Dogovor sprejel Twitch.tv! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Dogovor sprejel Twitch.tv!

Že danes, Twitch.tv napovedal, preko twitter pošti, ki jih bo sprejemala Dogecoin, slavni kripto-valuto, ki temelji off Meme, za svoje "naročnine Turbo" načrt. Naročnina Turbo odstrani dodaja, dodaja nove funkcije za klepet, in povečuje video prostor za shranjevanje vaših oddaj. Načrt naročnina, po tekočih cenah, stroški okoli 20.000 Dogecoins.

Twitch.tv je najbolj priljubljena v živo video streaming storitev na internetu. To je gostil velike igralne dogodke, ki imajo pogosto več kot 500.000 ljudi, si naenkrat. Na vrhu, da je spletna stran omogoča vsakomur, da tok v živo video na svetu. Uporabniki radi mesto, saj lahko interakcijo z potezanko v realnem času, za razliko od YouTube ali TV.

Twitch.tv je dom številnih strokovnih spletnih video strašila, ki imajo radi svoje YouTube kolegi, bi svoje življenje off mesto. Trenutno ni mogoče izplačati v Dogecoin in Twitch je objavila nobenih načrtov še, da jim to, vendar je vedno možnost, da bo to možnost v prihodnosti. To je daleč največje podjetje za vedno sprejeti vic spletno valuto, Dogecoin. Dogecoin je šalil in Vesel skupnost ima lahko velik razlog za to, kar se ujema z običajno mlado in zabavno ljubeč video igre demografske.

Twitch je v lasti velikanski spletni trgovec na drobno, Amazon, kot je Amazon kupil podjetje za 970 milijonov dolarjev, pred dvema mesecema. Amazon je pozval, naj sprejme Bitcoin. Vendar ni pokazal nobenega zanimanja za to. To je lahko družba končno ogreva za idejo šifriranega valute.

Dogecoin skupnost pripravlja za Shibe.tv

V "shibes", kot člani Dogecoin skupnosti pogosto kličejo med seboj, so bili dogaja matice več kot to pa na / r / dogecoin. Redditor, reensport, napisal "Nismo ga kolegi shibes! Bodite ponosni: ') "Druga redditor, paxton125, je dejal:" To je to za nas. Smo končno dobila veliko stvari, da nas sprejme. "

Celoten subreddit je pod napetostjo zaradi novic in do neke mere, šokiran. Te ljubil, da bi jih porabili Dogecoin na storitve veliko od njih že zdelo poznajo. Redditor, MidnightTide, je zapisal, "pravzaprav sem plačal za 3 krčijo naročnine uporabo Dogecoin. To bo stalo okoli 20k na naročnino (sem plačal nad in pod, vse je odvisno od vrednosti doža se dan, se naročite), sem prepričan, da sem povedal klepet sem rabil Dogecoin ko je razpis za novega naročnika prišel. To pa traja nekaj časa za Xsolla potrditi vaš nakup zato bodite potrpežljivi. "Nit sledil komentar, z veliko Shibes mu zahvalil za pretvorbo, in seveda, ga je odlaganje v doža.

To ni bil samo denarne interes, in to je potencialni dolgoročni vpliv na priceis Dogecoin je neznanih. Veliko Shibes so zainteresirani za vstop Twitch.tv in objavljate sami potokov. Na drugi nit, so ljudje govorili o dajanje tutorial o trzanje pretakanje, zlasti za Shibes. Shibes bi lahko svoj okus kripto-valute humorja in energije za Twitch.tv.

Dogecoin imajo velik obseg transakcij po velikosti kovanca, ker je skupnost, ki je bila zgrajena okoli kovanca ljubi do konic. Tako daleč, da je bil večinoma omejeni na Twitterju, Reddit, in forumih, ampak, da bi lahko začela spreminjati. Dogetipbot, storitev, ki vam omogoča, da tip Dogecoin z drugimi ljudmi, ki so prav tako prijavili, deluje na Twitch. Veliko Shibes smo že govorili o tem in pazite, da začnete odlaganje na strašila. Za dolgo časa, eden od primerov uporabe šifrirnih valute je odlaganje digitalnih vsebin na internetu in zagotavljajo ponudniki vsebin nov tok prihodkov. Medtem ko je ta ideja zdi zelo verjetna, pa ni bilo nobenih velikih primerih se to zgodi, vendar je prihod v Dogecoin skupnosti v Twitch.tv bi lahko bila katalizator za kaj takega.

Dogecoin Gaming

To ni prvič, podjetje, video igre, da sprejeta Dogecoin. Notch, ustanovitelj Mojang studiev, in ustvarjalec Minecraft, ki je izšla šala igro, ki se imenuje Cliffhorse, za Dogecoin. Igra je samo konj, ki lovi igro v teksturo, ki je videti, kot da je naravnost iz zgodnjih letu 2000. Igra je izšla zastonj, ampak omogočila ljudem, da jo dobijo na začetku, če so plačani v Dogecoin. Stunt imeli malo opraviti z mnenjem zarezo o Dogecoin in bolj verjetno je, da povlečete na drugih razvijalcev, ki so bili vse bolj sprejemajo prednaročila za plačilo za razvoj stroškov.

VoidSpace

Je masivni multiplayer online igra vlog, ki bo omogočilo uporabnikom, da dobijo Dogecoin brez rudarske opreme. Uporabniki raziskati veliko sveta in moja naravna sredstva. Razvijalec igre, Nikolas Gauvreau, pravi, da ni prepričan, ali je ali ni, bo dogecoins biti vir je valuta igralci uporabljajo za deviznih sredstev s seboj, ampak igra je še vedno v razvoju. Igra je dobila GreenLight za spletne trgovine video igre, Steam.

Dogecoin na Luno!

Cena Dogecoin je povečala zaradi te novice. Včeraj je bila cena na 0.0000006 BTC-ju, vendar se je preselil do 0.0000007 ob času objave. Ta dobra novica je na vrhu objave, ki SnapCard, kriptografskega-valuta plačila procesor, bo dodajanje 500 POS terminalov na območju San Francisca. Ti terminali bodo olajšale transakcije za Bitcoin, Litecoin, Ripple, in Dogecoin.

Zdi se, kot nič ne more ustaviti Dogecoin doseže Luno!

Sorodne novice


Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

Kako ustvariti Bitcoins iz domačega računalnika

Post Altcoin

99Bitcoins vas želi izbrati zmagovalca našega tekmovalnega tekmovanja!

Post Altcoin

Bratislava podzemna železnica, ki sprejema Worldcoin Medtem ko WDC zavezništvo sproži revolucionarno izdajo denarnice Drunk Turtle

Post Altcoin

Bitcoin in prihodnost denarja

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaga Bitcoinu

Post Altcoin

Je Dogecoin Dead? Ali bo Doge spet vstal?

Post Altcoin

Kako priti do Bitcoinov - Priročnik za hitro in brezplačno pridobivanje bitkoinov v letu 2018

Post Altcoin

Analiza bitkoina proti litecoinu in zlatu proti srebru

Post Altcoin

Potcoin je kje je! Uvod v potcoin

Post Altcoin

Dostop do Darknet v manj kot 2 minutah - začetni vodnik

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) v 3 preprostih korakih - vodnik za začetnike