Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Ko Dogecoindebuted v decembru preteklega leta je bila sprejeta z velikim navdušenjem od ljubitelje doža meme, in prav tako velik dvom o tem je upravičenost iz zelo veliko vsemi ostalimi. Kljub negotovosti, vrednost novih cryptocurrency narasla vodi skupnost, naj sprejme slogan "na Luni!" kot bojni klic. Doge se kmalu našli v 3. Mesto na seznamih Cryptocurrency Marketcap, in v samo 90 dneh je že dosegla zgornjo mejo trgu 90 milijonov $. In potem, raketa je zmanjkalo plina.

Po doseženem vrhuncu 12. Februarja vrednost Doge začela dolgo, trajno zmanjšanje tako celotni tržni in individualno ceno na enoto. Prišlo je pričakovanje, v marcu, da bi drsnik navzdol, na koncu, ko je skupnost uspešno postavljeno $ 55.000, da sponzor voznika NASCAR Josh Wise. Na žalost, se to ni zgodilo in ni bilo prave spike v doža vrednosti do treh dneh med 14. Aprila in 17. Aprila, kjer 22 milijonov $ dolarjev je bilo črpano na trg pred drsnik nadaljevala.

Kljub temu je Doge skupnost še naprej navijanja na svojo valuto, kljubovalno upira realnost počasi, neizprosni upada. Njihova 87.000 močna skupnost še naprej objavili veselo fotografije, pozitivne Memes, in na splošno obnašajo v brezskrben, zelo pozitiven način, da je bila njihova blagovna znamka že od samega začetka. Potem, prejšnji teden smo videli temno, grdo stran doža, da je nihče ne sumi tam.

Začelo se je z blagovna znamka

Zaradi še nepojasnjenih za tega avtorja, Ultra Pro, zbirateljske dobava kartice, odločila, da blagovno znamko doža Meme. Ni beseda "dož" kot srednjeveškega vladarja mesta Benetke, vendar je dejanska Shiba Inu meme. Crypto-plačilni procesor, in dolgoletni Doge navdušenci, moolah takoj odzvala na Twitterju z besedami "zaščitni znak. Obvestilo o nasprotovanju. Neizbežna vložitve. #dogecoin", ki je na poti, ki je v celoti seznanjeni z Twitterverse, zamenjati veliko ljudi.

Ta zmeda je povzročilo nekaj nemirov v doža skupnosti, in so-avtor šifrirnega Jackson Palmer, dosegel, da Ultra Pro izvedeti, kaj točno se je dogajalo. Ultra Pro trdili, da ni imel namena ogrožanja Dogecoin skupnosti na kakršen koli način, obliko ali obliko. Očitno zadovoljni s svojim zagotovila, da ne bi bilo moteče pri povezanih Dogecoin podjetij, Palmer šel na doža subreddit in jih posredovati dobre novice. Kot tudi njegovo prepričanje, da moolah je zaradi bistveno zgrabi na blagovno znamko Dogecoin zase.

To je pripeljalo do interneta catfight med moolah ustanovitelj Alex Green in Jackson Palmer z doža subreddit nihala med dvema Titans. Konec koncev (in presenetljivo glede na količino strahu-načrtno vzbujanje strahu o Green v doža skupnosti v preteklosti) je skupnost končala ob strani moolah v celotni aferi. In, v značilnem Internet mode, mob vklopljen Palmer z divjaštva redko vidijo izven zmago nemirov, ki se uporabljajo za praznovanje športnih prvenstva. Sovražni usmerjena Palmer je bil tako velik, da je odšel iz celotne skupnosti (vendar se čudno ne Dogecoin) kliče Doge subreddit "žal kult-like", ki je težko trditi, v resnici. (Čeprav je v vseh pravičnosti, so na splošno dobrosrčen kult.) Ves, žalostna preizkušnja wasneatly povzel upby Reddit prispeva Smarty Shibe, ki pravi, da je v očeh doža skupnosti Jackson Palmer zdaj "dobesedno Hitler", medtem ko moolah je "dobesedno Jezus."
Dne 28. Junija Green objavil blog post o moolah uradni strani poskuša počistiti stvari malo. V izrazitem nasprotju s svojim prejšnjim (sedaj izbrisano) izjavo o Reddit je sprejela jasno, miren ton in pozval k boljšemu narave doža skupnosti, ko je poskušal razložiti svojo plat stvari. Predvsem je naslovljena na obtožbe, da so bili moolah vlagatelji manjkajo na področju varstva potrošnikov in da je (Zeleni) je bil tekoč, da pobegne z $ 330,000, da je moolah postavljeno.

Iz pepela 

Včeraj je bilo napovedano, da je bila nova Dogecoin fundacija, ki se oblikuje z novo začetno urnika, ki jo sestavljajo Felix von Drigalski, Jens Wiechers, Steven Hirschmann, Josh Mohland in Debbie Ballard. Nekdanji član Doge Foundation Eric Nakagawa (ki je odšel doža skupnosti ob približno istem času kot Palmer) izrazil ponovno zanimanje skupnosti in željo za delo z novo fundacijo. To bomo še videli, če se bo to zgodilo, in kaj Fundacija namerava storiti glede Dogecoin ki, ne glede na to, kako gledate na to, je v resnih težavah.

Prihodnje v Doubt

Kot sem že navedel, je vrednost Doge je zelo dramatično od to je vrh v februarju, ki ni dobra novica za deset trgovce, ki sprejemajo Doge kot zakonito plačilno sredstvo za transakcije. Na primer, se spomniš, ko Alex Green nesreči podaril 20 milijonov Doge za kampanje Josh WiseNASCAR? V času, ki je bil 15.000 $, kar je približno ena tretjina $ 55K skupaj. Če bi se kdo darovati 20 milijonov danes bi bilo vredno $ 5264 bistvena razlika samo.

Med brskanjem po Dogecoin subreddit vidite številne fotelj ekonomisti in borzni posredniki svetovanje negotovo, da "robo svojo Doge v papirnate denarnice in imajo na njih", ker iskreno verjamem, da dož, prekucni valuta, se dogaja, da pridobijo vrednost nekako. Ideja, da bi zakoni ponudbe in povpraševanja na nek način vpliva na stroške doža je ostro zavrnila s popolnoma nelogično in kontra-intuitivno argumentov, ki segajo od absurda na noro. Nekateri ljudje trdijo, da je dož dol, ker Bitcoinis navzdol (ne glede na realnost njihovih cen), ali pa kako se bo blok prepolovitev nagrade voziti samo cena višja, ker so nižji blok nagrade ne bo ustavil rudarji zapustili Doge (ima tako sedaj), ali druge enako nesmiselno trditve.

Prvi red poslovanja Fundacije Dogecoin je, da ugotovimo, kaj Doge actuallyis in kaj se dogaja, da je. Bitcoin je odlaganje valuta vso pot navzgor, dokler ni začel pridobivati ​​vrednost. Ko je opravil prag $ 2 število nasvetov izročijo v Bitcoin ukinjati dramatično, in do takrat, ko je cena hit 50 $ Bitcoin so pipe stvari iz legende. Dogecoin je tako priljubljen, ker je tako enostavno pridobiti; naložba $ 263 bi lahko vam Doge milijonar. Deliti nasvete v 5 korakih Doge bi omogočilo, da se prepustite tvoj očka Warbucks fantazije tednov.

Toda Doge ni več samo odlaganje valuta na Reddit, niti ni najbolj priljubljena. Reddcoinis uveljavlja hitro, saj odlično njihovo preprečevanje kopičenja algoritem "Dokaz Stake Velocity", ki si prizadeva, da se nagradi Reddcoin ZAČNEJO, ki jih ne imajo samo, ampak jih aktivno uporabljajo. Tudi Karmahas postala prva digitalna valuta za vključitev, in je prehod na cepilnim algoritmom, X11.

To je ključni trenutek v zgodovini Dogecoin je, in kovance Kratek se bo po tej zgodbi, ki se razvija.

Sorodne novice


Post Altcoin

Segwit2x, UASF in Možna vilica - tukaj je treba vedeti

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je slaba ideja in to je razlog

Post Altcoin

Kako kupiti Stellar Lumens v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

6 nasvetov za pomoč pri potovanju z Bitcoinom

Post Altcoin

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Post Altcoin

Začetni vodnik za upravljanje lastnega Bitcoin bankomatov

Post Altcoin

Kako zahtevati Bitcoin Gold (BTG): Vodič po korakih

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 orodij za ugotavljanje, ali je Bitcoin Business Legit

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj so Altcoins in ICO - Bitcoin Whiteboard torek