Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je pripravljen iti

Kot je navedeno v zadnjem času, v članku "Kaj je Dogecoin?« Je Dogecoin skupnost združili svoja sredstva za sponzoriranje Nascar je # 98 avto, ki ga je Josh Wise poganja, v višini 55.000 $. Opravljene slike so bile na voljo že nekaj časa, zdaj pa je nov avto je pripravljen, in prvi pravi fotografije so bili sproščeni. Avto je lepo narejeno, in bo potekal v 499 Sprint Cup dirki Aaron je 4. Maja 2014 na Talladega Superspeedway v Alabami.

NASCAR navijači, podporniki digitalni valuti, in mediji so vse pokazale ugoden odziv na sponzorstva in Josh Wise sam dejansko se vključijo v digitalni skupnosti valute v zadnjih tednih.

Ta dogodek se pričakuje, da bo v ospredje na digitalno valuto, in se lahko zelo dobro uvesti popolnoma nov del prebivalstva na idejo za njim. NASCAR "Dogecar" je izdelana iz subtilne barve, temveč razposajeni slike in izstopa v primerjavi z drugimi avtomobili NASCAR. Razburjenje je čutiti v Dogecoin subreddit, in so Facebook, Twitter, različnih forumih, klepetalnicah in drugih množičnih komunikacijskih kanalov.

Kako lahko to pomaga Dogecoin, ali drugi Cryptocurrencies?

Kot Josh Wise dirke po progi, je lahko zelo dobro pomaga spremeniti javno mnenje o digitalni valuti. Profesionalna športna sponzorstva je velik korak v smeri mainstream sprejem digitalnih valut, in to je neverjetno, da vidite NASCAR kot progresivne sile v zvezi s tem. Če gospod Wise zmaga, bo verjetno začetek novega zlom shodu, ne samo za Dogecoin, ampak za vse večjih kovancev.

Celotna digitalna valuta svet gleda, in če je to podjetje uspešno, ne bi bilo presenetljivo, sponzorstvo in oglaševanje, od drugih kovancev v bližnji prihodnosti. Zamislite si prihodnost, v kateri je novi kolegij nogomet skledo igre, BTC skledo, igral v "Bitdome" s trofejo, ki ima več kot velike fizične Bitcoin na vrhu je. Ali bi Reddcoin sponzor g pametno je najbližji tekmec, in pustite, da gledalci gledajo fizično predstavitev spletnega tekmovanja, ki ga lahko vidimo danes. Po tem so Sacramento Kings, ki so v celoti sprejeli Bitcoin in digitalna valuta, lahko vključujejo Bitcoinimage na svojih dresov, podobe Litecoin, Reddcoin, Dogecoin, Vertcoin in drugih kovancev na svojih stadionov koncesije, in omenil valute v pogovorih z mediji. Digitalni valute so Decentralizirana Avtonomna Corporations (DAC), in tako lahko učinkovito sponzor organizacijo preprosto jih je ta organizacija drži kovance in oglaševanje valuto, ki lahko poveča vrednost kovancev, ki jih imajo.

Te ideje se zdi malo verjetno, je danes, ampak v začetku leta 2014, ki bi verjel, da bi Dogecoin na strani avtomobilskega dirkanja v Talladega do maja?

Sorodne novice


Post Altcoin

Razlaga nizke cene Reddcoin in poziv za preglednost

Post Altcoin

Kako trgovati z bitkoinami in NE priti do aretacije

Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

Kako zaščititi svojo Bitcoin denarnico

Post Altcoin

7 Bitcoin pesmi, ki jih poslušate pred letom 2013, je konec

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 preprosti koraki - začetni vodnik

Post Altcoin

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Kako zahtevati svoje Bitcoin Cash in jo prodajati za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast