj celovito članek o GAW, in bom verjetno ga dopolni v bližnji prihodnosti. Vendar sem bolj zaskrbljen e-pošto, kot karkoli drugega. Tisti Poudariti je treba, za vse, ki sodelujejo z GAW brati, ker se najslabše od njih lahko dokaže, da izvira iz btc.com ali geniusesatwork.com... In obe domene so v lasti Josh Garza.

Vse e-pošte, ki so bile uporabljene v tem članku, je dostopna na pastebin eno od spodnjih povezav.

Http://pastebin.com/XfFy1dfU

Http://pastebin.com/2RHUSj8C

Http://pastebin.com/utQzx8jP

Http://pastebin.com/2hPQfx2Z

Http://pastebin.com/RuK4AVhc

Http://pastebin.com/PgdWNhae

Http://pastebin.com/QsNnQwmp

Http://pastebin.com/HnQfMMp1

Poleg tega, lahko drugi e-poštna sporočila je mogoče najti z iskanjem po pošti zgodovino gawneedstobestoppedon Bitcointalk.

Ljudje so bili dosegel, da mi je po zadnjem članku sem napoten o GAW, prosi za posodobitve, mi pošilja podatke, ali pa samo komentiral situacijo. Se opravičujem, če ste me kontaktirali in nisem odzval. Sem preživel kar nekaj časa, da ne presegajo razpoložljivih informacij, ki poskušajo da vidim, če mi je manjkalo ničesar, ali napačno razlago, kaj sem bral. Na žalost, tistega, kar je bilo navedeno zgoraj, ne najdem nobenega drugega logičnega zaključka.

Sorodne novice


Post Altcoin

Prihajajoče Bitcoin Forks v letu 2018 - Tukaj je, za kaj je treba gledati

Post Altcoin

Kako priti do bitkoinov: preprost vodnik za začetnike

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Predstavljamo uradno vladno sankcionirano kriptokurrenco v Ekvadorju

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokaže, kako izvajati dvokomponentno zaščito datotek denarnice

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates pravi, Bitcoin je boljši od valute

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Post Altcoin

Šest idej Bitcoin in Altcoins potrebujejo obema deloma

Post Altcoin

6 Bitcoin trgovanja vaje vredno branja

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

Dnevno poročilo Coin Brief: Twitch.tv in Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware in Tecnisa