Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Kaj je Dogecoin, Dobrodelni kovanec?

Dogecoinis eden najbolj edinstvenih digitalnih valut v mnogih pogledih, medtem ko preostali tehnično zelo podobna drugim. To je Meteorski vzpon je povsem nepričakovano, in je morda eden od najbolj očitnih primerov potenco meme na internetu. S tem je prvotna zgornja meja 100 milijard kovancev, ki je bil od leta spremenilo, da je brezmejna, v primerjavi z Bitcoin's21 milijonov, se je zdelo, da mu je priznanih pravil digitalne valute. Digitalni valute so mislili, da se njihova vrednost od njihovega pomanjkanja, in zato mora biti deflacije. Zahvaljujoč Dogecoin, se zdi, da ni res.

Kako je Dogecoin začeti?

Na kovancu je začela 8. Decembra 2013 kot šala, ki temelji na priljubljeni doža meme, ki pa v enem tednu je to začetek, je bilo očitno, da ima nova valuta oprijem. Porajajoce kovanec eksplodirala navzgor, in 12. Februarja 2014, to je na trgu capwas preko $ 90.000.000. Od takrat, Dogecoin, skupaj s skoraj vsako drugo digitalno valuto, je doživela velik padle. Vendar pa je cena v zadnjem času stabilizirala, in je pred kratkim začel trend navzgor, ko again.At tem trenutku je tržna je okoli $ 43.000.000, vendar Dogecoin skupnost je zrasla do velikanskih velikosti. (Update: Dogecoin je padel significantlysince tem času, in je zdaj okoli $ 15.000.000)

Toda mnogi vprašal: Kaj je povzročilo ta pojav? Gotovo ni bil sam meme...

Zakaj Ali Dogecoin rastejo tako veliki?

Medtem ko je bil meme vpliven pri zagotavljanju uporabnike, ki so imeli prejšnja ni bila del digitalne skupnosti valute, in dal Dogecoin Skupnosti, skupna tema združiti okoli, je bil pravi gonilna sila Dogecoin velikodušnost vpletenih oseb. Dogecoin uporabniki so vzeti vajeti v dobrodelne namene, in sponzorstvo, v svetu digitalne valute. Od $ 30.000 v Doge podaril, da bi poslali jamajški bob ekipo za olimpijske igre, za $ 55.000, da sponzor NASCAR # 98 avto Josh Wise poganja, na nedavni dobrodelni pogon, Doge4Water, ki je uspelo dvigniti nad 30.000 $ podpreti projekte čiste vode v Kenija. Kampanja Doge4Water zlomil tudi zapis, ki ga je prejela največji enotno konico poslana preko Twitterja, ko @savethemhood podaril 14.000.000 dogecoins ali 11.000 $, na pobudo.

Mnogi so se spraševali dolgoročne rentabilnosti Dogecoin je zaradi narave za to je ustvarjanje, vendar nihče ne more dvomiti v iskrenost in velikodušnost, za to skupnost. Dokler ostaja zvesta koreninam je to, in še vedno prevladujejo IT v nišo kot dobrodelni kovanca, pričakujem, da bo približno za nekaj časa, da pridejo.

Sorodne novice


Post Altcoin

Anonimnost kriptokutentov I. del - obstoječi protokoli in zerocoin

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (prihod 25. oktobra)

Post Altcoin

13 Mesta za preverjanje tržnih podatkov Liteco

Post Altcoin

Rebranding, Intervjuji in celoten seznam kovancev

Post Altcoin

SpaceBIT bo zagotovil nov način za raziskovanje vesolja

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike

Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) v 3 preprostih korakih: začetni vodnik

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

BTC.com Prodano Josh Garzi iz GAW Miners

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Darkcoin je bil dodan na trge Darknet Drug

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?