Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Ethereum dvigne 6,4 milijona dolarjev v prvem četrtletju prodaje Genesis

Ethereumproject je zbral več kot 11.000 Bitcoins- ali $ 6,4 milijona v času pisanja - za pomoč pri financiranju svojega ambicioznega projekta izgradnje decentralizirano platformo za praktično vse vrste pogodb.

V zameno za enega Bitcoin, financerji Ethereum dobili 2.000 eter (ETH), lastniški cryptocurrency tega goriva v omrežju Ethereum. Ko omrežje začenja to zimo, bo eter plačati za kriptografske izračune na Ethereum blockchain, da bi preverili pogodbe.

Ethereum Genesis Saleis naj bi trajala še 30 dni, pri čemer je znesek etra prejela eno Bitcoin zmanjšuje nad tem časovnem obdobju. Ko je dejansko mreža zažene v nekaj mesecih bo vse eter, ki je bila kupljena v Genesis prodajo se hardcoded v prvem bloku Ethereum in razdeli podpornikov v prenesete odjemalca.

Po tem bo dodatnih 9,9% začetnega zneska ETH treba dati članom zgodnjih contributorsand skupine; drugo 9,9% nepovratnih sredstev bo šel v smeri z Ethereum temelj; in končno, bo znesek v višini 26% začetne ETH blok razdeli rudarjev vsako leto.

Ethereum je dolgoročni potencial

Začetek Ethereum je močno hyped v cryptocurrency skupnosti v letu 2014, in za dober razlog - ta sistem poskuša narediti za pogodbe, kar Bitcoin storil za valuto. Ob decentralizirano, trustless omrežje, ki lahko šifrirano preveri pogodbe bi lahko zagotovila cenejše in bolj učinkovite različice odvetnikov in posrednikov. Čeprav, to je "naročila" omogočajo še veliko, veliko več kot to.

Seveda, tiste vrste aplikacij so več let po vrsti in predstavlja le okus naravnega potenciala v Ethereum. Toda projekt ustvarjalca vitalik Buterin pojasnjuje na channelthat Ethereum YouTube enkrat njegova mreža zori, lahko izrežemo srednji moških za skoraj vsako vrsto naročila ali transakcije:

  • Decentralizirano finance in upravljanje premoženja
  • Peer-to-peer sporočanje in socialnih omrežij
  • Distributed gostovanje in shranjevanje podatkov
  • Spletnega glasovanja in pregledno upravljanje

To so samo so nekatere od glavnih možnosti, vendar je narava Ethereum je, da je popolnoma odprt za kakršne koli pogodbe. To nima vgrajene v kategorije, za kar so podprte vrste pogodb, kot je to primer pri NXTor nasprotne stranke.

Zaradi Ethereum je agnosticizem proti kaj dobi uporablja omrežje za, da je pravzaprav zelo težko napovedati, kakšne vrste aplikacij, ki bi lahko dobili zgrajena. "Najbolj zanimive aplikacije Ethereum so verjetno tisti, ki smo jih niti pomislil," v skladu s vitalik.

Decentralizirano Avtonomna prihodnost

Dejansko, ob idejo decentraliziranih aplikacij in jo razširja na prihodnost prinaša nekatere zanimive možnosti.

Ko se je začela Genesis Prodaja, projektna skupina Ethereum je na IAmA subreddit odgovoriti na vprašanja privrženci. Eden izmed njih je vprašal: "Kaj je najbolj sci-fi nor mejni nepredstavljivo aplikacija, ki bi se lahko Ethereum uporablja za v prihodnje?"

Vitalik respondedwith vizijo futuristično družbo, ki deluje izključno na distribuiranih pogodb in decentraliziranih sporazumov med strankami. Na primer, si predstavlja scenarij, po katerem najem nekaj zemlje vključuje plačila najemodajalcu skozi blockchain - če najemnik preneha plačuje, bo blockchain samodejno povedati zemljiške knjige za prehod lastništva nazaj lastniku, in ključavnice ne bo več sodelovala z ključ pametni te najemnike. Po vitalik, takšno, ki temelji na blockchain upravljanja s pogodbami ne samo uporablja za najemodajalca:

Seveda, vaš najemodajalec vežejo enaka omejitev - če se izklopi svoj račun plačilne lokalna vlada $ 6,60 davka na vrednost zemljišč na dan, nato pa izgubi lastništvo in pogodba avtomatsko preklopi, tako da se najem od vlade namesto tega. Vlada sama je preprosto velika decentralizirana organizacija, in si lahko ogledate v realnem času $ 6.60 gibljejo na blockchain in na koncu dobili na račun, da plača za medicinski raziskovalni program, poskuša razširiti človeško življenjsko dobo od 170 let 230.

Ethereum lahko sčasoma služil kot podlaga za decentraliziranega upravljanja, ki omogoča blockchain tehnologijo, da bi vlada tako učinkovitejši in bolj transparenten. Ni potrebe, da zaupajo v nekaj napačnih ljudi posredovati pogodbe pošteno in natančno, saj bo Ethereum omrežje narediti te stvari bolje in hitreje.

Pasti na poti v Genezi

Kljub vse možnosti Ethereum je, ni bilo, ne da bi svoj delež težav na poti za začetek. Ker je Genesis Prodaja dejansko pomeni IPO, je povzročil skrbi, da bi zakonodajalci zveznih vrednostnih papirjev motijo ​​- kot rezultat, je eter prodaja odloži, dokler je projekt dovolj samozavestni v svojem pravnem položaju.

V pogovoru z kovancev Brief, podjetnik Erik Voorhees komentiral ironijo Ethereum je odprta za ureditev pred začetek:

To je povsem razumljivo, da želijo to storiti, vendar pa se mi, da je neke vrste nasprotje, kako naj to cryptocurrency stvari delujejo. Ne bi smelo biti točke odpovedi s ustanoviteljev. To ne bi smelo biti, da če jo sprostite, lahko regulator jih zatreti in nato Ethereum več.

Tak se zdi dinamično za ponazoritev, kako, čeprav ima zrela Ethereum omrežje veliko možnosti za spreminjanje družbe mnogo let po vrsti, projekt pa je kljub temu še vedno v povojih, na tej točki. Morda je bilo dobro, da je ekipa dobila svoje zakonske race v vrstnem redu, preden bistvu začenja vredna dolarjev IPO - da bi bilo škoda, regulatorji ubiti tako obetaven projekt, še preden se je dobi od tal.

Za zdaj, Ethereum zagotovo zasluži blizu pogled s strani vsakogar, ki ga zanima pri uporabi decentralizirano naravo Bitcoin v zapletenem svetu pogodb in zakonov. Če bo projekt uspešen zagon za omrežje to zimo in nato negovati poseben skupnost razvijalcev, to samo lahko obrnejo futuristično vizijo vitalik Buterin je v resnici.

Sorodne novice


Post Altcoin

6 Koraki za oceno, ali je alternativna kriptocurrency vredna naložbe

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Myriads EasyMiner prinaša Myriadcoin na nove trge

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finskega gospodarstva s kriptokurrenco

Post Altcoin

To je o blokchainu, ne za Bitcoin

Post Altcoin

Bit-thereum - Potencial Bitcoin, Ethereum in Orisi, drugi del

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna sprememba: Dokaz hitrosti (PoSV)

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

GAW Rudarska shema je končno odkrila

Post Altcoin

8 načinov, da nikoli ne zamudite bistvene posodobitve Bitcoin