Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

Weekly Rundown Digital Currency - Prva izdaja

To je prvi obrok Coin Kratek je "Digital Valuta Tedenski potek". To mora postati normalna značilnost kovancev Brief, in bo pokrival vrhunce iz kovancev Brief, kot tudi druge novice, če je zamudil kaj pomembno.

Kovanec kratko je Osebje

Pisatelji zaposlenih kovanec Kratek so vedno super, in smo zelo hvaležni, kaj delajo. Tukaj je kratek pregled nekaterih člankov so bile objavljene v zadnjem tednu ali tako.

1. Ethereum dvigne $ 6.4m v prvem trimesečju leta Genesis Prodaja $ 15m + v prvi polovici leta Genesis prodajo

Dne 3. Avgusta, kovanec kratko je Sean trzajo pisal o Ethereumpresale, da je na tem mestu nekaj več kot 22 dni preostale. Ko Sean prvič poročali o prodaji, 21,6 milijona ETH je bila prodana za skupno ~ 11.000 Bitcoins. Zdaj je, da je skupno povečala za 51,730,369 prodano za 25,995.0657248 BTC ETH, ali ~ $ 15.080.000, ki temelji na trenutni stopnji Bitstamp.

Ethereum je bilo že veliko pozornosti v zadnjem času, in to je v predprodaji je porušil vse dosedanje "IPO" ov za digitalne valute. Dejstvo je, da je precej verjetno, da je to v predprodaji že prejel več bitcoins da združene vse druge predprodaja na osnovi cryptocurrency. To je razumljivo, s precejšnjo količino hype, ki je bila zgrajena okoli te valute v zadnjih 6 mesecih ali tako, vendar, ali Ethereum ekipa lahko razvije sistem, da dosežejo svoje vzvišene cilje, je treba še videti.

Žalostno Bitcoin debetne kartice uvajanje 2. Xapo je

Evan Faggart pojasnil pomanjkljivosti Xapo Bitcoin bančna kartica, ki jo je pred kratkim izdal. Prvotno je bila kartica na voljo po vsem svetu, in bi bili odstranjeni pristojbine, ki so značilne za tradicionalne debetnih kartic.

Na žalost, Xapo ni dal na obeh obljubo. Pristojbine iz Xapo je Bitcoincard so prav tako slabo, kot tradicionalne bančne debetne kartice na več načinov, in v nekaterih primerih celo slabše kot tipičen kartico. Po tem, debetna kartica Xapo ni na voljo v Združenih državah Amerike, ki ni bil vnaprej napovedani. Uporabniki niso ugotovili, da bi bili upravičeni do prejema kartice, dokler po tem, ko so že prijavili. Žalostno je podcenjevanje.

3. Argentine le Bitcoin Exchange pozabili, da je bančnih računov

Evan je poročal o zadnjih problemih Unisend je, kar je povzročilo tako njihovih bank zapiranje svoje račune. Vendar pa "težave" ni bilo, ker kakršno koli slabega ali okvar na Unisend na delu. Namesto tega so se zapirala bolj verjetno povezana z novimi predpisi, ki jih argentinske vlade opravil, ki so ustvarjali veliko dodatno obremenitev za vse povezane Bitcoin MSBs in potencialno groženj Argentenian vlada je dosegla v zvezi Bitcoin v preteklosti.

Evan špekulira, da bi se zapirala le rezultat bank ni več, ki je finančno spodbudo za podporo Unisend, saj bi novi predpisi zelo dobro stane več kot banke so prejemali iz režima poslovanja. Če je temu tako, lahko Unisend mogli rešiti težavo, vendar bi na veliko škodo, ki bi se verjetno prenesla na svoje uporabnike, da bi podprli stroške spoznavanje novih predpisov.

4. Jim Harper Fundacije Bitcoin Odgovarja na BitLicense predlogu

Jim Harper je pred kratkim zaprosila za podaljšanje do javnega pripomb obdobje predlaganih predpisov BitLicense. Čeprav to zveni kot legitimno zahtevo na površini, Evan trdi, da je zelo dejanje zahteva to "tiho sprejema Bitcoin ureditev". Evan pohvalo g Harper za uporabo vpliva TBF za komunikacijo z regulatorji, ki pa je bil zelo nesrečen, da je gospod Harper ni izrazila željo po ekonomski svobodi v Bitcoin, ne obsodi sedanji precenjujte v predlaganih uredbah.

Vendar pa je možno, da je bilo pismo gospoda Harper je nič več kot votlo javno izjavo nekoga, ki razume, da je res ni pomembno, kaj argument je izdelan, bo vlada regulatorji delajo, kar želijo. To pravim zato, ker je tweet Evan je articlewithout komentar. Ne vem, če to pomeni, da se strinja z Evan, ali pa jo lahko vidimo iz svojega zornega kota, kot tudi, vendar je bila lepa gesta tako ali tako.

Izdelava javno izjavo, da se podaljša čas za komentiranje obdobje bi lahko nič več kot le način zavlačuje medtem ko je industrija zgrajena okoli Bitcoin še naprej raste močnejši. Erik Voorhees je dejal popolnoma v svojem nedavnem intervjuju:

Konec koncev kar naprej stavbe. Mislim, če imate projekt Bitcoin, samo da ga gradi. Ne morejo ustaviti svet gradbeniki. Tako, da je vse res morate storiti - če želite, da jih poskušati boriti na političnem obrobju, gre za to. Toda zgradite svoj posel... Napisati programsko opremo, spremeniti svet, in politiki bo ostal v prahu vseeno.

5. Posledice BTC.com prodajajo Josh Garza od GND rudarje

Josh Garza, predsednik uprave GND rudarjev, pred kratkim kupili BTC.com za ~ 1.000.000 $. Medtem ko je večina ljudi je zdelo, da se osredotočajo na ceno, ki je bila pravzaprav zelo nizko po mojem mnenju, zelo malo je zdelo, da plačajo veliko obvestilo o tem, kdo je kupec.

Top skrivnost:)
Vse kar lahko rečem zdaj, je, da se bo popolnoma revolucijo, kako ljudje razmišljajo o tem in interakcijo z cryptocurrencies. To je del razloga sem začel z nami. Ostani na vezi!

Medtem pa, da ne pove ničesar, nihče ne more pomagati, ampak se sprašujem, če BTC.com je del tega poskusa "revolucijo, kako ljudje razmišljajo o tem in interakcijo z cryptocurrencies." Vsaj po porabi 1.000.000 $ na področjih, sem prepričan, da je nekaj posebnega načrtovano za to.

6. Ekvador postane prva država odobri uradniku, vlade sankcioniranih Cryptocurrency

Eden od avtorjev kovanca Kratek je, Vesper Aeon (ja, njegovo pravo ime), opisal zgodovino "državnega" Cryptocurrencies, začenši z Auroracoin, in konča z najnovejšo zakonodajo, ki jo Ekvador je "Asamblea Nacional" minilo.

To se še ni povsem pojasnjeno, ali imenom, vendar Ekvador bodo imeli uradno, državno podprto cryptocurrency. Vendar pa je v isti zakonodaji, ki je odobril ustanovitev te nove valute, Ecuadoran vlada tudi dejansko prepovedala Bitcoin in drugih digitalnih valut. To je zgodba, ki je še vedno v začetni fazi, vendar pa bo zagotovo zanimivo videti, kako se razvija.

7. Ovržbe analize Bitcoin ga ETH Zürich raziskovalce Nastopajo

Obljubimo, da je Evan ni vedno provokativno fant! Vendar pa kaže, da napišete najbolj strastno o vprašanjih, ki se ne strinja s. To je bil gotovo v tem primeru, saj je to le del 1 in končal na več kot 4500 besed.

Ne morem pravice na svojem članku v kratkem povzetku, vendar sem zelo predlagamo branju. Bil je popolnoma prav, da je "raziskovanje" res ni zagotovila veliko vpogled, da ni bilo jasno, in razpravlja, je Bitcoin skupnost za let. Po tem, pojasnjuje, kako jim manjka nekaj res velik kos sestavljanke, ko gre za "vrednost" Bitcoin je, in sicer, da je "strošek" v rudarstvu ni zelo koristna osnova vrednotenja, kot "strošek" za rudarstvo spreminja neposredno s ceno Bitcoin.

Povečanje stroškov rudarstvo 1 Bitcoin ne bi nujno povečalo stroške 1 Bitcoin, vendar pa znižanje cene Bitcoin bo skoraj zagotovo zmanjšali stroške rudarske 1 Bitcoin, kot rudarji z visokimi stroški električne energije, ali zastarele stroje, bi jih lahko izklopite, kar je povzročilo zmanjšanje težav. Stroški Rudarstvo je določena z Bitcoin je cena namesto vrednosti Bitcoin je, ali cene, ki izhaja iz stroškov rudarjenja. Prav tako so raziskovalci ni upoštevala učinka negativne novice, kot je Mt. Plačilna nesposobnost GOX je, ali vlade močno regulacijo, ali dokončno "prepoved" Bitcoin.

8. Sean wince Obrisi 4 razlogov, zakaj je panj Bitcoin Denarnica je revolucionarna

Sean pregledali panj Bitcoin denarnico enkrat prej, in je bil zelo navdušen nad njim, potem. Zdaj, je bil nadgrajen in je zares ljubi. On opisuje povečanje varnosti, podporo za več valut, trgovino z aplikacijami, in predlagajo ", funkcija, ki temelji Crowdfunding."

Osebno sem obtičal z dolgočasno, navaden Bitcoin denarnice doslej. Vendar pa je dobro opravlja svoje delo me prepričati, da panj, ali eno od drugih funkcij bogato walletsthat se razvili, strel.

Naša New kovancev Predstavniki

Kot lahko mnogi od vas ve, da smo začeli program kovanca predstavnika, ki omogoča člani različnih cryptocurrency skupnosti, da pišejo o svoji valuti izbiri. Doslej so bili opravil veliko dela, in nekateri od njih so uspel osvojiti svojo podporo po nakupu valuto jih podpira. Tukaj je nekaj iz preteklega tedna:

Rešitev 1. Myriadcoin za spajanje-Rudarstvo

Neuromode je napisal kar nekaj člankov zdaj (in tipkanje ta stavek me spominja, da moram priti do njega uporabiti njegovo ime!), In so bili vsi zelo dobro napisana in lepe. Vendar, to je moja najljubša. Myriadcoinhas me je vedno zanimal, saj je zamisel o več algoritmov rudarskih tečejo istočasno res super. Vendar pa ta člen pojasnjuje koristi tovrstnega sistema, ki mi ni obravnavalo prej.

Uporaba vzporednih algoritmov rudarjenja, bi kovanec se združita izkopati samo z eno ali nekaj, algoritmov. Odvisno od tega, kako je bila določena skupinska nagrada za vsak algoritem, med drugimi parametri, kar bi lahko omogočilo bolj simbiotično razmerje med starši in otrokom, valute, ki se ukvarjajo z združeno rudarstvu. Večina združeni rudarstvo v preteklosti je povzročila v matični kovanca dominira kovanec otrok, v skoraj parazitski način.

2. Potcoin Je kje je na!

Ben King naredil veliko delo, ki opisuje vse projekte, ki se odvijajo v Potcoincommunity. Je strokovno pojasnjuje, da je Potcoin več kot tisto, kar se zdi na površini, in ima zelo aktivno skupnost gradi veliko zanimivih projektov in programov okoli njega.

Potcoin veleposlanik program, PotLabs, ki temelji na dobrodelni Potfunder, in več manjših projektov iz članov skupnosti rastejo po vsej skupnosti in razvojna ekipa je zelo prizadevamo, da bi vpliv, ki sega daleč preko cryptocurrency. Zelo zanimivo branje, in to je vedno zanimivo slišati od ljudi, iskanju novih načinov uporabe cryptocurrency izboljšati svet, na tak ali drugačen način.

3. Analiza Bitcoin VS Litecoin in Gold VS Silver

Ena izmed najnovejših predstavnikov, Mike, rehashes stari predmet Litecoinbeing srebra v zlato Bitcoin je. Vendar pa to stori na način, ki resnično analizira trende in poskuša ugotoviti, če je primerjava točna. Zdi se, da imajo gor, kot razmerje zlato: Silver in Bitcoin: Litecoin je na podoben način, čeprav je ni natančne.

Dodal je, da špekulirati o prihodnosti tako Litecoin in Bitcoin, kakor tudi omeniti nekaj novosti iz Litecoin, da ni bila seznanjena širša javnost, vključno z novo "Kaj je Litecoin" video. Skupaj je lepo branje, še posebej, če vam je všeč matematika in številke zaradi matematike in številk (in jaz).

4. Država Dogecoin - 1. Del

Ta je pravzaprav nekoliko izven preteklem tednu, vendar pa si zasluži omembo v vsakem primeru, saj bi se v naslednjih deli objavljeni že razen je avtor doživel nekaj tehničnih težav. Ko so tisti, ki ne razčistimo, pričakujejo, da se ti začne biti javnost zaporedno.

Avtor, Augustus Clyde, ima slog, ki je za razliko od kogar koli drugega, ki je napisana na Coin Brief. Članek je kratek, in je o svoji izkušnji z Bitcoin, začenši s prvih dneh lokalnih Bitcoins, in gredo skozi njegovem mnenju Dogecoin in nejasnih razlogov, o, zakaj je to podpira. Kot sem, da je to bilo napisano, da je kratek, serijska vrsta izdelka, se konča precej nepričakovano, vendar sem navdušena, da vidite naslednji del. Imam občutek, da Augustus se dogaja, da je zanimiv avtor slediti.

Kovanec kratko je drugi digitalni Valuta javnost

Podcast, Kratki posnetki, Coin Portfolio kovanec kratek je, in Racionalizacija Coin predstavnika Application

Zunaj členov, je bilo veliko dogaja na Coin Brief.

1. Coin Kratka Podcast # 10: Jim Harper vs BitLicense, Bitcoin v Argentini, OpenBazaar Alpha & Xapo Fail

Če si želite ogledati video potek številnih člankov, ki so bili tukaj razpravljali, kakor tudi druge teme v Bitcoin, ali splošni valute svetu digitalno, potem si oglejte podcast. Evan in Sean je bilo to že kar nekaj časa. Vedno je zabavno gledati fantje klepet, in vedno se učim zelo malo jih poslušal.

Vendar pa, če bi raje krajši segment, podcast tudi razčleniti na specifične teme za lažji ogled:

Xapo debetne kartice

Potencialni Open Bazaar 

Napreduje Bitcoin do unbanked prebivalstva na svetu

Unisend in Bitcoin v Argentini

Zmagovalec Ban Na Bitcoin bi bilo praktično nemogoče 

Vlada ni lahko in ne boš zaščitili pred Bitcoin Kraja

Jim Harper Bitcoin Fundacije prosi za BitLicense Komentar podaljšanem obdobju

2. Kovanec kratko je (Beta) Coin Portfolio je zdaj na voljo, in podpira vse digitalne valute Navedli smo

Naša Coin Portfoliois končno pripravljen za beta testiranje! Uporaba portfelj, lahko vnesete javni naslov za vse vaše cryptcurrencies (skupaj s količino kovancev, ki jih imate v njej), in bomo spremljali od njih za vas. Ne samo to, ampak za valute, v kateri imamo podatkov o cenah na voljo, bo ujemajo up vrednost vseh vaših kovancev tako v smislu BTC in USD, tako da lahko enostavno preverite, koliko je celoten portfelj vreden.

Prosimo, da preizkusite ta sistem ven, in nam povejte, kaj bi radi glej dodal, ali kakršnih koli hroščev boste našli. To je trenutno ni posodobitev samodejno, in vemo, da so informacije o ceni ni na voljo za vsako valuto, plus nimamo vsak digitalna valuta navedena (mislim, da smo ~ 140 ali ~ 150 skupaj), ampak da se bo treba odpraviti v bližini prihodnosti.

Kovanca Portfolio zahteva, da so prijavljeni, in lahko dostopne v spustnem meniju pod svojim imenom v zgornjem desnem kotu strani.

3. Poenostavitev Coin Predstavništva aplikacije

Mi smo vedno išče več Coin predstavnikov, tako za valute, ki že imajo predstavnike, in valute, ki ne. Tudi nova, mala valute prosto uporabljajo, dokler je vlagatelj aktiven član te skupnosti.

Navodila za uporabo, so zdaj lahko najdete na naši zgornjem meniju. Samo miško nad "Coin predstavnikov" in kliknite na "Postani kovance predstavnika danes!". Prav tako se prepričajte, da preverite našo Rulesand virov.

Kakorkoli že, to je vse za zdaj mislim. Upam, da ima vsakdo svoje izdelke in nove funkcije. Mi smo vedno pripravljeni slišati od naših uporabnikov, zato prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za kakršne koli razloga!

Sorodne novice


Post Altcoin

Razumevanje Bitcoinove arbitraže

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNCs Titan: Scrypt Mining je moja hiša

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: osnovni začetni vodnik

Post Altcoin

Kaj so Altcoins?

Post Altcoin

10 Koristna orodja, da ostanejo povezani z Bitcoinovim trgom

Post Altcoin

Preiskovalna komisija SEC je potrdila GAW rudarje in potekala informacije

Post Altcoin

Kako do 20% dobička iz vaših bitkoin z investiranjem

Post Altcoin

Nedavne nadgradnje kovancev, in kmalu za izvedbo funkcije

Post Altcoin

VeriCoin Ukraden v Mintpal Security Breach

Post Altcoin

Reddcoin razkriva socialno denarnico, posodobitve POSV in socialno platformo

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je zdaj oborožen z multisig

Post Altcoin

PGP šifriranje - začetni vodnik