Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

Dogecin Dogecar na Talladega Superspeedway

No, je bilo poslovanje Josh pametno pri 499 Sprint Cup Series Race Aaron je v Talladega Superspeedway v Alabami danes, in g Wise dal najboljše rezultate v letu. Medtem ko je končal na 20. Mestu, je delal svojo pot do 4. Na eni točki, in preprečiti več možne nesreče z neverjetno spretnost. Kot smo zajeti način, na katerega je povezan z Dogecoin, in vodstvo do te dirke, v preteklosti, bomo namesto tega predložiti seznam za omenja, v bližini klice in druge dogodke, med dirko, ki izpostavila Dogecar.

Intervju z Dogecoin je Dogecar Driver, Josh Wise, nekaj dni pred dirko.

Video Kevin Dela Rosa na Dogecoin Dogecar Vstop Pit Road Pred Race

Dogecoin je voznik jame Alone, in opozarja na znanilca

4 Zapisnik Racing blizu konca. Josh Wise in njegova Dogecar Creep do 4., vendar pa ni zmožen, da imajo na njej.

Ne glede na to, Velika Delo g Wise in Win za Dogecoin Skupnosti.

Josh Wise Ozko zamudi Big Crash. Dogecoin Dogecar bo dočakal Another Day!

Dale Earnhardt Jr. Omenjanje njegovo srečanje z Dogecar ob koncu dirke.

Dobro delo G. Wise. Veselimo se srečanja z vami in Dogecoin Dogecar, v prihodnjih dirkah. Vso srečo!Srečni četrti! Nova orodja Bitcoin in Altcoin po praznikuHiter update, od kovancev Brief, za naše uporabnike, preden se vrnemo v naših osamosvojitvenih svečanosti dan.

Jutri bomo javnost seznam novih funkcij in orodij, ki se razvijajo, so bili pred kratkim razporejeno, ali so pripravljeni, da se sprosti. Nekatere od teh ste morda opazili, kot so naši SHA-256 rudarstvo donosnost grafikonu Bitcoin rudarjev, ki morda želeli, da pogled na nekatere druge SHA-256 kovancev, ki jih je mogoče izkopati s ASIC. Tudi naša Scrypt rudarstvo dobičkonosnosti karta, ki je ob drugačen pristop, kot mnoge druge spletne strani. Naša grafikon je seznam kovancev, ki temeljijo na povprečenja algoritem, ki naj bi omogočil rudarji izbrati donosne kovanec, kot so pike, Kittehcoin, Reddcoin, Dogecoin, itd, ne da bi morali preklopiti večkrat na dan zaradi majhnih nihanj v težavah.

Prav tako so mnogi komentirali naših kovancev straneh, ki so dostopne ga bo https://99bitcoins.com/c/*coincode* (ni več aktiven). Te strani vsebujejo veliko količino informacij, ki segajo od zadnjih člankov, da težavnostnih grafikoni, grafi družbenih dejavnosti, in cene kart. Te strani niso takoj opazne, kot smo ni na voljo celoten seznam povezav, niti na kakršno koli napovedi o teh straneh. To je bil po svoji zasnovi in ​​jutri posodobitev bo razložil te strani, in njihov namen, podrobneje.

Torej, do takrat, upam, da ima vsakdo veliko 4. Julij, bodisi zato, ker praznujemo dan samostojnosti, ali pa samo zato, ker je petek!


Kako pridobiti Bitcoins: tri načineBitcoins so, res, revolucija. Za gospodarstvo, za banke, tudi za internet. Do sedaj smo lahko celo rečemo, da je Bitcoin virusno. Ta digitalna valuta je tako drugačna od vsega, ki je obstajala do sedaj, brez controll iz vlade ali bančni sistem, zaradi česar je decentralizirano kovanec.

Ampak to že veste, danes pa smo se odločili, da rememberthe tri načine, s katerimi lahko zaslužite Bitcoins.

1. Bitcoin rudarstvo

Najbolj zanimiv način za pridobivanje Bitcoins, ustvarjajo svojo digitalno valuto. Seveda, za to, kar potrebujete za super postavne računalnik, kot so tisti, prikazani tukaj.

2. Bitcoin Exchange

Lahko izmenjujejo dolarjev, jen, evrov ali druge valute za Bitcoins na spletni izmenjavi kot Mt, GOX. Za to, boste potrebovali Bitcoin denarnico, ki ga lahko prenesete iz bitcoin.org. Ti lahko


Kako priti do Bitcoinov, ne da bi jih morali kupiti: prodajajo stvari na spletu za kriptokovno obtožboDo sedaj smo govorili nekajkrat o možnih načinov za pridobivanje Bitcoins. Na primer, v tem postwe povedal o treh najbolj znanih načinov, da se cryptocurrency. Vendar pa obstaja še ena možnost in to je tako enostavno... Prodaja svoje stvari na spletu za Bitcoins!

Obstaja nekaj načinov, na voljo za amatersko trgovca, ki nujno potrebuje Bitcoins, vendar morate najprej vzpostaviti denarnico, nekaj, kar lahko izvedeli, kako narediti tukaj. In zdaj, gremo na tisto, kar je pomembno.

1. Craigslist

Če prodajate nekaj na Craigslist, dodajte besedilo "Bitcoin sprejet". Čeprav je platforma je zelo natrpan z veliko prodajalcev, nikoli ne veš, če bo nekdo rad, da bo poslovanje z vami zaradi možnosti Bitcoin.

2. Coingig

Tam je že trg Bitcoin temelji (podobno kot eBay, vendar je namenjen digitalni valuti): to je Coingig. Če vas zanima, obiščite spletno stran in ustvarite svoj račun. Vključujejo dobro ime in opis za vaš predmet, kot tudi fotografijo. Nato izberite plačilo v Bitcoins. Zapomnite si, da je na tej spletni strani, pri čemer je strokovno in resno, je najbolj pomembna stvar.

3. Silk Road

Če so izdelki, ki si poskušajo prodati... No, gremo z nenavadno, lahko uporabite spletno stran Silk Road, zelo neurejenega platformo. Silk Road je kot spletni črnega trga, ki deluje samo z Bitcoin. Za dostop do njega lahko uporabite Tor in uporabo Silk Road naslov (silkroadvb5piz3r.onion) ali uporabite Tor proxy. Potem, se lahko registrirate kot prodajalec in ustvarite račun.

Via coinbit.tumblr.com

Sorodne novice


Post Altcoin

Dnevno poročilo Bitcoin: CheapAir sprejema Dogecoin in Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange in več

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin s Paypal, kreditno kartico ali bančnim nakazilom

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Post Altcoin

Seks in enojna Bitcoin

Post Altcoin

Uvod v trgovanje s Bitcoinom

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoinova borza z mešanimi FOREX & Altcoins

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

Mastercoin in Omniwallet Beta

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Beta pregled - Reddcoin Socialna denarnica z integracijo socialne mreže

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Postanite Bitcoin varnostni strokovnjak