FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Svante Lehtinen je bil tiho in previdno revolucionarno gospodarstva na Finskem. S svojo neprofitni projekt FIMKrypto, je zaposlen z ekipo kodiranje in strategi preizkusiti novo metodo za vzpostavitev skupnega bogastva v državi. Ambiciozni cilji vključujejo zagotavljanje temeljni dohodek za vse, ki izpolnjuje pogoje finskega državljana, nagraditi spodbude za sodelovanje, in končno splošno izboljšanje kakovosti življenja finskih ljudi. Lehtinen upa učenje iz napak prejšnjih altcoins, poleg skrbne izvedbe dolgoročno strategijo, bo pomagal FIMK vzpostaviti trdne temelje v digitalnem meji. Dejal je:

Od trženja in operativnega vidika smo se zagotovo naučili, da je hyping kovanec in gre za hiter razcvet ni vzdržen. Tudi od distribucije Auroracoin je postalo očitno, da je nenadoma "Zračni desant" precej grozno način za distribucijo nacionalnega temeljnega dohodka. FIMKrypto redči učinek oskrbe dodatnega valute s povečanjem zneska osnovnega dohodka počasi le za uporabnike, ki so izvedeli o FIMK sami in se odločijo prostovoljno. Tako širitev gre organsko prek od ust do ust.

Medtem ko so bili cilji daljnosežne, je Lehtinen srečal velik uspeh med potjo proti širšo uporabo finske digitalno valuto. Potem ko je dvignila nad 533 bitcoinsto začetek projekta je FIMK ekipa ima načrte za organizacijo za povečanje njihove prisotnosti v naslednjih štirih letih. Ena od njihovih najnovejših mejnikov je bila objava njihove nove denarnice.

MoFo denarnice, in prihodnji razvoj

MoFo Walletis razvoj FIMK, katere cilj je doseči najboljšo kombinacijo varnosti in dostopnosti. Denarnica je HTML5 temelji, in dostopna iz katere koli naprave. Kaj loči ta od drugih spletnih denarnic je, da je več kot le gesla, bo naprava dostop do računa potrebujete datoteko shranjeno na sistemu. To omogoča uporabniku, da ima varnost polno na namizju denarnici, ampak tudi združljivost križ naprava povezana s spletnimi denarnice.

Lehtinen je dejal, da:

Želim, da bi ljudje ponovno razmisli, kaj je denar, tj. Prenos in shranjevanje vrednosti, vizije, ki je tradicionalno fiat nekako izgublja v teh dneh. Te stvari so ukoreninjene v volji prispevati k izboljšanju stanja na svetu. Vsako živo bitje ima vrednost. Problem je pravilno usmerjanje celo ohranjanje dobrega počutja samega bitja. Torej, to so motivi; in poskus, da bi vrednost ne-tako-dobro-off ljudi, ki želijo preživeti dni pisno forum posts je bil prvi korak. Moral sem hitro prestopiti k bolj učinkoviti mesta, kot so vzpostavitev kvazi-nacionalni cryptocurrency.

Sorodne novice


Post Altcoin

Kako kupiti Namecoin (Paypal, kreditna kartica, Cash) - 100% varno in enostavno

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

California En korak korak bližje legalizaciji Bitcoin

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Vadnica: Reddcoin POSV nadgradnja denarnice na Mac

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak

Post Altcoin

Želite delati in se plačati v Bitcoinu? Tukaj je šest spletnih mest, ki vam lahko pomagajo

Post Altcoin

6 najboljših Bitcoin mining software

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Nepotrjena transakcija Bitcoin? Tukaj je, kako zmanjšati čas transakcij Bitcoin